Jump to content

gta_johan

Medlem
 • Inlägg

  126
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

8 Sådär lagom neutral

Om gta_johan

 • Födelsedag 1993-03-03

Profilbesökare

2 680 profilvisningar
 1. gta_johan

  Tråden om tv-serier

  Tänkte försöka glo mig igenom Silicon Valley, är det sevärt ?
 2. gta_johan

  Hjälp med att ta bort rynkor!

  Du går in i lägenheten som du äger och därifrån kan man sedan vid en spegel ändra om gubben skall ha rynkor eller inte
 3. gta_johan

  Rykte: PC-versionen får FPS-läge

  Återstår att se om ryktena stämmer
 4. gta_johan

  Nytt DLC: San Andreas Flight School

  MM det är samma här
 5. gta_johan

  Money glitch

  Hur kan ratiovärdet vara ekvivalent när själva spelet inte är serversidat? Och nej det är inte en inflation jag är ute efter då du måste förstå att aktien stiger ju mer efterfrågad den är. Detta kommer isåfall bli väldigt märkbart och förstöra balanseringen i spelets ekonomi.
 6. gta_johan

  Money glitch

  Ja om du nu har någon vetskap kring aktiehandel så styrs den utav efterfrågan och utbud. Dvs för fuskar du fram en massa pengar från tomma intet och satsar låt säga 900-1miljard på Ammunition exempelvis så kommer du få den till att stiga eftersom du då precis har köpt en andel , och då ökar ju naturligtvis efterfrågan på aktien. På så vis så kan man boosta börsen och ta hem andelar om man är ett gäng vill säga. Jag trodde detta var common sense för de flesta men tydligen inte
 7. gta_johan

  Money glitch

  Ja det har jag hört talas om redan för ett tag sedan. Dock så har jag inte provat det själv tyvärr, brukar alltid vilja spela fairplay. Men detta öppnar tyvärr för ekonomiras på bawsaq börsen.
 8. gta_johan

  Ett "Personligt brev" från Rockstar angående onlineläget.

  Ska jag vara ärlig vickeX så tror jag inte dom kommer nappa på din feedback och du lär inte vara den enda som mailar dom. Jag tror enbart att detta kommer vara via gta online utav en skälig anledning och det är att tjäna pengar på online-delen. Så förvänta dig ingenting :-)
 9. gta_johan

  Meningen med husköp i GTA Online?

  Men hur fungerar det isåfall? Ponera att två helt olika spelare har hus på samma ställe i spelet, de båda bjuder in sina vänner. Hur skiljer man då på dessa visuellt sett? Det måste ha nån vänner funktion isåfall. Och om så är fallet så måste ju själva upplägget vara klientbaserat vilket bidrar till en rad intressanta funktioner för att fuska till exempel. Vad menas med dedikerade servrar? Jag antar att Take2 har dedikerade servrar redo för att ta emot den här belastningen.Dom är även säkrare om man ser det från ett driftmässigt perspektiv.
 10. gta_johan

  Ny datorskärm

  Se till att hz går över 60 på skärmen så kommer du ha en grym upplevelse med spel och film
 11. gta_johan

  En okej dator

  Ska du ha en dator så föreslår jag http://inet.se eller http://komplett.se du får mest kräm för pengarna härifrån . Alternativt http://mrpc.se men dom brukar ha sämre nätaggregat.
 12. gta_johan

  Hur vet man vilken Ipad man har?

  Kan du koppla upp den mot wifi så är det wifi modellen, 3g om du har simkort till den etc. Sen kan du även kolla modellnummret på den ifall det är en 1:a,2:a,3:a eller 4:a . Själv så kör man 4:e generation
 13. gta_johan

  Meningen med husköp i GTA Online?

  Ja dom lär ju enbart synas visuellt för spelaren själv, men vad är poängen med detta? Det känns extremt över-hypat tyvärr. Och om så är fallet så kan man inte tillbringa tid med kompisarna i varandras hus eller bilar t ex. Vilket då gör det meningslöst
 14. gta_johan

  Meningen med husköp i GTA Online?

  Bumpar tråden då jag ser att andra trådar besvarats och att x antal har tittat men inte svarat.
 15. Hej, En sak som jag sett att många hypat över är just delen i GTA Online där man ska kunna köpa hus och bilar, då undrar jag. Till vilken nytta? Antar att upplägget är det samma som i GTA IV Online dvs man joinar en random server varje gång. Kan någon förklara upplägget.
×