Jump to content

Pixiegnom

Medlem
 • Inlägg

  5 165
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  10

Pixiegnom prisades 19 april 2017

Pixiegnom hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

357 Förtroendeingivande

1 följare

Om Pixiegnom

 • Födelsedag 1991-05-28

Profilinformation

 • Kön
  Kvinna

Profilbesökare

22 014 profilvisningar
 1. Pixiegnom

  Hjälp! Försvunnen .txt-fil

  Jag hjälpte en kollega som hade råkat radera alla sina foton och använde då programmet Recuva. Så länge det blocket på disken inte har rörts så borde det fungera. Kan vara värt ett försök.
 2. Pixiegnom

  Hur mycket spelar ni?

  Köpte spelet i början av Januari men känner att jag knappt har spelat något. Är bara några uppdrag in i Kapitel 3 och har ingen större lust att fortsätta den, även fast jag hört att den ska bli mycket bättre senare. Sen har jag inte så många speltimmar i veckorna och avsaknaden av fast travel gör att jag hellre spelar något annat än att tvingas sitta och glo på min häst som galopperar alldeles för långa sträckor om och om igen. Jag tycker att Rockstar har fokuserat mer på realism än roligt gameplay och jag sitter ständigt och ifrågasätter deras designval när jag spelar. Vad är t.ex grejen med att man inte kan kalla på sin häst för den är för långt bort? Det gör inte spelet roligare och drar bara ner tempot ännu mer. Så än så länge är jag rätt besviken, men jag ska väl tvinga mig vidare i storyn någon gång när jag har tid.
 3. Pixiegnom

  Just Cause 3

  Köpte det först till PS4 där jag spelade en del, men blev så trött på bilduppdateringen som droppade hela tiden. Sen köpte jag det till PC efter att jag hade köpt nytt grafikkort, men även där visade sig spelet vara väldigt dåligt optimerat och betedde sig konstigt, så jag fick uppgradera till 16GB RAM vilket hjälpte en del. Spelet i sig är väl okej, men jag har inte lika kul som jag hade med tvåan. Sen har problemen lämnat en sur eftersmak som är svår att få bort och jag har tappat en hel del respekt för Avalanche.
 4. Henkibojj, är det inte dags att ge upp snart? Känns som att du försöker dra det här lasset på egen hand. :/

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Jag gör små insatser då och då, men även mitt intresse har falnat på senare år. Behöver egentligen inte Facebook heller. Men tittar man i arkivet finns det massvis att bumpa egentligen, så mycket bra trådar!

 5. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  1. Resident Evil 7 7. P.T.
 6. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  5. Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth
 7. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  1. Road Rash 64 5. Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy 6. Call of Duty: World at War
 8. Hatten är fri i Game Game!

 9. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  Hatten är fri!
 10. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  Okej då. 1. Puzzle Agent 5. Divinity Original Sin 7. TIS-100
 11. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  Svårt med pokerspel,men jag gissar på Poker Night at the Inventory (tror det heter så...).
 12. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  4. Titan Quest
 13. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  Jadå. Super Meat Boy (Bebben) Dark Souls (Bebben) 50 Cent Blood on the Sand (Kebab) Fahrenheit (Mathias) Torchlight 2 (StellHell) Tales from the Borderlands (eXotic) Resident Evil 4 (VickeX) Bastion (VickeX) @Bebben och @VickeX vinner och får enas om hatten.
 14. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  Yes! Super Meat Boy (Bebben) Dark Souls (Bebben) 50 Cent Blood on the Sand (Kebab) Fahrenheit (Mathias) Torchlight 2 (StellHell) Tales from the Borderlands (eXotic) Resident Evil 4 (VickeX) Bastion (VickeX) Mannen på bild nummer fyra blir mördad när han står och tvättar händerna på en diner.
 15. Pixiegnom

  LEK: Game Game

  Ding, ding, ding! Super Meat Boy (Bebben) Dark Souls (Bebben) 50 Cent Blood on the Sand (Kebab) Fahrenheit (Mathias) Torchlight 2 (StellHell) Tales from the Borderlands (eXotic) Resident Evil 4 (VickeX) Bastion (VickeX)
×