Jump to content

Arman

Medlem
 • Inlägg

  4 541
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

Arman prisades 29 mars 2018

Arman hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

8 Sådär lagom neutral

Om Arman

 • Födelsedag 1988-10-17

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Göteborg
 • Intressen
  GTA

Profilbesökare

6 566 profilvisningar
 1. Grattis! Stora dagen ju! :)

  1. Kebab

   Kebab

   Den stora dagen är förstås 12 maj då detta är årsdagen för medlemsnummer 10!

  2. Arman

   Arman

   Tack gubbar. Kul att ni fortfarande är kvar å minns den gamla tiden :)

 2. Tack för svar! Hur är det om jag vill ladda upp en "100% save game" direkt efter installationen? Utan att gå igenom Ludendorff- och Franklin-uppdragen. Har redan varvat spelet på Xbox tidigare. Försökte lägga in en savegame-fil i GTA V-mappen i "Mina dokument", men det gick inte. Hade liknande problem med San Andreas, då behövde man klara av första uppdraget och sedan ersätta en full savegame-fil med den som skapades efter första uppdraget.
 3. Tänkte att det var dags att införskaffa GTA V på PC från en vanlig butik (Elgiganten eller liknande). Jag vet bara inte hur det fungerar med att spela spel över internet numera. Kostar allting nuförtiden? Min nya laptop har inte ens en skivläsare, så tror jag må köpa spelet genom Steam eller annat, men då måste jag väl betala nån avgift i månaden - eller hur fungerar detta nu? Kan ingenting om sånt här. Har varit med forumet sedan den startade så är lite av en pensionär här. Har inte spelat spel på flera år, men är sugen på lite GTA på nätet nu
 4. Jag bara hovrar över namnen så ser man numret i länken 😁😂
 5. Jag behöver lite tips på filmrelaterade compilation-klipp till min YouTube-kanal "Angry Silence". Någon som har några idéer?
 6. Hoppas och föreställer mig att GTA VI kommer att utspela sig i ett neofuturistiskt Vice City med retroinspiration - typ år 2032. Jag snackar inte Star Trek eller nåt sånt, snarare en ganska nära framtid fast med stark inspiration från 80-talet. Nästan som att 80-talsandan levde vidare. Tänk er filmen Drive. Tommy Vercetti (Ray Liotta återvänder som rösten) är numera en NPC och en åldrad mentor till huvudkaraktären.
 7. Loggade in precis efter flera års frånvaro.
 8. Grattis! Finns det någon chans att få se dig oftare här? :) Hälsa ditt alter ego Pollmannen! ;) 

 9. GTAsajten rullar på ser jag. Härligt!

  1. Visa föregående kommentarer  4 fler
  2. Arman

   Arman

   Nja, jag loggar in lite då och då när GTA dyker upp i tankarna. :)

  3. Kebab

   Kebab

   Hallå där!

   MVH medlem nummer 8866

  4. Jazz

   Jazz

   Klart Arman ska stanna! :mf_doof:

 10. HBO:s "True Detective" är numera min favoritserie. Sista avsnittet hade definitivt en av de coolaste scenerna på länge.
 11. Senast sedda film var Taken 2. En stor besvikelse som parodierar första filmen. @@@@@@@@@@
 12. Har bara sett den första Harry Potter-filmen, "Harry Potter and the Philosopher's Stone" av Chris Columbus (som också regisserade "Ensam Hemma"). Jag tyckte den var tråkig och för barnvänlig, i alla fall nu när man är 23, så det är nog försent och börja se på de andra filmerna. Konstigt nog såg jag den när jag var 13, men gillade den ändå inte.
 13. Bästa komikerna: Richard Pryor Eddie Murphy Visst finns det andra, men inga andra kan vara så konstant roliga.
 14. Hehe, I know, I stop by from time to time. Tror jag har en teori varför det inte blev av i den ordningen (Liberty City, Vice City, San Andreas). Kanske är för att Vice City-andan från 2002 fortfarande lever kvar. Man vill ju hellre gå tillbaka till 80-talet igen än att utforska det under nutid - så det kanske bara är för tidigt för ett sådant spel igen.
×
×
 • Create New...