Jump to content

ÅRETS SPEL 2007 @ GTAsajten


Jacker
 Share

Recommended Posts

***TRÅDEN ÄR NU STÄNGD FÖR BIDRAG***

Då var det åter dags... Behöver jag säga mer? Spelåret 2007 lider mot sitt slut och det är dags för forumet att utse årets spel! :o

party0003_960334_0.gif

**NYTT FÖR I ÅR**

Förra årets "gala" kanske inte var så spännande då man i förväg kunde se vilket spel som fått flest röster, därför sker det en ändring i år! Precis som förra året skriver ni ned det spel som ni anser vara årets bästa i denna tråden. Sedan kommer de fem-tio populäraste bidragen gå vidare, och helst ska alla vara med och rösta på dem (förra året nullade en del när inte "deras" spel var med i den slutliga omröstningen, och det är inte riktigt så det ska fungera...). Men istället för en öppen poll här på forumet röstar man genom att skicka mail, precis som Vice. har gjort det i forumgalan. Men info och regler om det kommer upp när det är dags...

Hur länge denna tråd är öppen för bidrag är obestämt, men minst till början av januari någon gång och när jag känner att vi fått tillräckligt med bidrag. Så om ni är osäkra på erat bidrag går det jättebra att vänta, jag kommer förvarna med slutdatum i god tid.

REGLER (A.K.A. LÄS FÖR I HELVETE!!):

(Med reservation för ändringar)

1. Spelet ska ha släppts i Sverige i år. Om ett spel släpptes till t.ex. Xbox förra året, men PC- versionen kom i år är det fortfarande godkänt att nominera spelet.

2. Skriv ned spelets hela titel, inte en massa förkortningar.

3. Motivation till ditt val är ett krav.

4. Expansionspaket räknas inte.

5. Att ändra sin röst går bra så länge tråden är öppen. Men skriv det då inte i en ny post, utan editera din gamla och fortsätt håll dig till reglerna.

6. Håll tråden ren!! Det ska egentligen bara skrivas bidrag här, posta inte off-topic! Detta gäller för att det ska bli enklare att räkna bidragen sedan. Disskutera ämnet kan ni göra när segraren är utsedd, för det finns betydligt mer att disskutera då.

- - - - - - - - -

Tidigare vinnare:

2005 års bästa spel enligt forumet: Grand Theft Auto: San Andreas (25% av rösterna, fick 19 röster av totalt 76)

2006 års bästa spel enligt forumet: The Elder Scrolls IV: Oblivion (48.81% av rösterna, fick 41 röster av total 100)

Redigerad av Jacker
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • Inlägg 65
  • Ålder
  • Senaste inlägg

Toppbidragare

Resident Evil 4: Wii Edition.

Enligt många inte ett riktigt Resident Evil-spel, enligt andra det bästa spelet i serien. Oavsett vilket är det ett riktigt bra spel, och Wii-versionen är den som gör spelet mest rättvisa. Borta är den klumpiga kontrollen från Gamecube- och PS2-versionen, istället blir det millimeterprecision med Wii-fjärrkontrollen. Mums.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Call Of Duty 4 : Modern Warfare

Det är det roligaste Multiplayer spel jag spelat på flera år!! Det är ett helt underbart spel och grafiken är sjukt snygg! I singleplayer är handlingen väldigt bra uträknad och man följer ett enda uppdrag genom hela spelet fast i olika länder och världsdelar!!

5/5 Är det klart värt! (Förutom i MP om det går dåligt för en då blir det nog ett minus för då kostar det mycket pengar på musar och tangentbord :o )

Redigerad av Joe Dirt
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...