Jump to content

Merkky

Medlem
 • Inlägg

  4 809
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  14

Merkky prisades 5 juli

Merkky hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

173 Förtroendeingivande

Om Merkky

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örnsköldsvik
 • Intressen
  Kameror, musik.

Profilbesökare

15 314 profilvisningar
 1. Dagens väntade: En förvirrande post från Dibel som saknar kontext. Still love you though.

 2. Tog viagrabottarna uppdateringen som en utmaning eller?

  1. dibel

   dibel

   Kan bara hålla med. Mods are asleep! dibel for admin! #hashtag

  2. Kebab
 3. Merkky

  Forumuppgradering 2018

  Briljant, det här ser ju megafancy ut! Kudos till dig för att du håller forumet uppdaterat och fräscht för oss som fortfarande tittar in. 😘
 4. Merkky

  Är GTA V Online på PC helt gratis? Har ingen skivläsare!

  Jag har aldrig försökt det, har inte ens spelat igenom storyn på PC då jag redan hade gjort det på 360 och ps4. Använder mestadels PC-versionen för Online. Men lite snabb googling ledde mig till https://sv.gta5-mods.com/misc/100-save-game, förhoppningsvis kan den hjälpa dig!
 5. Merkky

  Är GTA V Online på PC helt gratis? Har ingen skivläsare!

  Dom flesta köper spel digitalt nu, särskilt med tanke på att många spel är 50gb och uppåt nu i denna tid av blurays. Köper du ett spel på steam så äger du det. Det kostar ingenting att ha ett steamkonto och det vore precis som om du köpte en skiva och installerade det. Du kan köpa det från en butik också, men i många fall så får du en nyckel att knappa in i Steam istället (edit: eller annat Steam-liknande program beroende på vilken studio som äger spelet). Spelen hamnar på ditt konto och du kan avinstallera/installera det som du känner för. Savefiler sparas i molnet och du kan komma åt dom från valfri dator. Att spela GTA Online kostar inte heller något. Det som kan kosta är om du vill lägga riktiga pengar på att köpa grejer i GTA Online, men det är inte obligatoriskt. Rockstar har dock varit duktiga på att göra det till en lång grind för att få dom finare sakerna. Men du kan spela single player som vanligt och där finns ingenting att lägga riktiga pengar på.
 6. Merkky

  Fortfarande aktivitet här?

  Har fortfarande kvar sajten på listan bokmärken som jag dagligen går in på för att hålla mig uppdaterad. Kan inte påstå jag får mycket information från sidan längre, men det känns fortfarande lika naturligt som förr i tiden.
 7. Merkky

  Är Hultenius kvar på det här stället?

  Han tittar in emellanåt och sprider sin visdom eller nya forumfunktioner genom uppdateringar. Han äger fortfarande stället. Nuestro líder.
 8. Merkky

  GTA VI i VC?

  Känns på många sätt rätt logiskt. Dom verkar bestämt vilja återbesöka dom etablerade städerna, och med Liberty City och San Andreas ur vägen kan nog dom flesta relatera till att man undrat när Vice City kommer. Särskilt med tanke på att det nog är en av deras mest efterfrågade städer för ett återbesök. Att koppla ihop det med Sydamerika skulle vara ett bra sätt att kunna få lite variation i spelvärlden och i uppdragen. Visst att det vore kul att se dom göra något helt nytt, men R är så duktiga på att utveckla sig för varje spel. Jag kan inte påstå att jag kände mig besviken av spelvärlden i V. Det enda jag saknade var känslan som flera städer i samma spel gjorde för SA. Storymässigt finns det ju miljoner vägar att gå oavsett när det utspelar sig. Kan lätt se heist-liknande smugglingsuppdrag där man försöker planera en väg förbi gränspolisen. Politiskt finns det så många trådar att dra i och R är ju inte direkt några nybörjare när det kommer till sånt, bara spekulationerna gör mig ganska taggad. En kvinnlig huvudkaraktär känns nästan obligatoriskt, vet inte vad mer man kan säga. Long time coming, förstår inte varför dom inte gick den vägen med V när dom ändå hade flera karaktärer i mixen. Allt som allt, att vara tillbaka i "ryktenas tid" (© 2018 GtaSajten) känns mer än mysigt och nostalgiskt. Jag skulle inte bli förvånad om dom här ryktena hade sanning i sig, men man vet aldrig vad dom gör. Rätt vad det är får vi GTA Tokyo. Skulle se fram emot det också.
 9. Merkky

  Volvo v70??

  Det är få som moddar här nu för tiden, tvivlar på att någon har den här liggandes. Men med lite snabb sökning hittade jag en liknande som är gjord av en annan moddare (Amaymon). Hoppas den duger! Swedish Police Volvo V70 v1.2a
 10. Merkky

  Red Dead Redemption 2 kommer 26/10 2018

  Men jag hörde att den bästa hästen har dubbla fastspända revolvrar och ett boostläge för omkörningar.
 11. Merkky

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Definitivt trådmaterial! (..nya trådar är väl bra?)
 12. Merkky

  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW!

  Julafton kom, julafton gick. God jul på er! Jag har haft den första julen utan komplikationer eller vansinnig ångest på säkert tio år, det var en bra dag. Mot ett ännu bättre år!
 13. Merkky

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  Här är en (generell onlinegaming) noob som gärna hittar några fler spelkamrater.
 14. Inatt drömde jag att forumet fick en superboost och återvände till sin forna glans. Det var en trevlig dröm. Kanske till GTA VI.

  1. dibel
  2. Xersize

   Xersize

   Jag saknar den tiden...

  3. Flaskan

   Flaskan

   Det är ju ändå hyfsat många av oss som fortfarande tittar in varje dag, ingen skriver ju nånting dock!

 15. Merkky

  Bild på din datorhörna!

  Flyttar successivt ihop med min flickvän under hösten, och i helgen fick datorn äran. Att dricka öl och dra kablar är en bra lördagsaktivitet!
×