Merkky

Medlem
 • Inlägg

  4 800
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  9

Merkky prisades 12 oktober 2017

Merkky hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

164 Bästa möjliga anseende!

Om Merkky

 • Födelsedag 1990-08-20

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Örnsköldsvik
 • Intressen
  Kameror, musik.

Profilbesökare

14 184 profilvisningar
 1. Det är få som moddar här nu för tiden, tvivlar på att någon har den här liggandes. Men med lite snabb sökning hittade jag en liknande som är gjord av en annan moddare (Amaymon). Hoppas den duger! Swedish Police Volvo V70 v1.2a
 2. Men jag hörde att den bästa hästen har dubbla fastspända revolvrar och ett boostläge för omkörningar.
 3. Definitivt trådmaterial! (..nya trådar är väl bra?)
 4. Julafton kom, julafton gick. God jul på er! Jag har haft den första julen utan komplikationer eller vansinnig ångest på säkert tio år, det var en bra dag. Mot ett ännu bättre år!
 5. Här är en (generell onlinegaming) noob som gärna hittar några fler spelkamrater.
 6. Inatt drömde jag att forumet fick en superboost och återvände till sin forna glans. Det var en trevlig dröm. Kanske till GTA VI.

  1. dibel
  2. Xersize

   Xersize

   Jag saknar den tiden...

  3. Flaskan

   Flaskan

   Det är ju ändå hyfsat många av oss som fortfarande tittar in varje dag, ingen skriver ju nånting dock!

 7. Flyttar successivt ihop med min flickvän under hösten, och i helgen fick datorn äran. Att dricka öl och dra kablar är en bra lördagsaktivitet!
 8. Jag fastnade aldrig för första Red Dead men jag måste ge det en ärlig chans i vinter. Det här ser fantastiskt ut.
 9. Nä, vad jag kan läsa så använder 360 Microsofts egna XCPU, som dom kallade för Xenon. Den är baserad på IBMs PowerPC arkitektur. Minns att jag läste mycket om hur positivt det var att dom gick över till x86 på den här generationens konsoler. Xenon@Wikipedia
 10. Jag tror att det är ganska besvärligt, särskilt med tanke på att last-gen konsolerna körde väldigt udda processorer som inte följer samma arkitektur som PC gör. Dagens konsoler kör x86 vilket gör portarna lite enklare. Men sen har vi ju saker som att anpassa spelet till en massa olika GPUs och sånt. Tänk bara alla grafikalternativ GTA V har för dom med svagare datorer, allt det fick dom bygga just för PC.
 11. Det är ju ändå Rockstar, så nej, jag är inte ett dugg förvånad. Och jag håller med, jag har hellre ett välarbetat spel lite senare än ett risigt spel lite tidigare.
 12. Rockstar postade precis det här på sin sida. Dom bjöd också på några nya prints. Måste säga att det här spelet ser väldigt mysigt ut.
 13. Jag skulle kunna tänka mig att spela igenom alla heists igen. Har också ganska fullt upp i helgen men det finns alltid tid framöver!
 14. Jag säger då det, utmana mig inte i finns i sjön. Skämt åsido så kan jag nog inte säga att jag är märkvärdigt duktig på något spel. Jag är en allätare som föredrar att spela single player i min egna takt, så jag brukar sällan nöta ett spel tills jag kan någon aspekt av det utantill. Halo 3 multiplayer var jag ganska hejig på back in the day, men det var nog det senaste som jag spelade seriöst online förutom det jag spelat av GTA V med kamraterna från sajten!
 15. Jag har en varning, för att jag frågade efter ett Vice City-crack way back when när jag först registrerade mig. Jag ber nu om att få bli benådad från detta brott, känner mig som en bad boy när jag kollar min profil.

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   25 juni 2005, tre dagars hybernate, tilldelat av Hultan själv. Njaa... Vi tar några år till på det där ;)

  2. Hultenius

   Hultenius

   Jag är helt övertygad om att du blivit en bättre människa pga. den varningen! Kunde gått illa för dig i livet.

   Varningar från 2005 är K-märkta.

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Öj, roligt prejudikat! Då blir det inga amnestier med andra ord, av helt forumkulturella skäl.