Jump to content

Cyper

Medlem
 • Inlägg

  5 551
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

Cyper prisades 9 oktober 2018

Cyper hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

22 Har potential

Om Cyper

 • Födelsedag 1990-03-28

Kontaktinformation

 • Skype
  Fråga på msn.
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  USA, Liberty City, Algonquin
 • Intressen
  Allmäna toaletter.

Profilbesökare

13 235 profilvisningar
 1. Fick bara för mig att logga in på gtasajten av någon anledning. Hade glömt bort lösenordet så var tvungen att nollställa. Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här. Kul att forumet fortfarande lever - hur det fortfarande lever förstår jag dock inte!
 2. Det är mycket sällan jag känner mig hypad inför inför spel nuförtiden. De flesta spel som släpps är inget mer än mainstream-spel som gör vad alla andra redan gör. När det gäller Red Dead förlorade jag hypen fullständigt när det första Rockstar säger är att singleplayer utgör grunden (foundation) för online. Av den informationen kan man sluta sig till att singleplayer kommer att vara en upplevelse som saknar många funktioner och endast fungerar som en språngbräda och experiment för online. Detta var fallet med GTA V; singleplayer hade mycket innehåll som saknades - sedan marknadsfördes att mer innehåll skulle läggas till - men exklusivt till online. Sedan dess har hundra procent av all fokus legat på just online. Vilket innebär att en sådant utfall för Red Dead är mycket sannolikt. Jag kommer definitivt inte att förhandsboka spelet.
 3. Mycket tråkigt att alla uppdateringar riktar sig till Online. Nu har till och med Rockstar börjat blockera material från online från att användas i Singleplayer. För min egen del är mitt spel väldigt moddat eftersom Singleplayer var innehållslöst från början och att singleplayer aldrig uppdateras.
 4. Jag har köpt GTA IV till PC. Det är första gången jag köper GTA till PC sedan 1997.
 5. Yo på dig själv 6 år senare!

  //Mr Gränd

 6. Personligen är jag inte intresserad alls av Online. Att spela seriöst är riktigt tråkigt. Att fuska med pengar och förstöra för andra blev tråkigt efter en vecka. Ser fram emot att något släpps till Singleplayer men förväntar mig inget speciellt. Spelet har så fett mycket brister och inte ens hälften av dessa kommer att fixas, tragiskt nog.
 7. Min röst går till ARMA III. Trots att spelet inte släpptes med en kampanj (stor besvikelse) så är det ett fantastiskt spel. Det är ett spel som jag kommer att ha kul med under en lång tid till skillnad från GTA V. GTA V är bra, men knappast fantastiskt. Tröttnade på GTA V efter ungefär två veckor. GTA V är för mig årets besvikelse.
 8. Jag har spelat online nu. Rätt så tråkigt. Det enda som är kul är typ att trolla och förstöra för andra spelare men även det blir tråkigt. Race är rätt så kul dock, men den ständiga väntetiden i lobbyn får mig att vilja stänga ner spelet. Singleplayer känns inte som det ska. Massor av saker som finns online finns inte ens i SP. Det verkar som att fokus ligger på multiplayer. Visste jag detta hade jag aldrig köpt spelet.
 9. Cyper

  Thief PS4

  Jag tycker att det ser ut som ett nerdummat skitspel. Tidigare spel i serien är dock en annan femma.
 10. Precis som jag gjorde med den Google-maps inspirerade Liberty City kartan har jag nu klippt ut och klistrat in Los Santos kartan för att få en karta av hög kvalité. Den finns att ladda här: http://www.speedyshare.com/rEvBz/Los-Santos-HD-Map.png Den är dock inte perfekt. EDIT: Laddade upp kartan på en annan länk. Kanske denna är bättre: http://www.sendspace.com/file/ord4o2
 11. Konsoller är mycket mer användarvänliga. Det är i princip bara att stoppa in skivan och spela. Kontrollerna har endast några få knappar. Det är ett utmärkt medel mot olaglig fildelning av spel. Det motverkar att människor manipulerar spelfiler genom exempelvis moddar. Att spel skapas för PC, och sedan skalas ned för konsoller, är inte speciellt vanligt och jag tror inte heller att så kommer bli fallet. Även om så var fallet så tror jag inte resultatet skulle vara värt mödan. Och varför? Spelföretag tjänar mycket mindre pengar om det skulle bedrivas på detta sätt. I nuläget så skapas spel för att fungera väl på konsoller. Sedan släpps de till PC. I en bredare bemärkelse så är de flesta spel exklusiva för konsoller helt enkelt för att de är begränsade av konsoller. Angående konsollkrig... Som jag alltid säger till människor som diskuterar skillnader mellan PS3 och XBOX 360: om jag brydde mig om att få den bästa prestantan, det bästa ljudet, och den bästa grafiken, då hade jag inte jämfört de små detaljerna som skiljer PS3 och Xbox åt, utan då hade jag hade köpt en rejäl jävla dator därför att det utklassar båda två på alla områden.
 12. Kommer dessa 300 klädplagg och 4 nya strandrelaterade fordon, och två vapen vara exklusiva för multiplayer? Jag skulle vilja höra lite om singleplayer som enligt mig knappast är fullständigt. Personligen struntar jag helt i multiplayer. Det har aldrig intresserat mig att spela GTA online.
 13. Det är verkligen värdelöst att det inte går att köpa Safehouses. Det är, precis som mycket annat: exklusivt för multiplayer. Riktigt efterblivet. Det blir möjligen så att GTA V blir det första GTA-spelet som jag lirar till PC. Då kan jag även leta i buskarna efter spelet, och alla kommande DLCs, eftersom att Rockstar inte förtjänar ett öre. GTA har blivit för populärt. Jag förväntar mig att det försämras mer och mer.
×
×
 • Create New...