Jump to content

Hur ofta byter ni lakan?


Lajnux
 Share

Recommended Posts

Haha tror jag inte har bytt på hela hösten. Kom att tänka på detta idag faktiskt och känns lite äckligt, ja. Grejen är att mitt rum har blivit ett ställe där jag endast sover och förvarar mina kläder. Därför är det väldigt stökigt och ja har liksom glömt att byta. Men en gång i månaden tycker jag är lagom.

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Diagrammet presenterar antalet byten över en månad under intervallet [november < x < mars] då antalet byten är kopplat till y-axeln och månaden är kopplad till x-axeln. Eftersom intervallet [november < x < mars] egentligen är på tok för kort för att kunna redovisa en trendlinje som representerar det realistiska antalet byten jag faktiskt gör över en månad måste trendlinjen (förstås) tolkas som antalet byten jag gjort per månad under detta givna intervall.

Anledningen till att trendlinjens vetenskapliga värde är tvivelaktigt är på grund av att jag dels bara hunnit göra ett byte nu under mars, vilket förstås kraftigt påverkat trendlinjens lutning, men också på grund av att det ur ett lakanbytesperspektiv har varit några mycket turbulenta månader med oregelbundna byten på grund av kraftig sängfrånvaro eller sängnärvaro samt oregelbunden sängaktivitet.

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...