Jump to content

Merkky

Medlem
 • Inlägg

  4 809
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  14

Allt skapat av Merkky

 1. Dagens väntade: En förvirrande post från Dibel som saknar kontext. Still love you though.

 2. Tog viagrabottarna uppdateringen som en utmaning eller?

  1. dibel

   dibel

   Kan bara hålla med. Mods are asleep! dibel for admin! #hashtag

  2. Kebab
 3. Merkky

  Forumuppgradering 2018

  Briljant, det här ser ju megafancy ut! Kudos till dig för att du håller forumet uppdaterat och fräscht för oss som fortfarande tittar in. 😘
 4. Merkky

  Är GTA V Online på PC helt gratis? Har ingen skivläsare!

  Jag har aldrig försökt det, har inte ens spelat igenom storyn på PC då jag redan hade gjort det på 360 och ps4. Använder mestadels PC-versionen för Online. Men lite snabb googling ledde mig till https://sv.gta5-mods.com/misc/100-save-game, förhoppningsvis kan den hjälpa dig!
 5. Merkky

  Är GTA V Online på PC helt gratis? Har ingen skivläsare!

  Dom flesta köper spel digitalt nu, särskilt med tanke på att många spel är 50gb och uppåt nu i denna tid av blurays. Köper du ett spel på steam så äger du det. Det kostar ingenting att ha ett steamkonto och det vore precis som om du köpte en skiva och installerade det. Du kan köpa det från en butik också, men i många fall så får du en nyckel att knappa in i Steam istället (edit: eller annat Steam-liknande program beroende på vilken studio som äger spelet). Spelen hamnar på ditt konto och du kan avinstallera/installera det som du känner för. Savefiler sparas i molnet och du kan komma åt dom från valfri dator. Att spela GTA Online kostar inte heller något. Det som kan kosta är om du vill lägga riktiga pengar på att köpa grejer i GTA Online, men det är inte obligatoriskt. Rockstar har dock varit duktiga på att göra det till en lång grind för att få dom finare sakerna. Men du kan spela single player som vanligt och där finns ingenting att lägga riktiga pengar på.
 6. Merkky

  Fortfarande aktivitet här?

  Har fortfarande kvar sajten på listan bokmärken som jag dagligen går in på för att hålla mig uppdaterad. Kan inte påstå jag får mycket information från sidan längre, men det känns fortfarande lika naturligt som förr i tiden.
 7. Merkky

  Är Hultenius kvar på det här stället?

  Han tittar in emellanåt och sprider sin visdom eller nya forumfunktioner genom uppdateringar. Han äger fortfarande stället. Nuestro líder.
 8. Merkky

  GTA VI i VC?

  Känns på många sätt rätt logiskt. Dom verkar bestämt vilja återbesöka dom etablerade städerna, och med Liberty City och San Andreas ur vägen kan nog dom flesta relatera till att man undrat när Vice City kommer. Särskilt med tanke på att det nog är en av deras mest efterfrågade städer för ett återbesök. Att koppla ihop det med Sydamerika skulle vara ett bra sätt att kunna få lite variation i spelvärlden och i uppdragen. Visst att det vore kul att se dom göra något helt nytt, men R är så duktiga på att utveckla sig för varje spel. Jag kan inte påstå att jag kände mig besviken av spelvärlden i V. Det enda jag saknade var känslan som flera städer i samma spel gjorde för SA. Storymässigt finns det ju miljoner vägar att gå oavsett när det utspelar sig. Kan lätt se heist-liknande smugglingsuppdrag där man försöker planera en väg förbi gränspolisen. Politiskt finns det så många trådar att dra i och R är ju inte direkt några nybörjare när det kommer till sånt, bara spekulationerna gör mig ganska taggad. En kvinnlig huvudkaraktär känns nästan obligatoriskt, vet inte vad mer man kan säga. Long time coming, förstår inte varför dom inte gick den vägen med V när dom ändå hade flera karaktärer i mixen. Allt som allt, att vara tillbaka i "ryktenas tid" (© 2018 GtaSajten) känns mer än mysigt och nostalgiskt. Jag skulle inte bli förvånad om dom här ryktena hade sanning i sig, men man vet aldrig vad dom gör. Rätt vad det är får vi GTA Tokyo. Skulle se fram emot det också.
 9. Merkky

  Volvo v70??

  Det är få som moddar här nu för tiden, tvivlar på att någon har den här liggandes. Men med lite snabb sökning hittade jag en liknande som är gjord av en annan moddare (Amaymon). Hoppas den duger! Swedish Police Volvo V70 v1.2a
 10. Merkky

  Red Dead Redemption 2 kommer 26/10 2018

  Men jag hörde att den bästa hästen har dubbla fastspända revolvrar och ett boostläge för omkörningar.
 11. Merkky

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Rockstar postade precis det här på sin sida. Dom bjöd också på några nya prints. Måste säga att det här spelet ser väldigt mysigt ut.
 12. Merkky

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Definitivt trådmaterial! (..nya trådar är väl bra?)
 13. Merkky

  GOD JUL ÖNSKAR GTASAJTENS MODCREW!

