Jump to content

antepanteboy

Medlem
  • Inlägg

    2 231
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    80

antepanteboy prisades 25 februari

antepanteboy hade flest gillade inlägg!

Om antepanteboy

  • Födelsedag 1992-05-26

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Långt utav helvette norrut

Profilbesökare

11 517 profilvisningar

antepanteboy's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Dedikerad Rare
  • Skrivduglig
  • Skrivmaskin Rare
  • Skrivkunnig
  • Feedback ninja Rare

Recent Badges

458

Anseendepoäng

  1. ”La sociedad de la nieve” som nu finns att streama på Netflix. Helt fenomenal! Gillade man ”Alive” kommer detta inte att vara en besvikelse. 8/10
  2. Hur exakt gör det skillnad? Bortsett från att man får spela som en kvinna alltså. Jag förstår verkligen inte din logik om ett spel i dina ögon går från bra till mediokert enbart för att huvudkaraktären är av kvinnligt kön. Ta RDR2 tillexempel, där man inte ens spelar som Sadie, men uppenbarligen drar det ner betyget ändå. Hade spelet varit en bättre upplevelse utan henne? Förklara gärna och försök få mig att förstå. Att det är ”woke” är inte förklaring nog imo.
  3. Tror att du kommer att ha rätt svårt att dra igång en diskussion här då du redan visat att du inte kommer vika en tum gällande din åsikt i ämnet och det lär med andra ord vara lika givande som att diskutera med en vägg. However, alla har, precis som du säger, rätten till sin egen åsikt och det respekterar jag, även fast jag inte håller med dig öht. Drar det i dina ögon automatiskt ner kvalitén på spelet om en av protagonisterna är en kvinna? Tomb Raider-trilogin är ju exempelvis fantastiska spel. Alla GTA-spel sedan trean har haft kvinnor i rätt stora roller men aldrig att man fått spela som en. Tror du att det gör sån stor skillnad att en kvinna är en spelbar karaktär istället för en NPC? Jag är genuint nyfiken, därav min fråga. Personligen tycker jag bara det är bra att man får spela som en kvinna. Det är en ny feature som jag tror kan bidra ordentligt till storyn om inte annat. Om nu det räknas som ”woke” är väl däremot diskuterbart i min mening.
  4. Haha, ja jag hade redan sett den några gånger! Jag gjorde antagandet att de ser vansinnigt mycket värre på TikTok varje dag. Än har jag inte fått några arga mail eller samtal, så jag tror det är lugnt!
  5. Då detta är lika stort som månlandningen för oss nördar valde jag att avbryta min engelskalektion under förmiddagen för att diskutera och se trailern på klassrummets projektor med mina nior. Peppen är så oheligt stor! Jag hoppas på en tidig release 2025 och att jag då både har en tv som mäter över 100 tum och en vettig konsol att spela på.
  6. Snyggt! Är också lite halvsugen på att anmäla mig men jag tror inte att jag har nog med mil bakom styret än.
  7. Lies of P. Helvete vilket fantastiskt spel! Började spela i fredags och har kommit ca 15 timmar in i storyn. Ett av de bästa soulslike-spelen jag kört.
  8. Haha, känslan var att det aldrig tog slut. Som sagt, det värsta jag någonsin gjort 😂 Bifogar en bild av kartan så kan du få en liten överblicksbild av hur rutten såg ut. Tanken var först att gå runt en sjö tills jag kom i mål, men jag insåg att det hade blivit ganska lätt att ge upp då. Eftersom jag inte har något bättre för mig just nu kan jag dela med mig av lite steg för steg-tankar också. Detta är någonting jag velat göra länge, men då jag tidigare år varit en bra bit mycket tyngre än jag är i dagsläget har jag lagt det på is tills jag nått en vettig matchvikt, så en kroppsvikt på under 90kg kändes lämpligt. 