Ma__Cipriani

Medlem
 • Inlägg

  1 003
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  9

Ma__Cipriani prisades 23 januari

Ma__Cipriani hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

201 Bästa möjliga anseende!

Om Ma__Cipriani

 • Födelsedag 1992-01-29

Kontaktinformation

 • Skype
  alexanderbergman1992@hotmail.com
 • Hemsida
  http://www.youtube.com/user/BergmanMusic

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örnsköldsvik

Profilbesökare

12 665 profilvisningar
 1. Jag hade problem med att få Vice City att fungera, men det löste jag genom att gå in på Program och funktioner -> Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner -> Äldre komponenter -> Bocka i Directplay. Om det inte fungerar, avaktivera virusprogrammet när du gör det. E: Satan, jag skulle ju spara det tusende inlägget till tioårsjubileumet om fyra dagar...oh well
 2. "...mannen omhändertogs och fick narkotika beslagtagen av patrullen." Schysst. Nog för att ett kommatecken bör klämmas in för att det skulle ha hänt men själva idén med att "få någonting beslagtaget" tycker jag är lite lustig. "Blev beslagtagen narkotika av patrullen/blev av patrullen beslagtagen narkotika", osv. om man ids gorma. "Att få någonting sålt" antar jag kommer från "att få någonting att bli sålt", men om man fått någonting sålt så kan det ju samtidigt betyda att man fått någonting köpt. Slutsats: "Att bli" är underförstått.
 3. Visserligen en cover men det nog inte så många som kan denna utantill och framförallt inte efter några liter öl.
 4. Första skivköpet på över ett år. Opeth - Watershed, Heritage, Pale Communion & Ghost Reveries.
 5. Du vet när man är t.ex i ett mörkt rum med bara ett stearinljus som brinner och flyttar blicken sidledes i lagom hastighet och sedan blundar/tittar bort från det så ser du ju ett vågrätt streck en liten stund. Jag brukar ta det ett steg längre.
 6. Ja, det är helt logiskt och det är nog det dialektala som spökat till det för jag har inte hört många här som säger med "t" trots att de säkert stavar så
 7. Lärde mig precis att det heter "vartannat" och inte "varannat". Usch, så jag skäms.
 8. Jag har sedan barnsben en tendens att väldigt ofta forma bokstäver, siffror och ibland hela ord med ögonen genom att titta på exempelvis ett ljus och styra omkring blicken spegelvänt.
 9. Först nu började sidan att fungera igen för mig och jag använder Firefox så den delade nog problemet med Chrome. Ska bli kul att utforska allt nytt!
 10. Tråkigt, lirade i någon vecka förra året upp till level 15 eller något och det kanske var lika bra att det inte lades ner mer tid på det med facit i hand
 11. Tanken på lösviktsgodis gör mig lite ledsen, har en återkommande oro över att någon som sitter ensam och smaskar i sig ska sätta i halsen och dö.
 12. Aight, du ska få bättre exempel. Ser du inte skillnad på dessa bör du omedelbart uppsöka ögonläkare och vänligen lek inte Finn Fem Fel igen.