Jump to content

Pico

Medlem
 • Inlägg

  5 210
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

5 Sådär lagom neutral

Om Pico

 • Födelsedag 1945-07-02

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Higgins Haven

Profilbesökare

7 677 profilvisningar
 1. Pico - en pigg pensionär.

 2. Hejsan! Jag satt tidigare idag i allsköns ro och levde rövare i GTA IV. Märk min förvåning när de annars så ihärdiga poliserna inte rörde en min då jag sköt en av deras kollegor i ansiktet med min pistol. "Okej," tänkte jag och avrättade hela styrkan i lugn och ro utan några som helst konsekvenser. Och det här var ju inte roligt, särskilt inte under uppdraget när man och måste fly genom en polisblockad (jag promenerade förbi). Letade fram en lösning på problemet - begå självmord - men det funkade bara en gång. Sedan dess är jag fast i detta helvete av diplomatisk immunitet korsat med lekstuga och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att råda bot på den här irriterande buggen. Inte har jag funnit något matnyttigt på Google heller, bortsett från en tråd på GTAForums där ett par medlemmar drog slutsatsen att man var tvungen att välja New Game och överge sina gamla saves. Med tanke på att detta postades 2008 så gör jag ändå en tråd här med hopp om att någon klyftig person lyckats fixa detta; om inte är det väl bara att börja om på ny kula. Jag spelar på PC via ett exemplar köpt på Steam, om det är till någon nytta. Help me GTAsajten, you're my only hope.
 3. Pico

  LEK: Filmleken

  6. JFK
 4. Pico

  Gör ditt egna skivomslag!

  http://pici.se/pictures/LjZZAQhgI.jpg Rufus Isaacs - These Literary Efforts I nådens år 1972 var Rufus Isaacs tippad att bli den näste Bowie. Med en hel uppsättning professionella låtskrivare, studiomusiker och colombianskt marschpulver bakom sig satte han sig ned och försökte spela in en fullängdare. Sessionerna var turbulenta och urartade i långa bråk musikerna emellan. Fem månader senare hade alla gett upp - knappt halva albumet var färdigt, så man kallade in en liten orkester och gjorde space-lounge av alltihop. Isaacs fann man död på ett hotellrum i Bangkok två år senare med ätpinnar i ögonen. Har på senare dagar influerat bl.a. Morrissey och Stereolab. Än idag får du ge top dollar för en utgåva av These Literary Efforts, om du ens har tur nog att finna den. http://pici.se/pictures/pfFlGvZhI.jpg Bonerath - Sir Digby-Chicken Caesar! Indiepop från Glasgow. Låten "Gracie Lemonade", med sin enkla synthslinga, licensierades för Apple-reklam i USA och sägs ha dragit in en förmögenhet på över £500,000 till bandet. I överlag en ganska jobbig och oseriös skiva med inställsamma melodier och sockersöta texter om gosedjur och jordgubbar. Inte en av gruppens största stunder. Frontmannen Chris Lochlyns liv skulle sedan rasa ihop helt och hållet, vilket tursamt nog ledde till en rad utmärkta skivsläpp. --- Det här är ytterst beroendeframkallande! Nu får det räcka för ett tag.
 5. Pico

  Gör ditt egna skivomslag!

  http://pici.se/pictures/YfNzoYdKI.jpg John Woo - Excitement in Hobbiton Del två av tre i raden av New York-trions konceptalbum om den lilla flickan Mierka. Denna gång sökte de sig österut, närmare bestämt Japan, och spelade in en intensiv men samtidigt varm skiva - noiserock och saxofoner samsas så gott det går om utrymmet i ljudbilden. Singlarna "Celestial" och "Falling Through/Falling Over" omarbetas till imponerande kortfilmer i samband med sina respektive släpp. Ambitionen tycks dock ta knäcken på bandet då den sista delen i trilogin visar sig vara en ytterst rumphuggen och hafsig historia med taffliga och omoderna electroinslag. "Men," som fansen säger, "vi har ju alltid Excitement in Hobbiton." http://pici.se/pictures/CTojzSKNY.jpg Euborellia Stali - To Carry Out the Trash Nylonsträngade gitarrer och vackra harmonier blandas med vågskvalp och karibiska trumslagare. Med sin sjätte skiva tycks duon Euborellia Stali ha genomfört det ingen trodde var möjligt för elva år sedan - att skapa en sann klassiker i modern tid. Det är skört och bräckligt, lika stabilt som ett nät av vått tidningspapper. E. Stali, som består av barndomsvännerna Jof och Ross, sjunger titt som tätt om hjärtesorg och gångna år. En positiv anda genomsyrar dock skivan och det är i slutändan bara goda dagar i horisonten. Alla bör var morgon tacka Herren för Euborellia Stalis underbara musik.
 6. Pico

