Jump to content

Att ta över världen


Henkibojj
 Share

Recommended Posts

Vi har alla sett dem göra det. Eller åtminstone försöka. Doctor Evil, Darth Sidious, Spökplumpen, Sauron, Guld-Ivar Flinthjärta, Jokern, Doctor Wiley, Pirate LeChuck, Jesus, Göran Persson och så förstås fantasifoster som Hitler.

Att ta över världen verkar ha varit populärt genom åren men av nån anledning misslyckas de flesta med det.

  • Varför då? Vad vill de få ut av det?
  • Vad vinner man på att äga hela världen och skulle du själv få för dig att göra det?
  • Hur skulle du då göra? Var skulle du börja?
  • Vilken plan skulle du ha, och skulle du genomföra den med våld, list, pengar eller bara ren jävelskap?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Sammanträffande, hittade i veckan ett .txt-dokument från juli 2007 på datorn. Såhär tycker felshoe att jorden ska erövras:

The Lix /Eh-Ganra- säger:

Vi börjar med att kidnappa hela dagis fulla med barn runtom i hela sverige, och tränar upp barnen till soldater från 3årsåldern. När dom är redo för strid ska dom tåga in i ryssland och kasta saker på ryssarna. Men det är bara en vilseledande manöver, då vi har utbildat några av barnen till mekaniker, och några till helikopterförare

The Lix /Eh-Ganra- säger:

Mekanikerna ska bygga dom fem största helikoptrarna i världen, sen ska piloterna åka och hämta kinesiska muren och lägga runt skåne, som sedan ska bli våran bas.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

När detta är gjort har vi jättemycket potatis som vi kan sälja till ryssland. Dom blir glada för att dom får handla av oss och sluter fred, därav har vi fått både pengar och ryssland på våran sida.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

När det är gjort ska vi ta pengarna och bygga dom fem största spisarna i hela världen, och koka upp världshaven. När det är gjort ska vi tömma havet på salt och fisk. Saltet ska vi lägga i ryssland så dom kan använda det i maten, och fisken kommer vi till senare

The Lix /Eh-Ganra- säger:

När allt vatten i hela världen ligger som stora moln i luften kommer det förflytta sig till Afrika med våra gigantiska fläktar, och då kommer det börja regna där. När det sedan har regnat ner har vi hjälpt Afrika på två revulotionerande sätt; Gett dom regn, och dom har färskt sötvatten längs alla kuster, vliket betyder att vi också har fått Afrika på våran sida.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

Nu kommer vi till fiskarnas funktion. Vi ska göra sushi av all fisk, och anställa japanska haxxors som får betalt i sushi. Dom ska föra över alla pengar i världen på ett konto som vi kommer dela på. Sen vet vi ju att USA inte klarar sig utan sina pengar, så dom kommer inte göra något annat än att haka på oss.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

Vad vi ska göra sen är att skära bort en bit ozonlager ovanför persisika, och lägga det över Mars. Dit ska vi sen flytta våra trupper så dom kan ta över resten av Universum i ett stort krig.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

Vad säger du, är du med? *vinka med ögonbryn*

  • Gilla 2
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Om man har världen i sin hand så har man ju en fruktansvär kontroll över allt som sker. Därför förvånar det mig att det alltid är män som strävar efter att ta över världen (iaf på film). Kvinnor är ju i regel riktiga kontrollfreaks.

SEXIST JA DET ÄR JAG!

Redigerad av Renard
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

The Lix /Eh-Ganra- säger:

Mekanikerna ska bygga dom fem största helikoptrarna i världen, sen ska piloterna åka och hämta kinesiska muren och lägga runt skåne, som sedan ska bli våran bas.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

...hämta kinesiska muren och lägga runt skåne, som sedan ska bli våran bas.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

...skåne, som sedan ska bli våran bas.

The Lix /Eh-Ganra- säger:

...skåne, våran bas.

WAT

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Ryssarna vinner varje krig med brända jorden-taktiken. Så, vi gör så här:

Vi erbjuder Ryssland 50 % av vår vodka, 90 av våra rödbetor och 90 % av vår potatis och ser till att ha dem på vår sida, så de inte kan använda sin taktik mot oss. Sedan ockuperar vi Kanada, går snabbt med ryssarnas hjälp. Sedan anfaller vi USA, men dra oss sedan tillbaka. Deras galna patriotism sätter in och de anfaller oss i vår nya bas, Kanada. Då sätter vi igång med brända jorden-taktiken.

När vi störtat USA flyttar vi vårt fokus till Kina. Förutom Ryssland skaffar vi Indien och Japan som allierade med löftet att de kommer ha kontroll över Asien när Kina är störtat. Så kör vi på och besegrar Kina. Då vänder vi Indien och Japan mot varandra och låter de kriga mot varandra tills båda är kraftigt försvagade, då tar vi ut båda.

Nu är det dags för Europa. Tyskland ligger ganska mitt i, vi invadera och ryssarna tar sin tredje raka seger mot tyskarna. Tyskland blir vår nya bas. Vi lurar in Storbritannien och Frankrike till krig, och låter de anfalla Tyskland, där vi återigen kör brända jorden-taktiken och besegrar dom. Då är det egentligen bara Spanien och Italien kvar i Europa som vi enkelt spöar skiten ur med ryssarna. Vi lyckas lura Norge och Danmark in i en ny Nordisk Union och säger att vi kommer dela makten med dem. Finnarna däremot går inte på det, men det antog vi från början. Vi gav hälften av vår vodka till Ryssland. Den andra halvan använder vi nu, vi skänker den till Finland. De super sig redlösa och plockar som vanligt fram kniven och kör massa fylleslagsmål alternativt bastar ihjäl sig (stereotyperna haglar nu). De få överlevande vinner vi enkelt ett krig som blir kallat Finska fortsättnings-fortsättningskriget.

Resten av Europa erövrar vi snabbt, vi skiftar sedan fokus till resterande delarna av Nord-, Central- och Sydamerika. Vi börjar med att invadera och erövra Mexico och arbetar oss sedan ner och erövrar allt tills vi är i Sydamerika. Vi erövrar först Argentina då de har lite rutin i och med Falklandskriget av internationell krigföring, de andra har på sin höjd lite inbördeskrig i sitt minne. Vi erövrar sedan Brasilien och tar då över deras kaffeexportering och tjänar mer pengar på det (pengarna förvarar vi i Zürich, Schweiz var såklart neutrala). Sedan erövrar vi resten av Sydamerika.

Kvar är då Afrika, Oceanien och Mellanöstern. Afrika krigar vi oss igenom snabbt, och samlar ihop de afrikanska arméerna till en enda armé, Zulu Army (huliganreferens!). Vi skickar de till Mellanöstern där de får attackera Iran först från väst. Men, vi revivar nu en av tyskarnas gamla planer, Schlieffen-planen, och medan Iran är fokuserade på Zulu Army smyger vi in bakom och ockuperar landet. Därefter krigar vi mot de största hoten, Irak, Pakistan osv först, och avslutar med att ta över Saudiarabien (vips så har vi massa olja också).

Och då är det bara Oceanien kvar, och de tar vi lätt. Och då, när vi har hela världen vid våra fötter, skickar vi hem Ryssland och droppar den fetaste atombomben någonsin över dem, totalförstör hela landet (who cares, vem vill va i Ryssland ändå, det kan vi offra). Vi löser upp vår fake-union med Norge och Danmark. Om de bitchar skickar vi Zulu Army på dem.

Det sista vi gör är att äntligen göra slag i saken och gräver bort Skåne.

Whatever, har inte funderat så mycket på det...

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...