Jump to content

KeishaLewis

Medlem
 • Inlägg

  3
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

KeishaLewis prisades 31 januari 2012

KeishaLewis hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

12 Har potential
 1. Oooh faen. Det var den tråden jag nämnde i första inlägget. Vilka minnen man får alltså. Kan inte fatta att jag satt för fyra år sedan och läste igenom tråden du postade ovan och tänkte att snart är spelet här som vi alla väntat på sedan 2004/2005. Man minns ju besvikelsen när GTA4 försenades. 2 - 3 månader hade inte varit så farligt, men 6 månader?! Panik på all världens GTA forum alltså, haha. Nu sitter vi här 4 - 5 år sen och väntar på Rockstars nästa mästerverk och vi vet inte ett skvatt om spelet trots att det gått tre månader sen trailern.
 2. ^ Låter bra! Självklart ska man också nöta några GTA spel innan GTA 5 släpps. Jag kommer nog lira San Andreas två veckor innan GTA 5 släpps. Helt från början, från 0% till 100%. Är så peppad på GTA5 att det inte är sant. Har gått tre månader utan info nu men min hype är fortfarande kvar!!!
 3. Hej! Jag har varit medlem på forumet sedan 2007 under namnet "Rasty" men jag har glömt lösenordet till kontot och jag kan inte få ett nytt lösenord skickat till min epost då den inte existerar längre. Så jag är en oldschool medlem kan man säga. Kanske inte lika oldschool som er 2002 - 2004 medlemmar men nåja... Jag minns att jag läste en tråd här på forumet där ni skrev hur ni skulle förbereda er inför första speldagen med GTA4. Det var riktigt härligt att läsa allt ni skrev och man blev ju själv inspirerad att få den bästa möjliga spelmiljö när man slänger på GTA4 skivan på sin PS3 för fö
×
×
 • Create New...