  Gör ditt egna skivomslag!

  http://pici.se/pictures/adeHOLbbM.jpg Bowman Field - I'm an Addict. I'm Sick Ett svårt jävla album där enmansbandet Travis Zimmer alias Bowman Field tar itu med sina demoner -- allt från den hemska uppväxten med incest, självsvält och ond bråd död till åren som indiestjärna och tung missbrukare i Los Angeles. Inspelad under en svår vinter med en gammal Casiosynt och en gitarr med två strängar i skrubben på sitt barndomshem. Pitchfork sågar så saliven yr och ger betyget 1.2; fansen sviker. Åtta månader senare toppar dock skivan iTunes-listan när låten "O Lucille" spelas i säsongsavslutningen av Grey's Anatomy. http://pici.se/pictures/TIcGWKmPk.jpg Urueña River - Their Own Needs One Ungefär lika spännande som Vampire Weekend eller Animal Collective. Tre ganska spinkiga killar med skägg och smala skjortor som desperat hävdar att de är nördar. Skitnödigt så det förslår. Inspelad i Brasilien. En ynka trea hos allmusic, konstigt nog. Det bästa spåret sjungs av en gammal skomakare som tittade förbi i studion (spontant nog!). Säljer som smör och gruppen spelar på sommarens alla festivaler.
 7. Ah, 64 år, en respektabel ålder då man med de grå tinningarnas charm börjar komma underfund med livets outgrundliga vägar och vedermödor.

 8. Pico

  Minns du?

  Var det inte Krax? Jag minns att sidan var röd eller svart och allt var vänsterjusterat. Edit: tråden där SlewME berättade att han kraschade en fest med en ficklampa var hysteriskt rolig när alla gav sig på honom. "Öl-tråden"?
 9. Pico

  Minns du?

  Jag tror jag har den filmen på en gammal dator någonstans. "Mod-angreppet" måste vara den största klassikern av alla. Storslaget och raffinerat (visserligen var jag bara en sketen lurker vid den tidpunkten).
 10. Pico

  Dagens lunch/middag

  Lunch: Tortillawrap med kycklingfilé, mangorajadressing, paprika och mango. Fin kyckling, men dressingen såg jag inte alls av och mangon var helt onödig i sammanhanget. 43 spänn dessutom. Fiasko. 1/5 Middag: Panini med kyckling, paprika samt currydressing. Lokal klassiker som jag håller kär. Lika ljuvlig som vanligt, däremot var brödet idag alldeles torrt och smuligt vilket drar ned betyget. 3/5
 11. Pico

  Gör ditt egna skivomslag!

  http://pici.se/pictures/JaTRgbOVN.jpg Blackadder - The Present Time Alternativrock från nittiotalets slut. Bandets mer 'seriösa' album, floppar hårt redan på releasedagen. Förband till under Wallflowers USA-turnén, bandet splittras kort därefter. http://pici.se/pictures/BCBNHPBWx.jpg Jianguomen Outer Street - Memoirs of Another Kind Mogwai- och QotSA-doftande post-rock med asiatiska influenser. Detta är kvartettens fjärde album, präglat av ett mer avskalat sound än de tidigare skivorna. Retar gallfeber på större delen av bandets fanbase innan det hyllas som 'den näst bästa' fullängdaren året därefter.
×