Merkky

Medlem
 • Inlägg

  4 795
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  9

Merkky prisades 12 oktober

Merkky hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

161 Bästa möjliga anseende!

Om Merkky

 • Födelsedag 1990-08-20

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örnsköldsvik
 • Intressen
  Kameror, musik.

Profilbesökare

13 420 profilvisningar
 1. Inatt drömde jag att forumet fick en superboost och återvände till sin forna glans. Det var en trevlig dröm. Kanske till GTA VI.

  1. dibel

   dibel

   Kepp the faith!

  2. Xersize

   Xersize

   Jag saknar den tiden...

  3. Flaskan

   Flaskan

   Det är ju ändå hyfsat många av oss som fortfarande tittar in varje dag, ingen skriver ju nånting dock!

 2. Flyttar successivt ihop med min flickvän under hösten, och i helgen fick datorn äran. Att dricka öl och dra kablar är en bra lördagsaktivitet!
 3. Jag fastnade aldrig för första Red Dead men jag måste ge det en ärlig chans i vinter. Det här ser fantastiskt ut.
 4. Nä, vad jag kan läsa så använder 360 Microsofts egna XCPU, som dom kallade för Xenon. Den är baserad på IBMs PowerPC arkitektur. Minns att jag läste mycket om hur positivt det var att dom gick över till x86 på den här generationens konsoler. Xenon@Wikipedia
 5. Jag tror att det är ganska besvärligt, särskilt med tanke på att last-gen konsolerna körde väldigt udda processorer som inte följer samma arkitektur som PC gör. Dagens konsoler kör x86 vilket gör portarna lite enklare. Men sen har vi ju saker som att anpassa spelet till en massa olika GPUs och sånt. Tänk bara alla grafikalternativ GTA V har för dom med svagare datorer, allt det fick dom bygga just för PC.
 6. Det är ju ändå Rockstar, så nej, jag är inte ett dugg förvånad. Och jag håller med, jag har hellre ett välarbetat spel lite senare än ett risigt spel lite tidigare.
 7. Rockstar postade precis det här på sin sida. Dom bjöd också på några nya prints. Måste säga att det här spelet ser väldigt mysigt ut.
 8. Jag skulle kunna tänka mig att spela igenom alla heists igen. Har också ganska fullt upp i helgen men det finns alltid tid framöver!
 9. Jag säger då det, utmana mig inte i finns i sjön. Skämt åsido så kan jag nog inte säga att jag är märkvärdigt duktig på något spel. Jag är en allätare som föredrar att spela single player i min egna takt, så jag brukar sällan nöta ett spel tills jag kan någon aspekt av det utantill. Halo 3 multiplayer var jag ganska hejig på back in the day, men det var nog det senaste som jag spelade seriöst online förutom det jag spelat av GTA V med kamraterna från sajten!
 10. Jag har en varning, för att jag frågade efter ett Vice City-crack way back when när jag först registrerade mig. Jag ber nu om att få bli benådad från detta brott, känner mig som en bad boy när jag kollar min profil.

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   25 juni 2005, tre dagars hybernate, tilldelat av Hultan själv. Njaa... Vi tar några år till på det där ;)

  2. Hultenius

   Hultenius

   Jag är helt övertygad om att du blivit en bättre människa pga. den varningen! Kunde gått illa för dig i livet.

   Varningar från 2005 är K-märkta.

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Öj, roligt prejudikat! Då blir det inga amnestier med andra ord, av helt forumkulturella skäl.

 11. Sajtare, hjälp mig! Ge mig en röst på Royal Canins bildtävling kan få kattmat när vi vinner. Tävlingen!

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Hultenius

   Hultenius

   Klart man ställer upp för ett så gott ändamål!

  3. Kebab

   Kebab

   Oj jäklar vad långt bakom du ligger! Jag beklagar!

  4. Merkky

   Merkky

   Älskar engagemanget! Men ja, vi halkade efter ganska fort, och jag är inte typen som orkar gnälla på facebook dagligen för att vinna röster så det blev ganska snabbt klart att det inte var värt besväret. Gissar att jag får betala för min kattmat som alla andra vanliga dödliga. Tack till er som röstade, härligt att se att GTA-familjen inte är borta än! :wub:

 12. Beror mestadels på din nätdel. Vad sitter i datorn nu? (inklusive fläktar och hårddiskar)
 13. Ursäktar för ev stora bilder. Använder mobilen, vet inte hur det här kommer att se ut på datorn. Fick för mig att bygga en ordentlig uppgradering, och det slutade så här. i7 4790k Corsair H80 gt (eller något sånt..) 16gb 1600mhz DDR3 (tagna från gamla datorn) 500gb Samsung SSD, plus 250gb SSD och 2500gb i lagringsdiskar från förra datorn. Asus 980 STRIX 4gb En tillräcklig nätdel. Ett moderkort av Asus som jag glömt modellnamnet på, men inget galet budget. Jag gjorde ett ärligt försök att vara noggrann med kablarna, men i slutändan blev det ganska kaos där bak ändå.
 14. Merkky joinar PC-master race igen senare i veckan. Förhoppningsvis. (Komplett är väl snabba?) GTA Online i helgen någon? Måste nöta heists.

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Merkky

   Merkky

   Och jag är ledig från fredag 21:30 till onsdag!

  3. VaXXoR
  4. Merkky

   Merkky

   Oj, jag har byggt dator mest hela natten. Mestadels för att jag blev helt OCD-ig med kabeldragningen. Men allt verkar fungera som det ska, håller på att dra hem GTA medan jag förmodligen borde sova ett tag. :)

 15. Note to self: Sluta beställa spel du verkligen vill spela från spelbutiken.se.

  1. Mark
  2. Merkky

   Merkky

   Dom sumpade leveransen av Fallout 4 så jag fick inte min releasedag-kväll.

  3. Mark