0-20.000 Steg Inga problem alls. Jag klev upp vid 4.30 och traskade iväg strax efter 5. Tog två korta pauser men märkte ganska snabbt att blåsor skulle bli ett problem. Fortfarande ingenting som påverkade mina steg eller min promenadfart dock. 20.000-40.000 steg. Vid typ 33k steg gjorde jag misstaget att byta skor till ett par som visade sig vara väldigt olämplig för att nå målet. När jag bytte hade blåsorna redan gjort sig påminda och skavsårsplåster och nya strumpor räddade dagen. Åt några smörgåsar och umgicks i typ 45min hos min mormor och morfar innan jag traskade vidare. 40.000-60.000 steg. Detta var den mest påfrestande biten rent mentalt. Jag hade ont, kunde inte gå ordentligt, grät och skrattade om vartannat och kan inte ha sett helt frisk ut när jag vaknade fram som en invalid anka med humörsvängningar. Runt halvvägs in funderade jag seriöst på att ge upp. Bytte tillbaka till mina vanliga skor och då kändes det lite bättre. 60.000-80.000 steg. När jag nått 65k var jag hos min mamma och hennes man. Vi käkade pizza tillsammans med min flickvän och min bror samt hans flickvän och peppen återvände en aning. Bytte skor och strumpor ännu en gång och vid detta laget var blåsorna helt sjuka. Fick sällskap av tidigare nämnda sällskap när jag väl traskade iväg igen. 80.000-100.000 steg. Ångest, spöregn, smärta, korta steg. En vän höll mig sällskap ända fram tills de sista 8k stegen där min flickvän kom och bytte av honom. Vid detta laget var jag så mentalt och fysiskt utpumpad att jag i princip gick och grät hela tiden. Väl hemma hade jag 1k steg kvar, så vi traskade runt en kort extrasväng innan målet var nått.
  9. 8.2 mil ganska precis, och ca 16.5 timmars aktiv promenad. Det var tveklöst värst mentalt, men samtidigt är jag fortfarande helt förstörd rent fysiskt 😂
  10. Rev av 100.000 steg igår. Det är det värsta jag gjort och jag kommer aldrig att göra det igen. Började traska vid 05 och var i mål vid 23.47 med 100113 steg.
  11. Tänkte bara svänga in och dela med mig av något av det värsta jag utsatt mig för, någonsin. Elden Ring kan slänga sig i väggen med de futtiga 145h det tog att fixa alla achievements i. This sum OG shit right here som krävde 188h och en del av min själ. Bara DS2 och 3 som måste fixas nu. Sedan har jag 100% på alla Fromsoftware (förutom Demon Souls då jag icke orkar köpa mig ett ps5).
  12. Tre achievements kvar som kräver att jag spelar som de tre resterande husen (inklusive tre unika quests som är bundna till respektive hus), men i övrigt är allt som går att göra i Hogwarts gjort nu. Fantastiskt spel! Blir det inte GOTY blir jag förvånad.
  13. Vägde in på 89.7 i fredags, så jag har både nått första delmålet och klassar in som normalviktigt på BMI-skalan (som förövrigt är bullshit, men ändå). Är åt helvete mycket svagare än för ett år sedan då jag kunde reppa på 200kg mark utan problem, men jag känner mig vansinnigt mycket mer bekväm med mig själv och har börjat uppskatta att klä upp mig lite mer när saker börjar sitta bättre. Totalt har jag tappat typ 15kg och 16cm i midjan sedan förra året. Fettprocenten har gått från 32 till 23 och jag tänkte nöja mig när jag nått typ 15-17% och då långsamt börja äta på ett kontrollerat överskott för att sakta men säkert lägga på mig massa.
  14. Scar Symetry, Orbid Culture, The Halo Effect och Meshuggah lirade i Umeå i fredags och det var ett riktigt bra drag! Meshuggah lockade mest men Orbid Culture körde över alla andra med råge. Första konserten på tre år och det var fruktansvärt skönt att få vråla och mosha igen. 3/5 toasters, mest för att två av fyra band inte var mer än mediokra och att det inte serverades nåt starkare än vin.
×
×
  • Create New...