Ma__Cipriani

Medlem
 • Inlägg

  1 006
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  12

Ma__Cipriani prisades 5 november

Ma__Cipriani hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

203 Bästa möjliga anseende!

Om Ma__Cipriani

 • Födelsedag 1992-01-29

Kontaktinformation

 • Skype
  alexanderbergman1992@hotmail.com
 • Hemsida
  http://www.youtube.com/user/BergmanMusic

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örnsköldsvik

Profilbesökare

12 856 profilvisningar
 1. Jävlar vad skitbra filmer det helt plötsligt spottas ut. Här kommer två fräscha till. Den första är den fjärde delen av en slags följetång med skräck-tema samt i regel King Diamond-låtar och jag har två stunts med. Den andra är en trio från DSS som jobbat fram en riktigt högklassig film med några riktiga höjdpunkter till stunts såsom TBV's Freeway-bump i slutet som är bland det sjukaste jag sett på bra länge. Mycket nöje.
 2. Man kan väl helt enkelt säga som så att det finns ingen anledning att försöka stunta i SA efter den här videon som dödade allt som fanns kvar. Sinnessjuka stunts av två legendarer som tydligen jobbat på denna i fyra år. Burn och Taz i "BURNT ASS". Enjoy. (Extremt cool låt också faktiskt )
 3. Jag fick vara med i en film igen fast det visade sig att min p2b (sista stuntet) som jag sparat i 2½ år tydligen varit med i en film i slutet av 2015 som jag inte visste om, ett projekt jag skickade den till och var bombsäker blev nedlagt...så det var ju helt i onödan
 4. Jag hade problem med att få Vice City att fungera, men det löste jag genom att gå in på Program och funktioner -> Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner -> Äldre komponenter -> Bocka i Directplay. Om det inte fungerar, avaktivera virusprogrammet när du gör det. E: Satan, jag skulle ju spara det tusende inlägget till tioårsjubileumet om fyra dagar...oh well
 5. "...mannen omhändertogs och fick narkotika beslagtagen av patrullen." Schysst. Nog för att ett kommatecken bör klämmas in för att det skulle ha hänt men själva idén med att "få någonting beslagtaget" tycker jag är lite lustig. "Blev beslagtagen narkotika av patrullen/blev av patrullen beslagtagen narkotika", osv. om man ids gorma. "Att få någonting sålt" antar jag kommer från "att få någonting att bli sålt", men om man fått någonting sålt så kan det ju samtidigt betyda att man fått någonting köpt. Slutsats: "Att bli" är underförstått.
 6. Visserligen en cover men det nog inte så många som kan denna utantill och framförallt inte efter några liter öl.
 7. Första skivköpet på över ett år. Opeth - Watershed, Heritage, Pale Communion & Ghost Reveries.
 8. Du vet när man är t.ex i ett mörkt rum med bara ett stearinljus som brinner och flyttar blicken sidledes i lagom hastighet och sedan blundar/tittar bort från det så ser du ju ett vågrätt streck en liten stund. Jag brukar ta det ett steg längre.
 9. Ja, det är helt logiskt och det är nog det dialektala som spökat till det för jag har inte hört många här som säger med "t" trots att de säkert stavar så
 10. Lärde mig precis att det heter "vartannat" och inte "varannat". Usch, så jag skäms.
 11. Jag har sedan barnsben en tendens att väldigt ofta forma bokstäver, siffror och ibland hela ord med ögonen genom att titta på exempelvis ett ljus och styra omkring blicken spegelvänt.
 12. Först nu började sidan att fungera igen för mig och jag använder Firefox så den delade nog problemet med Chrome. Ska bli kul att utforska allt nytt!