Jump to content

kicken

Medlem
  • Inlägg

    8 613
  • Blev medlem

  • Senaste online

  • Dagar i topplistan

    27

kicken prisades 13 januari 2013

kicken hade flest gillade inlägg!

Om kicken

  • Födelsedag 1999-08-19

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Okänt.
  • Intressen
    We're gonna party like it's 1999!

Profilbesökare

48 536 profilvisningar

kicken's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig

Recent Badges

718

Anseendepoäng

  1. kicken

    Skoltråden

    Yeah boy. Har ett halvår kvar, men pluggar i Hongkong just nu som Stellan nämnde. Kommer inte att återvända till Örebro. Örebro har sina charmer Felshoe, men jag vet inte om jag direkt skulle rekommendera universitetet. Beror helt och hållet på vad du skall plugga. Må vara ett standardsvar, men satsa på Uppsala eller Lund om du har chansen/betygen.
  2. Fan, det måste vart flera år sedan jag postade i den här tråden. Det är ganska intressant hur det i långsam takt märks av att man tränat någorlunda regelbundet i 4-5 år nu. Jag följer inga guider, tips eller system, utan kör mitt eget race och när jag nyligen vägde mig såg jag att jag vägde mindre än 85kg, vilket är första gången jag är nere på en sådan nivå sedan 2008, samtidigt som jag byggt upp en del muskler. Nu skall jag bara hålla i det här och ligga kring den nivån ett bra tag framöver. Känns bra.
  3. Nej, jag kikar in lite då och då
  4. 110 kronor! Å andra sidan jämkade jag skatten på mitt sommarjobb i somras, så man kan väl säga att jag fick ut pengarna tidigare. En vän kommer få tillbaka 12 000kr -.-
  5. kicken

    Skoltråden

    Det är ju under våren man får tillbaka livsglädjen! Slutet av oktober och november is far worse as felshoe put it, för då har man inte ens något framtidshopp, vetandes att de kommande månaderna kommer vara kalla, mörka och rent allmänt förjävliga.
  6. En finns bakom CJs/Lauras hus på Grove Street.
  7. Hahah, hade exakt samma problem första fem-sex timmarna, men har äntligen lärt mig nu.
  8. Man pekar finger i valfri riktning när man sitter i bilen och trycker på LB (skjutknappen) och inte har ett vapen equipped.
  9. Om du får syn på ett flygplan på himlen så flyger de ganska ofta mot just det hållet. Jag har hittat Groove Street. Haha, jag hittade Grove Street också, men blev besviken att det inte fanns något slags påskägg där. Inte vad jag kunde hitta i alla fall! Ett kärt återseende i alla fall.
  10. Det gjorde den inte för mig. Stod bara något i stil med "du är inte online/har inget online". Känns lite konstigt, men jag antar att det måste ha med Live att göra då.
  11. Åkte runt på landsbygden och diverse motorvägar för att upptäcka landskapet när jag märker att det åkte tre tankbilar efter varandra på vägen. Jag tänker att det vore roligt att se om man kan få till några fina explosioner och börjar med att åka alldeles för nära tankbilen längst bak. Jag drar upp pistolen medans jag kör och skjuter ett par skott i tanken varpå världens största smäll går av och "kameran" skakar till samtidigt som tankbilen åker all världens väg åt sidan medan min bil slungas bakåt. Jag sitter framför TVn (IRL dvs.) och säger bara "wow" med tanke på hur grymt det såg ut, Åker vidare i min skadade bil och skjuter nästa två tankbilar varpå jag får tre stjärnor och en jävla massa poliser efter mig. Åker över på motsatt körbana och bilarna svischar förbi. Är millimeter ifrån att krocka men lyckas klara mig. Eftersom jag är mitt inne i en polisjakt i oupptäckta områden har jag ingen aning om vart jag färdas. Ser någon militant minnesplats och en bro, men kopplar aldrig var bron kan leda. Eftersom jag är uppe i över 200 tar det bara någon sekund innan jag förstår att jag precis åkt in i Fort Zancudo. Sekunden senare avlossar en tank ett skott varpå hela min bil flyger åt helvete och jag dör. Sinnes.
  12. Var loggar man in i Social Club i spelet? Står att allt som skall vara online är nere för mig, men antar att det är pga. att jag inte har Xbox Live (har dock internetuppkoppling). Måste man ha Live för att ladda upp bilderna eller räcker det med Social Club?
  13. kicken

    Studentliv

    Helt acceptabelt att gå in på Systembolaget kvart över tio en måndag morgon. Helt acceptabelt att supa på en måndag. Bara som student.
  14. Jag har en tenta dagen innan, så det är en perfekt uppladdning. Kommer att vakna upp bakfull efter en tentafest och lira hela dagen lång. Dessutom köpt en ny TV, mycket på grund av GTA V-släppet.
×
×
  • Create New...