Jump to content

Spökhistorier


VickeX
 Share

Recommended Posts

Hej.. satt nyss med broshan (stavning?:wub:) och hans kompis och bärettade spökhistorier... F*N vad kul det är när kl e 00:00 :huh:

Iaf... här kan vi skriva om alla mystiska saker som hänt oss eller som någon bärettat..

REGLER:

  • Efter varge spökhistoria/mysterium man skriver måste man skriva om man tror på det...
  • Man får inte hitta på egna spökhistorier.. man måste ha hört dom, sett på tv, läst...
  • Inga fler regler för tillfället (Förutom hela forumets regler)

Let's goo....

Redigerad av Gunde5
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Hej.. satt nyss med broshan (stavning?:D) och hans kompis och bärettade spökhistorier... F*N vad kul det är när kl e 00:00 :huh:

Iaf... här kan vi skriva om alla mystiska saker som hänt oss eller som någon bärettat..

REGLER:

  • Efter varge spökhistoria/mysterium man skriver måste man skriva om man tror på det...
  • Inga fler regler för tillfället (Förutom hela forumets regler)

Let's goo ....

Är midnatt sent för dig? :wub: Jag äter f*n middag då... :D

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Sen natt i n00b-land. Endast vaktpatrullerna tar sina vändor runt murarna. n00b-vakterna, anställda av staten för att försäkra alla n00bs om att de kan sova tryggt om natten. Vem skulle någonsin kunna ana att det just denna natt skulle gå så fel?

Pickup-truckens våldsamma hastighet genom vildmarken hade lämnat spår, stora spår. Bakhjulen var slitna, fälgarna var.. inte fälgar längre, och en enorm kvist täckte merparten av vindrutan. Hursomhelst, detta är inte riktigt vad man märker när man sitter och halsar en flaska vodka bakom ratten. Den stilla nattens små ljud kunde omöjligt överrösta det våldsamma dundret från bilstereon. Ruset i spamjägarens blodådror pumpade, aldrig hade han känt sig så levande. Macheten satt säkert i hans brösthölster, och han var redo.

Bilen fick dumpas. Det var ändå bara ett fåtal meter till n00b-lands stadsmur. Vårdslöst kördes den enorma bilen ner i ett dike, och spamjägaren klev ur. Bandanan sat hårt knuten om pannan, halsduken för munnen och näsan. Iklädd svart, med matchande handskar, greppade han macheten och klev fram ur skuggorna. Vakterna, alltför upptagna med att klottra ner oväsentlig smörja överallt, märkte naturligtvis inte hans forcerande, dock tysta, framfart. Deras straff blev ett snitt över halsen vardera. Två döda kroppar, liggandes vid den kalla muren. Ingen skulle någonsin märka något. Ingen skulle någonsin sätta sin fot i detta karga område, efter denna karga natt. Det var spamjägarens uppgift.

En änterhake slungades över murkrönet, och snart var han på väg över dess kalla yta. Ett fast grepp om kanten, och han hivade sig över muren. Med ett fast grepp om pistolskolven hoppade han ner på andra sidan, och förstod att han nu befann sig i hjärtat av vad som efter denna natt skulle kallas "Före detta n00b-land". Detta skulle bli den sista natten för dessa värdelösa kreatur, det skulle han bli man för. Pistolsmynningen, med den vackert smyckade ljuddämparen skulle bli ett utmärkt verktyg för den konst han tänkte uträtta denna natt. Hans pensel skulle bli pistolen, hans målarfärg det mörkfärgade blodet.

Tysta steg genom natten, och små, lätta andetag från hans mun var de enda ljud han gav ifrån sig då han sakta men säkert for fram över stadens gator. Hans mål var Spamhålan, där den fruktade gta_hjalmar levde, i lyx och glamour. Hans resurser var allt spam hans undersåtar varje dag skapade.

