Henkibojj

Vilka spel kickar du ass i?

3 inlägg i denna tråd

Vilka spel är du kung på?

Jag har alltid Worms Armageddon installerat på mina burkar och det passar väldigt bra att ta mikropauser i. Så småningom har jag blivit rätt bra i det och klarar Utmaning på Liv och Död med ett snitt på K/D 7.0 till 11.0. Nu är det visserligen mot datorn och det är inte alltid jag når dessa siffror, men det går ut på att gradvis gå från 8 egna worms till bara 2, mot ett par fiender till 15 som ökar i AI-nivå från ett till fem. Från början skjuter de inte sällan sig själva, men så småningom kan de sätta en fyrasekundersgranat tvärs över halva banan så att den exploderar precis i fejat på dig.

Jag spelar inte så mycket multiplayer i allmänhet, men jag var en rackare på flyg och helikopter i Battlefield 3 också när det begav sig. Statsen kanske inte säger alltför mycket om man inte bläddrar runt, och det var ju inte varje gång som en utslagning av t.ex. en Tank gav några kills. Mestadels var det bara strategiskt viktigt att ha ihjäl anfallande fordon; om det sedan gav en kill eller inte var mig inte så viktigt. Statsen säger 3,375 förstörda fordon (de flesta i flyg, en del i tanks (ca 300), färre som soldat (ca 300 kills, okänt destroyed)) men bara 2,466 kills över samtliga flygtyper. Hursomhelst, jag kunde flyga bra. Tyckte jag iallafall :mf_doof:

Shoot!

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Jag säger då det, utmana mig inte i finns i sjön.

Skämt åsido så kan jag nog inte säga att jag är märkvärdigt duktig på något spel. Jag är en allätare som föredrar att spela single player i min egna takt, så jag brukar sällan nöta ett spel tills jag kan någon aspekt av det utantill. Halo 3 multiplayer var jag ganska hejig på back in the day, men det var nog det senaste som jag spelade seriöst online förutom det jag spelat av GTA V med kamraterna från sajten!

1 person gillar detta

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Är en jävel på CS:GO. Har varit Global Elite på flera konton, har dock slutat spela matchmaking och kör mest faceit/ESEA nu. Var rankad 360 i hela Sverige och 1,999 i hela Europa på faceit ett tag vilket var rätt coolt. Tror ändå @Gof är bättre än mig dock!

 2e339aa3c8.jpg

1 person gillar detta

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor
Gäst
Du är inte inloggad och ditt inlägg kommer därför att registreras som ett gästinlägg. Logga in om du har ett konto.
Skriv inlägg...

×   Du har kopierat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor