Jump to content

Frusciante

Medlem
 • Inlägg

  1 310
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  11

Frusciante prisades 2 september 2014

Frusciante hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

397 Förtroendeingivande

Om Frusciante

 • Födelsedag 1994-02-28

Kontaktinformation

 • Skype
  NEIN!
 • Hemsida
  http://www.svenskafans.com/europa/ajax/

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Kumla
 • Intressen
  NEIN!

Profilbesökare

12 365 profilvisningar
 1. Bra att de stängde. Jag var ändå ledig på måndagen, men halva klassen hade ett obligatoriskt seminarium (jag var i halvan som hade det i fredags istället), så kände med dem. Det var ju några timmar där på söndagskvällen mellan nyheten kom ut och beskedet om att de stängde ner - man vill ju inte gå dit men om man har något obligatoriskt och inte vet hur läraren resonerar (och det är svårt att få tag i hen på en söndagskväll) så. Idag var jag på föreläsning. Var väl rätt normalt, med undantag för Expressen-reportern som stod utanför och intervjuade studenter. Hotet skapar ju stora och kostsamma
 2. Hade egentligen slutat hänga här men fick för mig att titta in för någon dag sen och då blev man ju tvungen att följa debatten. StellHell orkar jag inte svara på för vartenda mening i hans inlägg provocerar mig. Men Weener, orkar inte citera pga det skulle bli ett jäkla klipp- och klistra-projekt och det mesta har IceCandy svarat på, men: Du kan ju inte särskilja politik och musik. Det kan man inte göra med någonting. Det här en debatt som skär över till alla kulturformer, jag har fått ta den inom både litteratur och fotboll som är mina huvudintressen. Givetvis kan man bedöma i det här
 3. Det spelar ingen som helst roll. De som utsatts för det här bär ingen skuld för att de "borde varit försiktigare" "inte borde haft det på icloud" "inte borde tagit bilderna då de är kända". De har utsatts för ett intrång på sitt privatliv och personerna bakom hacken bär skulden och ska bestraffas.
 4. Hah, en Youtube-användare har klippt ihop ett eget slut. (Helt enkelt klippt ). Och det är mycket bättre. Länk
 5. Alltså herregud. I konkurrens med Dexter var det där den värsta serieavslutningen jag någonsin sett. Helt otroligt. Den underminerar allt de byggt upp under nio säsonger, gör den sista säsongen värdelös, bryter mot hela seriens ton, tema och kontinuitet. Bonus: Någon har på ett lustigt vis redigerat Wikipedia-artikeln How I Met Your Mother Season 9. Obs: Länken innehåller massiv spoiler för sista avsnittet. Här.
 6. Senaste var ganska bra, gillade hur de skötte Marshall-storylinen och Men herregud, den sista scenen är det värsta jag någonsin sett, otroligt cheesy och helt horribelt filmat. Otroligt.
 7. Svordomar är bra. Fan och jävlar är det som gäller här. Har svårt att förstå hur andra kan komma upp spontant för folk, min först tanke är direkt "fan" och då slippar det ur munnen på en. Om jag hinner tänka efter en tusendelssekund kan jag självcensurera till "Jan Björklund" istället. Ibland drar jag till med hora mot något dött ting som jävlas med mig i vardagen, oftast datorn. Försöker avvänja det dock, brukar mer bli att använda härskartekniker mot den ("men LILLA DATORN vad håller du på med???) Att använda ord som fitta, bög, neger etc när du är en vit heterosexuell man är dåligt även
 8. Framför allt gjorde de det snyggare förr, nu känns det mer krystat och "en callback för callbackens skull". Samma sak med hur avsnitten som hade flashback-och-flashforward-struktur förr var seriens signum och ofta bästa avsnitt (t.ex. Pinapple Incident, eller det där Teds föräldrar kommer på besök och de äter brunch) nu blivit som att de gör massa flashbacks och flashforwards i ett avsnitt bara för sakens skull (t.ex. det där avsnittet för några säsonger sen där de berättade historien om en fest rum för rum och nån snubbe i biodlarklädsel fattade eld).
 9. Ja jävlar, senaste var jävligt bra. En eloge till Cristin Miloti som var briljant i det. Kunde gott slopat något av alla meningslösa avsnitt tidigare under säsongen för att göra detta till ett dubbelavsnitt, hade varit ännu bättre då. De lyckades bygga upp hennes backstory på ett snyggt sätt runt alla clues de haft genom åren och några till överraskningar som Bra scener med Rachel Bilson också. Störande såklart att de gjort så att hon tvunget ska dela massa quirks med Ted, men nu när de bestämt sig för att gå den vägen och lägga vikt vid det så gjorde de det bra här. Väldigt bra hur de fick
 10. Ja, menade Community. Visst kommer serien aldrig bli riktigt lika bra som s1-s2-delar av s3 men de tre första avsnitten har ju varit riktigt bra, särskilt jämfört med s4 och om man jämför med andra komediserier. Deppad av Donald Glovers avhopp med, men hela serien står inte och faller med hans karaktär även om han är väldigt viktig och rolig. Dan Harmon och Chris McKenna tillbaka, de här tre avsnitten har varit roligare än hela säsong 4, Jonathan Banks är briljant och John Oliver är tillbaka. Bra bra bra.
 11. Skitbra premiär ju. Skillnaden med/utan Harmon är verkligen sjuk. Och jämför aldrig Community med Two and a Half Men igen.
 12. Passade på att besöka gamla fina skivbutiken Bananamoon i Örebro när man var hemma över jul. Kom hem med: Ebba Grön-samlingen (min brorsa snodde min) The Beach Boys - Pet Sounds Beirut - The Gulag Orkestar Foals - Holy Fire The Boo Radleys - Giant Steps The Knife - Deep Cuts The Mars Volta - Amputechture The Libertines - The Libertines Och nån bra Lou Reed-samling.
 13. Det är ett problem för dig. Inte ett samhälleligt problem. Det är ditt problem att du inte kan hantera att en mor matar sin unge.
×
×
 • Create New...