Jump to content

GTA3 freak

Medlem
 • Inlägg

  8 961
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

2 Sådär lagom neutral

Om GTA3 freak

 • Födelsedag 2002-09-25

Kontaktinformation

 • Skype
  skit i det du
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Pluto

Profilbesökare

5 218 profilvisningar
 1. Nej, naturligtvis inte. Det är det egentligen ingen som har rätt till. I ett idealsamhälle skulle vi ha något slags medium, en webbsida exempelvis, där man kunde ta reda på allt rörande människors privatliv, kolla upp deras släktingar och vänner, intressen, åsikter och kunna se bilder från tidigare aktiviteter de deltagit i. Om man dessutom kunde få regelbundna uppdateringar om vad de höll på med för tillfället vore det helt förträffligt! äh, vad utvattnat
 2. Ett tag antagligen. http://www.youtube.com/watch?v=j-ljW5YEdao
 3. GTA3 freak

  Musiktips

  Crystal Castles - Not In Love ft. Robert Smith
 4. Gliese 581g ligger i tiden.
 5. Låter som ett typisk exempel på Parable of the broken window. Huruvida ditt påstående innehåller en viss del sanning verkar ha ett visst, om än omtvistat, medhåll.
 6. Typisk environmentalismkommentar.
 7. Varför skulle ett ben hamna snett eller brytas bara sådär? Låter mest hypokondriskt. Kan ju vara nästan vad som helst som gör ont, en nerv som kommit i kläm exempelvis. Se till att vila foten.
 8. Vad jag menade var att kolsyran långsamt försvinner hela tiden om man har korken av. Är korken på stannar den kvar och försvinner endast när du öppnar den, vilket jag menar innebär mindre bortfall av kolsyra än om den hade varit av hela tiden.
 9. Kolsyra är just en syra och är därför protolyserad i vattnet, inte i "tomrummet ovanför". Anledningen till att det pyser är att trycksänkningen får syran att fly från vattnet i form av koldioxid. Detta sker ju dock hela tiden, om än långsammare, om du har korken av också. Prova att hälla upp drickan i ett glas och se hur mycket kolsyra där finns kvar efter 2 dagar. Att ha korken av verkar helkorkat.
 10. http://en.wikipedia.org/wiki/Dermatophagia Ring mig om du hittar en lösning.
 11. SSRI? Är nog ingen fara. http://www.youtube.com/watch?v=yexeBCx7oow
 12. Mycket simpelt. Enligt newtons första lag om rörelse så kommer alla objekt som inte påverkas av en kraft stå still eller fortsätta i konstant hastighet. Med logiken du försöker tillämpa så skulle man skjutas bakåt i över 1600 km/h så fort man hoppade eftersom det är den hastigheten jordytan håller. Du bortser helt ifrån det faktum att allt som befinner sig på jorden färdas med samma hastighet som jorden själv gör och kommer därför fortsätta färdas i den hastigheten så länge de inte påverkas av en kraft. Så skjuter man en kanonkula rakt upp och bortser från alla krafter som påverkar den parallellt med utloppsbanan - vinden - så kommer den landa där den sköts upp ifrån. Vatten leder i sig inte elektricitet utan det är jonerna som finns i vattnet men det kan man ju bortse för enkelhetens skull. Hur bra ledningsförmågan är beror ju på vad man jämför med naturligtvis. Jämfört med koppar leder vatten dåligt men jämfört med gummi leder det otroligt bra, men generellt sett så kan man väl säga att det är en dålig ledare. Du har rätt i ditt påstående.
 13. Hade man inget släktnamn utöver sitt efternamn? Som i Ryssland exempelvis: "Rodion Romanovitj Raskolnikov" - här heter vår käre Rodja Romanovitj efter sin far medan Raskolnikov är släktnamnet och delas av alla i släkten. Kuriosa: FF tycker att en vettig stavning av Raskolnikov vore "Rasbiologisk".
×
×
 • Create New...