Jump to content

Arman

Medlem
 • Inlägg

  4 541
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  1

Allt skapat av Arman

 1. Tänkte att det var dags att införskaffa GTA V på PC från en vanlig butik (Elgiganten eller liknande). Jag vet bara inte hur det fungerar med att spela spel över internet numera. Kostar allting nuförtiden? Min nya laptop har inte ens en skivläsare, så tror jag må köpa spelet genom Steam eller annat, men då måste jag väl betala nån avgift i månaden - eller hur fungerar detta nu? Kan ingenting om sånt här. Har varit med forumet sedan den startade så är lite av en pensionär här. Har inte spelat spel på flera år, men är sugen på lite GTA på nätet nu
 2. Arman

  Är GTA V Online på PC helt gratis? Har ingen skivläsare!

  Tack för svar! Hur är det om jag vill ladda upp en "100% save game" direkt efter installationen? Utan att gå igenom Ludendorff- och Franklin-uppdragen. Har redan varvat spelet på Xbox tidigare. Försökte lägga in en savegame-fil i GTA V-mappen i "Mina dokument", men det gick inte. Hade liknande problem med San Andreas, då behövde man klara av första uppdraget och sedan ersätta en full savegame-fil med den som skapades efter första uppdraget.
 3. Arman

  Är Hultenius kvar på det här stället?

  Jag bara hovrar över namnen så ser man numret i länken 😁😂
 4. Arman

  Egna filmer

  Jag behöver lite tips på filmrelaterade compilation-klipp till min YouTube-kanal "Angry Silence". Någon som har några idéer?
 5. Arman

  GTA VI i VC?

  Hoppas och föreställer mig att GTA VI kommer att utspela sig i ett neofuturistiskt Vice City med retroinspiration - typ år 2032. Jag snackar inte Star Trek eller nåt sånt, snarare en ganska nära framtid fast med stark inspiration från 80-talet. Nästan som att 80-talsandan levde vidare. Tänk er filmen Drive. Tommy Vercetti (Ray Liotta återvänder som rösten) är numera en NPC och en åldrad mentor till huvudkaraktären.
 6. Arman

  Är Hultenius kvar på det här stället?

  Loggade in precis efter flera års frånvaro.
 7. GTAsajten rullar på ser jag. Härligt!

  1. Visa föregående kommentarer  4 fler
  2. Arman

   Arman

   Nja, jag loggar in lite då och då när GTA dyker upp i tankarna. :)

  3. Kebab

   Kebab

   Hallå där!

   MVH medlem nummer 8866

  4. Jazz

   Jazz

   Klart Arman ska stanna! :mf_doof:

 8. Arman

  Kommande filmer

 9. Arman

  Tråden om tv-serier

  HBO:s "True Detective" är numera min favoritserie. Sista avsnittet hade definitivt en av de coolaste scenerna på länge.
 10. Arman

  Senast sedda film

  Senast sedda film var Taken 2. En stor besvikelse som parodierar första filmen. @@@@@@@@@@
 11. Arman

  Filmer som alla har sett men inte du

  Har bara sett den första Harry Potter-filmen, "Harry Potter and the Philosopher's Stone" av Chris Columbus (som också regisserade "Ensam Hemma"). Jag tyckte den var tråkig och för barnvänlig, i alla fall nu när man är 23, så det är nog försent och börja se på de andra filmerna. Konstigt nog såg jag den när jag var 13, men gillade den ändå inte.
 12. Jag tror självlart på att GTA V kommer bli det största spel Rockstar har åstadkommit. Men man blev besviken på en del grejer också. Mestadels på decenniet spelet utspelar sig i (2010-talet). Jag hade hoppats på ett Los Santos i en nära framtid, eller under början av 90-talet (igen). Med nära framtid menar jag som i "Demolition Man", "RoboCop", etc.
 13. Arman

  Bästa/sämsta komikern?

  Bästa komikerna: Richard Pryor Eddie Murphy Visst finns det andra, men inga andra kan vara så konstant roliga.
 14. Arman

  Besvikelser från trailern?

  Hehe, I know, I stop by from time to time. Tror jag har en teori varför det inte blev av i den ordningen (Liberty City, Vice City, San Andreas). Kanske är för att Vice City-andan från 2002 fortfarande lever kvar. Man vill ju hellre gå tillbaka till 80-talet igen än att utforska det under nutid - så det kanske bara är för tidigt för ett sådant spel igen.
 15. Arman

  Ny information om platsen

  Spelet utspelar sig, med andra ord alltså, bara i Los Santos och dess närliggande byar, berg och stränder.
 16. Funderar på att köpa en ny bärbar dator från HP. Ska använda den för att bl a se på HD-video genom YouTube eller film, använda Photoshop samt SketchUp. Har redan hittat ett par intressanta produkter från diverse sidor. Däremot skulle jag gärna vilja veta i förväg om HP överhuvudtaget gör bra bärbara datorer. Anledningen till att jag nu siktar på en HP är för att: deras datorer anser vara de mest populära (?) min andra dator, en Fujitsu-Siemens Amilo LA1703, blir jättevarm och grafikkortet suger rejält. Trots detta har jag inga större problem med den och orsaken till detta är nog min kunskap och insikt i att hantera en dator. Jag får aldrig några virus/spyware/programkonflikter och den går lika fort som den gör nyformaterad. designen. Hoppas att någon har några förslag om vad man ska tänka på när man köper en bärbar dator från HP. Här är i alla fall de produkterna jag nämnde: - http://www.dustinhome.se/pd_5010586616.aspx - http://www.dustinhome.se/pd_5010586618.aspx Bortse från butiken. Är bara intresserad av priset och modellen. Butik hittar jag utan problem själv.
 17. Arman

  Köpa bärbar dator från HP för under 6500

  Jo, jag gjorde lite research och de flesta säger att HP inte är värt att köpa. ASUS däremot är det många som rekommenderar. Själv hittade jag en ASUS på Komplett som, jag tror, verkade hyffsat bra. Enda nackdelen är nog AMD-processorn. Vad tycker ni...? http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=639026
 18. Arman

  Köpa bärbar dator från HP för under 6500

  Sorry för trippelpost. Internet segade.
 19. Arman

  Kommande filmer

  Första uppföljaren sög stort, behövs verkligen en till? Tycker att en live-action-film baserad på "Transformers" kunde ha utförts på ett bättre sätt.
 20. Arman

  Lite smyginfo om GTA 5

  Grand Theft Auto V kommer med största sannolikhet att utspelas i Vice City, Florida. Precis som i den förra ordningen GTA III, GTA: Vice City och GTA: San Andreas.
 21. Arman

  GTA IV billigast

  Som trådtiteln lyder, så har jag en liknande fråga... Vart finns den billigaste PC-versionen av GTA IV?
 22. Arman

  Nästa GTA - var och när?

  Jag skulle gärna vilja se ett GTA som utspelar sig i framtiden, men inte för långt fram i tiden. Det bör vara en ganska så nära framtid, men som ser lite annorlunda ut... Children of Men, någon?
 23. Arman

  Mål du vill uppfylla innan du dör

  - Spela in blockbusterfilmer baserade på The Legend of Zelda: Ocarina of Time och Majora's Mask, samt hela Half-Life-trilogin. - Bli intervjuad i Inside the Actors Studio. Efter det, göra originella produktioner, även svenska filmer.
 24. Arman

  1 000 000 inlägg!

  Undrar hur många av de 1 000 000 som är spam.
 25. Arman

  Top-down view?

  Jag har inte spelet eftersom att jag varken äger ett PS3 eller Xbox. Bara undrar om top-down-vinkeln finns med i GTA IV. Senast den var med, var ju i GTA III. Det jag tycker är att top-down-vinkeln verkligen utpräglar hela spelens serie och det vore en skam om den inte lades tillbaka i något GTA-spel.
×