Jump to content

GTA VCS ny info


Cortez
 Share

Recommended Posts

Ett nytt minigame kommer bli inkluderat i VCS; det är golf. Ett uppdrag går ut på att slå en person som går under namnet Gonzales. Det verkar inte bli för avancerat dock. Du trycker på en knappt repetivt för att "ladda upp" slaget, igen för att få den att stoppa vid hur mycket kraft du vill ha i slaget, och igen för att sikta vart du vill slå bollen.

Du kan ta över områden, men gänget som hade området innan dig blir din fiende om du gör så. Vic kan ha 6 olika sätt att tjäna in pengar; skydd(antagligen för affärer), utpressning, och prostitution(antagligen som en pimp, förhoppningsvis blir han inte... ni vet). De 3 andra kommer avslöjas ju närmare releasen vi kommer.

Du kan välja vad för sorts affär du vill sätta upp var och vad du väljer kommer påverka hur bra den går. Smuggling till exempel kommer ge mer pengar i närheten av Vice City's hamn eller flygplats. Vinsten delas upp i hög, medel eller låg, och ju högre den är desto mer måste du betala för anställda och vad de behöver för att jobba. Dessa affärer kommer också att hamna under attack, så du måste köpa säkerhet åt de ställen du äger. Det kommer att vara möjligt att spara vid alla dina affärer, vilket ger ungefär 30 ställen i staden att spara hos.

Dina anställda kan rekryteras San Andreas-stilen för att ge skydd eller få skydd på gatorna. Du kommer ha en sökare genom vilken du kommer bli varnad om dina affärer blir attackerade; om du har köpt bra skydd(aka många människor) åt affären så är chansen större att de klarar av attacken själva och du behöver inte åka och rädda din affär. Folk på gatan kan kommentera om din framgång; det handlar allt om att få personerna i Vice City, speciellt dom som är nära dig, känner till din makt och kontroll.

All info plus screenshots kommer ifrån PlayStation Magazine preview av Vice City Stories.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • Inlägg 40
  • Ålder
  • Senaste inlägg

Toppbidragare

Alltså dom släpper nya saker hela tiden (bra det) men nu börjar det verka för stort för PSP...eller för stort för BARA PSP, kan nästan sätta en slant på att det kommer till PS2 också...och kanske öven PC (om man har tur).

Nej, Det kommer att bli PSP exklusivt, R* viker inte en tum på det nu

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Vice City stories försenat i Europa

- och "Bully" kommer 27 oktober

Europa får vänta i ytterligare en vecka på "Vice City stories". Nytt datum är 3 november.

”Canis cadem edit”, tidigare känt som ”Bully”, släpps den 27 oktober i Sverige. Det skriver Eurogamer.

Spelet har orsakat en proteststorm – utan att någon haft chansen att faktiskt spela det – i USA och England därför att det behandlar ämnet mobbning.

Ett annan emotsedd Rockstar-titel är ”Grand theft auto: Vice City stories”, vars lansering blir något försenad i Europa. Nytt datum är 3 november.

ABs speldel.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 weeks later...
Aww.. Om detta spelet inte kommer till PC blir jag nästan lite sur. Jag menar, Vice City är bäst i serien. ^_^

Får jag bara fråga... varför är gammalt bäst... jag vill spela gta i framtid, typ 2011 eller nåt sånt, det högsta man årtal jag har spelat är ju 2013 fast GTA II är ju inte lika kul som GTA III Spelen. GTA III Spelen är ju högsta 2001 i GTA II, Liberty City, Och om man jämför GTA III med GTA VC är det inte så mycket skilland emellan... :wub:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 4 weeks later...

Kanske gammal tråd men wtf, alla andra är ju oseriösa. Denna har dessutom bra topictitel :o

Alla Vice City Stories multiplayerlägen är nu avslöjade! -_- De är tio stycken och för upp till sex spelare, dessvärre inte internetbaserade eftersom det är för tung data att skickas över världen, det blir den gamla vanliga AdHoc, från PSP till PSP. Numera har GTA AI-personer som går runt i stan till fots, på bikes, eller i bilar. Snacka om levande, jämfört med MTA.

En nyhet är att du kan slänga in dina kompisar i samma bil och köra drive-bys i friläge, som razzia-uppdraget i SA.

Här kommer listan; namn i fet stil, sammanfattning/översättning i kursiv och beskrivning i vanlig text:

Vice City Survivor - Deathmatch / Team deathmatch - ett vanligt deathmatch-läge som "free for all", eller i lag.

Street Rage - Race - Vanliga gaturace.

Taken for a Ride - Capture the Flag - Ta motståndarlagets bil och kör till din egen bas. Flest bilar (flaggor) vid tidens slut vinner.

