Jump to content

Nya rykten (från 4chan)


Pixiegnom
 Share

Recommended Posts

Surfade in på Gamereactor.se och såg att det har kommit nya rykten från en användare på 4CHAN, vilket kanske inte är den pålitligaste känslan, men tänkte ändå att det kunde vara intressant.

Spelet utspelar sig i San Andreas år 2012 och huvudkaraktären är en latinamerikan vid namn Adrian. Under spelets gång skämtas det mycket kring världens slut. Du börjar i Los Santos, närmare bestämt dina rivalers (Varrios Los Aztecas) territorium, efter att du blivit nedslagen och rånad.

Mycket av storyn handlar om pengar, mer information om detta kommer längre ner. Multiplayerläget är också tillbaka i Grand Theft Auto V, det finns nya lägen, co-op-story och på konsol blir det multiplayer för 32 spelare, 64 på PC.

PC-versionen ska släppas samtidigt som konsolversionerna och det är Rockstar Leeds som står för portningen. Rockstar Leeds blev precis klara med PC-versionen av L.A. Noire. San Andreas inkluderar samma städer som förr, det har dock blivit större och är mer detaljerat.

Gängkrig är också tillbaka, denna gången är det krig mellan mer gäng. 57th Ballas återvänder och ett nytt gäng som heter Eastside Azteca finns också med. Det har sin egna graffiti, och ja, du kan själv skriva graffiti på väggarna runt om i städerna.

Nu blir det ännu större spoilers så återigen, SPOILER-VARNING!

Enligt källan så dör huvudkaraktären i spelet och du tar då kontroll över hans bror som ärver det mesta av hans ägodelar. Pengarna som jag pratade om förut rör sig om droghandeln som är väldigt stor i San Andreas, man krigar om droger mycket under storyn och man får stora summor pengar från det.

Äventyret utspelas efter Grand Theft Auto IV, vi har ingen aning om vad Niko håller på med men han nämns vid namn minst två gånger under spelets gång. Du kan mecka med bilar igen, och lowriding är också tillbaka. Det finns med nio radio stationer som du kan lyssna på.

Militären är också tillbaka i Grand Theft Auto V, så får du sex stjärnor så är det dags att börja springa. Det kallas för National Guard. Cover-systemet från Grand Theft Auto IV återvänder också men har blivit uppgraderat och flyter mycket bättre (inspirerat av Red Dead Redemption?).

Val du gör under spelets gång spelar stor roll för hur spelet slutar, det finns totalt fyra olika slut i spelet. Fler flickvänner och fallskärmar är också tillbaka.

Det var alla rykten för denna gången, om allt stämmer vet vi inte men medlemmen nämnde också att trailern som släpps nu på onsdag är 1 minut och 4 sekunder lång. Om detta stämmer så kan vi nu veta väldigt mycket om Grand Theft Auto V.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Låter konstigt nog ganska bra (för att vara önsketänkande/fake?) men att brodern tar över efter huvudkaraktären dör låter lite väl Red Dead-ish

:confused:

SPOILERTAGGA FÖR FAAN! Nu förstörde du slutet för de som inte kört RDR, plus avslöjade något om GTA V som kan vara sant :(

Redigerad av Renard
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

På tal om det så kanske det blir dags att borsta av spoilerreglerna från IV-forumet och flytta dem därifrån helt och hållet. Så småningom kommer vi ju få verifierbara spoilers i V och då blir det hårdhandskar som gäller B)

(Btw kommer det bli konstigt att uttala "V" som "fem". Jag uttalade alltid "IV" som "i-vee" i huvudet och inte "fyra". Med "V" blir det svårare. "GTA ve"?)

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Blir riktigt j*vla besviken på Rockstar om det nya spelet utspelar sig i San Andreas istället för Vice City :(

Vice City är en rätt liten stad. Skulle inte bli mycket att utforska. Sen kan man ju glömma intressanta naturlandskap. Everglades liksom, inte mycket att se där förutom tandlösa rednecks som spelar banjo med ett grässtrå i munnen.

...och alligatorer :shifty:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Det är rätt mycket skitsnack i det där ryktet. Rockstar Leeds har aldrig sysslat med PC-portningar utan hållit sig till enklare konsoler som Gameboy Advance, PSP, Wii och NDS. Vidare är det finansiellt självmord att släppa en så stor titel som GTA V till PC på direkten. Rockstar Leeds har inget med LA Noire att göra och någon PC-portning vet jag heller inte är på gång.

Att trailern är 1:04 är inte omöjligt, men med tanke på standardlängden av en teasertrailer är det ju en enkel gissning. De brukar vara på en minut och så har man nån sekund före och efter för titeltexter.

Myth busted.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Vice City är en rätt liten stad. Skulle inte bli mycket att utforska. Sen kan man ju glömma intressanta naturlandskap. Everglades liksom, inte mycket att se där förutom tandlösa rednecks som spelar banjo med ett grässtrå i munnen.

...och alligatorer :shifty:

LC GTA3 var också en liten stad. Tills GTA IV släpptes som utspelades i just LC. Hur som helst tvivlar jag på att det är Vice City. När gta iv nämndes var anledningen till att det skulle utspela sig i LC att det var där allt började, både med gta 1 och gta 3. Ser personligen ingen anledning till att det skulle utspelas i VC men skulle verkligen inte säga nej till det.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...