  Julafton kom, julafton gick. God jul på er! Jag har haft den första julen utan komplikationer eller vansinnig ångest på säkert tio år, det var en bra dag. Mot ett ännu bättre år!
 14. Merkky

  PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

  Här är en (generell onlinegaming) noob som gärna hittar några fler spelkamrater.
 15. Inatt drömde jag att forumet fick en superboost och återvände till sin forna glans. Det var en trevlig dröm. Kanske till GTA VI.

  1. dibel
  2. Xersize

   Xersize

   Jag saknar den tiden...

  3. Flaskan

   Flaskan

   Det är ju ändå hyfsat många av oss som fortfarande tittar in varje dag, ingen skriver ju nånting dock!

 16. Merkky

  Bild på din datorhörna!

  Flyttar successivt ihop med min flickvän under hösten, och i helgen fick datorn äran. Att dricka öl och dra kablar är en bra lördagsaktivitet!
 17. Merkky

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Jag fastnade aldrig för första Red Dead men jag måste ge det en ärlig chans i vinter. Det här ser fantastiskt ut.
 18. Merkky

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Nä, vad jag kan läsa så använder 360 Microsofts egna XCPU, som dom kallade för Xenon. Den är baserad på IBMs PowerPC arkitektur. Minns att jag läste mycket om hur positivt det var att dom gick över till x86 på den här generationens konsoler. Xenon@Wikipedia
 19. Merkky

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Jag tror att det är ganska besvärligt, särskilt med tanke på att last-gen konsolerna körde väldigt udda processorer som inte följer samma arkitektur som PC gör. Dagens konsoler kör x86 vilket gör portarna lite enklare. Men sen har vi ju saker som att anpassa spelet till en massa olika GPUs och sånt. Tänk bara alla grafikalternativ GTA V har för dom med svagare datorer, allt det fick dom bygga just för PC.
 20. Merkky

  Red Dead Redemption 2 försenat

  Det är ju ändå Rockstar, så nej, jag är inte ett dugg förvånad. Och jag håller med, jag har hellre ett välarbetat spel lite senare än ett risigt spel lite tidigare.
 21. Merkky

  Heists ger dubbla RP och pengar i helgen

  Jag skulle kunna tänka mig att spela igenom alla heists igen. Har också ganska fullt upp i helgen men det finns alltid tid framöver!
 22. Merkky

  Vilka spel kickar du ass i?

  Jag säger då det, utmana mig inte i finns i sjön. Skämt åsido så kan jag nog inte säga att jag är märkvärdigt duktig på något spel. Jag är en allätare som föredrar att spela single player i min egna takt, så jag brukar sällan nöta ett spel tills jag kan någon aspekt av det utantill. Halo 3 multiplayer var jag ganska hejig på back in the day, men det var nog det senaste som jag spelade seriöst online förutom det jag spelat av GTA V med kamraterna från sajten!
 23. Jag har en varning, för att jag frågade efter ett Vice City-crack way back when när jag först registrerade mig. Jag ber nu om att få bli benådad från detta brott, känner mig som en bad boy när jag kollar min profil.

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   25 juni 2005, tre dagars hybernate, tilldelat av Hultan själv. Njaa... Vi tar några år till på det där ;)

  2. Hultenius

   Hultenius

   Jag är helt övertygad om att du blivit en bättre människa pga. den varningen! Kunde gått illa för dig i livet.

   Varningar från 2005 är K-märkta.

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Öj, roligt prejudikat! Då blir det inga amnestier med andra ord, av helt forumkulturella skäl.

 24. Sajtare, hjälp mig! Ge mig en röst på Royal Canins bildtävling kan få kattmat när vi vinner. Tävlingen!

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Hultenius

   Hultenius

   Klart man ställer upp för ett så gott ändamål!

  3. Kebab

   Kebab

   Oj jäklar vad långt bakom du ligger! Jag beklagar!

  4. Merkky

   Merkky

   Älskar engagemanget! Men ja, vi halkade efter ganska fort, och jag är inte typen som orkar gnälla på facebook dagligen för att vinna röster så det blev ganska snabbt klart att det inte var värt besväret. Gissar att jag får betala för min kattmat som alla andra vanliga dödliga. Tack till er som röstade, härligt att se att GTA-familjen inte är borta än! :wub:

 25. Merkky

  Köpa nytt grafikkort, vad ska jag tänka på?

  Beror mestadels på din nätdel. Vad sitter i datorn nu? (inklusive fläktar och hårddiskar)
×