Jump to content

Lofon

Medlem
 • Inlägg

  480
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

2 Sådär lagom neutral

Om Lofon

 • Födelsedag 1989-12-06

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  På en scen nära dig eller framför din tv - välj själv!
 • Intressen
  Spelar musik och TV-spel - nuff said!
 1. Lofon

  Midnattsrelease

  Nån som vet om Webhallen Gbg kommer ha midnattsrelease? I så fall är risken stor att det blir så för min del!
 2. Lofon

  Någon som fortfarande är aktiv?

  Jag brukar också köra det på 360. Är fortfarande ett av mina favoritspel trots grafiken! GTA spelar man för känslan, inte för den grafiska upplevelsen - även om femman ser jävligt nice ut!
 3. Hej där gamle man! Vad sägs om att dra igång GTAsajten sing vinter igen? :) Har galet mycket musik på lager!

 4. Lyssnar på Quireboys, dricker öl och längtar ihjäl efter GTA V. Blir nog lite SA nu för att komma i stämning! :)

 5. Lofon

  Väder

  Jag tror nog att det kommer vara snö på vissa ställen som Kiedis och Henkibojj sa. Tvivlar starkt på att det kommer förekomma snö inne i själva Los Santos. Kommer dock fortfarande bli en jävligt skönomväxling - minns fortfarande magin i San Andreas när man stack till Liberty City och det var snö där!!
 6. Lofon

  Trumm-tråden

  Det där ser ut ganska precis som trumsetet vi hade när jag gick estet för antalet år sedan. I så fall är det verkligen att rekommendera, för det hade den bästa spelkänslan jag nånsin upplevt på ett eltrumset! Om du inte redan slagit till d.v.s.
 7. Lofon

  GTA V : Achievements and Trophies

  Vågar jag inte påstå, som Henkibojj skrev - den innehöll inga storyspoilers what so ever, så jag tror nog du vågar kika!
 8. Lofon

  Hur kommer ni förbereda er inför GTA5?

  Haha det låter som ett briljant upplägg! Vad pluggar du för något? On topic; jag är nere i Gbg hos bruden när det släpps, så ska ladda upp med rejält med käk och munch åt oss samt se till att ha några välkylda pilsner och red bull nära till hands! Ja, och skulle allting ta slut alldeles för snabbt så bor vi grannar med Hisingens bästa pizzeria!
 9. Lofon

  Vilken plattform köper du V till?

  Först PS3, sen eventuellt next-gen och 360. Har både 360 och PS3, men som nån tidigare skrev; GTA avnjutes bäst med en Playstationkontroll i handen! Kan inte beskriva hur hypad jag är över detta, för även om jag varit inaktiv här på forumet en längre tid så har jag med spänning följt utvecklingen av vad som med all säkerhet kommer bli årets i särklass bästa spel! Detta kommer t.o.m få mig att börja spela online - för första gången i mitt liv... En månad kvar nu - hoppas den går jävligt snabbt!
 10. Lofon

  Fordon som borde vara med

  Sabre och Blista Compact känns givna i min bok! Vore även jävligt kul att se Sabre Turbo återkomma, men man kanske inte ska hoppas på allt för mycket. Å andra sidan lär jag bli helnöjd vilket som, känns som R* kokat ihop något minst sagt utöver det vanliga den här gången!
 11. Lofon

  Michael. Franklin. Trevor. Ny trailer 30:e april!

  Det borde vara 17:00 som gäller, var väl vad som gällde för de två trailers som redan släppts? Jävlar vad detta kommer bli ballt för övrigt! Inga planer på fest what so ever imorgon, blir nog sittandes framför datorn hela kvällen istället..
 12. Lofon

  Hur kan Diaz ha sabbat dealen...

  ...det är väl inte Umberto som ringer första samtalet till Tommy? Vad jag minns så har snubben som ringer första samtalet inte Umbertos kubanska brytning.
 13. Lofon

  Helt nytt GTA spel till Nintendo DS!

  Om nån missat det så finns det lite trevlig läsning här http://www.gamereactor.se/bild/?textid=16669&id=167728
×