Nu befann han sig alltså utanför Spamhuset. Den enorma elfenbensporten var allt annat än inbjudande, men övertygad om att han måste uträtta sitt jobb trädde han in genom den, med ett hårt grepp om pistolen.

Ögonblicket han stängde porten hördes fotstegen. Minst ett dussin av dem. Vakter. Han såg till att pistolen var laddad, och sedan ställde han sig upp mot väggen, omvälvd av skuggor. De inkompetenta vakterna märkte naturligtvis ingenting, utan gav honom enbart en chans att uträtta sitt jobb. Den första utav dem fick sitt skott genom tinningen, genom att han stod för nära spamjägaren.

De övriga, elva, vakterna, som nu hittat sin kamrats livlösa kropp, bestämde sig för att hämna hans död. De delade upp sig, men spamjägaren var redan på väg mot sitt mål - gta_hjalmar.

Dörren till sovrummet sparkades in, och han stegade fram mot sängen, där gta_hjalmar låg och snarkade. Han körde in sin fot i den enfaldiga n00bens mun, och väckte honom därmed. Den hjälplösa spamledaren kunde inte göra annat än att försöka skrika, dock utan resultat.

" Jag är en konstnär. Min konst är döden. Jag är på väg att skapa mitt mästerverk. "

Och ett skott penetrerade gta_hjalmars hjärnas innanmäte. Hela kroppen slocknade, och blodet var ett faktum. Överallt fanns den heta, mörkröda vätskan, och spamjägaren tittade på sitt pekfinger, som var alldeles nerblodat. Han stoppade fingret i munnen och smakade på vätskan. Det gick inte att missta sig. Spamblod.

Är denna saga sann (tror du)? Aa.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Forts. på föregående story...

Spamjägaren, vars namn för övrigt var Fuk, lät blodet smaka i munnen. Han vred huvudet snett åt vänster och lät vätskan långsamt rinna ner i gommen. Gott, men mättande. En vakt som gick förbi rummet märkte att dörren vad öppen och kikade in. Fuk reagerade blixtsnabbt och slängde iväg macheten som träffade vakten i solar plexus. Vakten spottade ut en klump blod och föll till golvet, kroppen stöddes halvt av den utstickande macheten.

Men när Fuk böjde sig ner för att dra ur den så knatade en annan vakt in och öppnade vilt automateld. Fuk fick en kula i vänstra axeln. Hans senor och kött slets itu, och inte långt därefter började det att pumpa ut blod. Det blev dock inget skrik från hans sida, snarare ett plågsamt väsande. Vakten, som i sin tur undrade varför hans bössa inte sköt längre, tittade snabbt mot Fuk. Denne måttade en spark rätt i trynet på vakten, som fick sju tänder sönderslagna och en bruten näsa av dådet.

Fuk slösade ingen tid. Han grep snabbt tag i vaktens AK-47:a och lät hans pistol och machete ligga kvar. De sista vakterna var nu på väg mot honom, så han laddade sitt vapen med ett fullt magasin, som snart skulle tömmas.

Det blev endast blyfyllda, huvudlösa kroppar kvar av dessa. Fuk log när han tände en brun, gammal cigarr han fått av sin farfar vid utgången av Spamhuset. Men det var ännu inte över; han behövde ett fordon för att ta sig över gränsen till San L33tio. Fuk såg sig omkring och upptäckte ett svagt ljus inte särskilt långt ifrån honom. Han höjde sitt maskingevär och lät avtryckarfingret göra resten.

"Teh_kign_at_Cs", som ursprungligen var på väg hem till sin fru och tre barn, var nu utsmetad över hela framsätet på sin Mercedes. Allt var Fuk's förtjänst. Denne öppnade bildörren och lät det som var kvar av föraren falla ut innan han satte sig. Utan att tvivla tryckte han ner gaspedalen, och med ett tjut rev bilen iväg mot gränsen i 190 knyck. Denna gång hade han inte tid till att smyga ut.

