SiXxe

Medlem
 • Inlägg

  1 790
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

2 Neutral

Om SiXxe

 • Födelsedag 1992-04-16

Kontaktinformation

 • Skype
  simon92carlsson@hotmail.com

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Växjö
 • Intressen
  Hockey!

Profilbesökare

7 490 profilvisningar
 1. Bäst: GTA Vice City och WoW Viktigast: WoW
 2. Inte idag kicken
 3. Vill inte förlita mig till juniorer i Kvalserien. Får tänka på att vi har Rosén och Blomqvist också som öste in poäng förra året i Allsvenskan. Tar dom alla dagar i veckan före juniorerna nu i kvalserien.
 4. 2010 2 gånger, 2011 ingen hittils. Har 101 mil upp.

 5. Hur ofta är du uppe i Ö-vik och kollar på matcher? :P

 6. Nu hoppas jag ju verkligen att du skojar, och det tror jag att du gör också. Men Eddie Larsson platsade knappt i Sundsvall, ett av bottenlagen i AS (!). Byström har gjort bra ifrån sig, men det blir lite misstag från hans sida ibland, och det behöver vi verkligen INTE i kvalserien. De andra har jag sett för lite av för att kunna bedöma.
 7. MODO och kvalserien.
 8. Idiot. Ja, kära vänner, detta är nog den sämsta dagen i mitt 18-åriga liv. Måste verkligen klara kvalserien nu, annars är det slutet... ALLTID MODO
 9. Kul med derby, men hoppas de jävlarna får svettas i en kvalserie! Jag hoppas också att MODO krossar AIK imorgon med 6-0, så har jag tippat
 10. Jo, det förstår jag. Känns som att han kom från ingenstans denna säsong. Hade inte ens hört talas om honom innan. Hur som helst blir det en väldigt intressant draft sett med svenskögon, då både Adam Larsson och Gabriel Landeskog tippats att gå etta!
 11. Hinner han fylla 18 till draften?
 12. Håller helt och hållet med. Dock ska man ge en eloge till Luleås försvarsspel tycker jag. Han Jaakola var ju helt jävla fantastisk ikväll. Och Nilsson då givetvis. Jadu, jag håller femtusen tummar på att ni plockar 3 poäng av Frölunda, och att HV plockar 3 poäng av SSK, och att MODO plockar 3 poäng av AIK. Ibland ska man ha tur :-)
 13. Ja, visst hade ni fjärdeplatsen, absolut. Men MODO hade ju så j*vla mycket mer att kriga om. Jo, Luleå var väl inte på topp, men ni är vassa som fan på kontringar och Nilsson var helt omutlig! Men grattis till fjärdeplatsen, i alla fall.
 14. Det blir fan inte lätt. Hur faaaaaaaan kan man förlora mot ett skadedrabbat Luleå när så mycket gäller? Inget illa om Luleå, men SÅ mycket har de inte att spela för... Känns som att Luleå ALLTID gör toppenmatcher mot MODO.
 15. Haha, känner igen det där. Brukar skylla på att jag har läxa eller nåt ^^