Protection Racket - Assault the Base i Unreal Tournament - Två lag, det ena försvarar och det andra attackerar. Försvararna ska skydda de fyra bilar som finns i basen och attackerarna ska förstöra dem, tex med Rocket Launchers. När tiden är slut eller bilarna är förstörda stoppas tidtagaruret. Rollerna byts och de nya attackerarna måste klå de förras tid.

Tanks for the Memories - Game of Tag - En tank spawnas nånstans på kartan. Laget som spenderar mest tid i tanken vinner, men svårigheterna kommer när det andra laget har rocket launchers och andra tyngre vapen.

Grand Theft Auto - Samla bilar, vinn pengar - Stjäl bilar, sälj dem och vinn pengar. En bil spawnas på lite slumpvis valda ställen i stan och du ska leverera den till slumpade platser. Det är bara den som sitter i bilen som vet vart den ska. Alla jagar billeverantören för att själva få leverera den, något som givetvis innefattar plåtskador (w00t) Ju bättre skick det är på bilen vid leverans, desto mer pengar får du. Vinnaren är den som fått mest pengar vid tidens slut.

Hit List - Game of Tag - Någon väljs som offer och måste överleva så länge som möjligt från alla andra som jagar honom. Offret kan inte se andra spelare på kartan, han kan heller inte stanna i bilar särskilt länge innan de börjar brinna. När offret dödas, väljs någon annan. Vinnare är den som överlever längst totaltid vid speltidens slut.

Empire Takedown - Counter-Strikes Bombläge - Två lag med varsin bas. En bomb spawnas någonstans och båda ska hinna dit före det andra laget. Bombmannen/laget ska sedan åka till det andra lagets bas och sätta bomben. Därefter ska man försvara bomben från "offerlaget" som såklart vill desarmera bomben som nu ligger och tickar en viss tid i deras bas. När tiden är över sprängs bomben och laget med sprängd bas förlorar.

Detta är alltså som CS, bara det att CT/T inte bestäms förrän man plockat upp bomben (troligen i mitten på banan). Säkerligen kan bomben pendla från det ena laget till det andra innan den plantas.

Might of the Hunter - Alla mot en - Nästan likadant som "Tanks for the Memories" men målet är att få flest kills. Kills fås genom att ta Huntern och döda sina motspelare. Poäng fås bara i Huntern och alla andra får därför inte poäng för att döda varandra. Detta gör att det blir ett "alla mot en"-läge, där folk inte skjuter på annat än Huntern, förutom när denna just sprängts och alla rusar efter den nya Huntern. Mumma, tänk er en Hunter som susar förbi medan du och fyra andra pepprar för fullt! -_-

V.I.P. R.I.P. - VIP-läget i CS - Två lag - attackerare och försvarare, en i försvarslaget bli VIP. Han måste rusa till fem stycken portföljer utspridda på banan, och sedan fly till flyktzonen. Försvarslaget hjälper VIPen genom att vara livvakter. Attackerarlaget måste givetvis stoppa VIPen genom att döda honom. Vinnare är de som lyckas med deras respektive uppgift.

Mumma!!!!

EDIT: Jag får nästan all info från www.gtapsp.com, sidan uppdateras ofta och har rätt bra struktur. Kommentarsystemet har gått i stöpet dock, det är fullt med "NEIL EATS PENIS NEIL EATS PENIS NEIL EATS PENIS" (w00t)

Redigerad av Henkibojj
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Absolut! Multiplayerlägena är jäkligt många, jag vet inget spel som har så många olika. Inte ens Soldat, som jag tyckte hade väldigt många. (Deathmatch, Pointmatch, Teammatch, Rambomatch, Capture the Flag, Infiltration, Hold the Flag).

Synd bara att man måste sitta i samma rum som de andra spelarna, en väldig nackdel. Ingen jag känner har en PSP eller är på väg att skaffa en, och då blir det ju inte mycket multiplayer. Är det någon med PSP som bor i Norrköping/Linköping och är sugen på en match, eller två? Eller massvis? -_-

Soundtracket kommer iaf innehålla mer än 100 låtar, hur många hade de andra spelen? Denna gång går R* tillbaka till licensmusik, och inte en massa knasiga låtar som varken är bra eller man ens hört talas om. Alla låtar i LCS-kanalen Flashback var skrivna av samma person. Skamligt. -_- Fast de dög. :o

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Soundtracket kommer iaf innehålla mer än 100 låtar, hur många hade de andra spelen? Denna gång går R* tillbaka till licensmusik, och inte en massa knasiga låtar som varken är bra eller man ens hört talas om. Alla låtar i LCS-kanalen Flashback var skrivna av samma person. Skamligt. -_- Fast de dög. -_-

Har dom släppt vilka låtar som kommer vara med än eller?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...