Vid gränsbommen var man redo. I buskarna kring vägen låg specialpoliser med M60 och krypskyttegevär.

När Fuk såg tre vakter med SPAZ-shotguns tvekade han inte en sekund. Snabbt som ögat spottade han ut cigarren och tog fram en granat, sin enda.

Vakterna pumpade skott för fulla muggar mot den inkommande bilen. De bländades dock av bilens lysen och märkte inte att Fuk slängde sig ur.

Gränsbommen sprängdes sönder. Vakterna blev rykande varma köttdelar som kastades huller om buller igenom luften och deras vapen var sönderknycklade och lika farliga som plastleksaker.

Fuk kände på sin vänstra axel som han hade landat på. Den var ur led, och smärtan var outhärdlig. Med sina sista krafter lyckades han dock ta sin kulspruta och passera bommen. Specialpoliserna sköt och sköt och sköt... och till slut så föll han till marken med hela ryggen fylld av kulor. Lungorna var penetrerade, njurarna och levern spruckna och hjärtat slog långsamt de sista slagen...

Sann? Ja, vafan tror du?!

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Haha fyfan :o Sicken spökis :(

Vakterna kastade varann en road blick. Ingen skall klara sig ur spamhålan med hjärtat fortfarande pumpande. Gta_Hjalmars död hade fått spamkvarteren något osäkra, och lite varstans sprang det runt små oroliga n00bs som skrek:

När kommeer första bossen??++ JAg har presis klarat mig från en elaking, det var jääätte svårt men jag gjorde det!!111

Spamhålan var i uppror. Vem skulle klara sig utan gta_hjalmar? I skuggorna rörde sig ett mörker, som var omöjligt för blotta ögat att se, men likväl fanns det där. Vindarna talade om en skugga i väst, rykterna spred sig lik böldpest.

Han finns kvar.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

min kompis kom på den här spökhistorien, OBS!i! den är seriös

här i njurunda finns det en nerbränd kyrka, detta utspelas innan kyrkan brann ner i slutet av 1800-talet. iallafall, lets go on:

det var en gång en gammal gumma som brukade gå på otta i kyrkan. en dag så vaknade hon utan att veta vad klockan var, så hon trodde hon missat ottan och kutade till kyrkan. när hon var framme så går hon in och märker att prästen inte är den samma och hon minns inte de som var där. då ser hon sin syster som drunknade för 10 år sedan. systern säger att det är de dödas otta och hon bör skynda sig därifrån. hon börjar springa, men de döda följer efter. dom får tag på hennes kjal och drar av henne den och hon springer så fort hon kan hem. sen senare vid 5 tiden går hon till krkan och tror hon drömt allt. när hon kommer fram så står den vanliga prästen och vaktmästaren och tänder ljus. när hon tittar imellan bänkarna så ser hon en sönderriven kjal på golvet där. ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

min kompis kom på den här spökhistorien, OBS!i! den är seriös

här i njurunda finns det en nerbränd kyrka, detta utspelas innan kyrkan brann ner i slutet av 1800-talet. iallafall, lets go on:

det var en gång en gammal gumma som brukade gå på otta i kyrkan. en dag så vaknade hon utan att veta vad klockan var, så hon trodde hon missat ottan och kutade till kyrkan. när hon var framme så går hon in och märker att prästen inte är den samma och hon minns inte de som var där. då ser hon sin syster som drunknade för 10 år sedan. systern säger att det är de dödas otta och hon bör skynda sig därifrån. hon börjar springa, men de döda följer efter. dom får tag på hennes kjal och drar av henne den och hon springer så fort hon kan hem. sen senare vid 5 tiden går hon till krkan och tror hon drömt allt. när hon kommer fram så står den vanliga prästen och vaktmästaren och tänder ljus. när hon tittar imellan bänkarna så ser hon en sönderriven kjal på golvet där. ;)

lol din kompis kom inte på den det är så säkert. -_-

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...