Jump to content

Problem med att ladda nytt spel


Kiedis
 Share

Recommended Posts

Tänkte lira om storyn för första gången sen jag klarade ut den, men när jag ska starta ett nytt spel så laddas det i ca 1-2 min sen tystnar musiken och det fortsätter ladda men inget händer.

Det är inga problem med att komma in på online eller storyn (efter jag klarat det) testade att gå in och spela om ett uppdrag, det var inte heller några problem.

Fler än jag som upplevt samma sak?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Har samma sak på mitt xbox, men om jag bryter internetanslutningen så fungerar det. Jävligt konstig bugg faktiskt.

Edit: Än fast jag har den saven på autosave så envisas dessutom spelet med att ladda min gamla save, och då försöker den automatiskt överskriva autosave-filen. Nekar du det så MÅSTE du stänga av autosave, sedan bryta internet, ladda den nya savefilen, slå på internet (jag bryter bara strömmen på modemet så jag slipper gå ut i inställningarna på xboxet och börja om processen med fel savefil) och sedan slå på autosave igen. Spelet har konstiga saker för sig.

Redigerad av Merkky
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har också problem sedan en tid med att den inte kan ladda tidigare spel (PS3). Startar jag skivan och spelar så laddas senaste sparfilen upp (kanske är det en autosave, jag vet inte), men att gå in i spelmenyn och försöka ladda en tidigare sparfil (inklusive samma) gör att den bara står och tuggar tills konsolen slutat svara. Flera gånger har jag fått problem att till och med mata ut skivan från konsolen, och LED-lamporna blinkar likt aldrig förr.

Online flyter oftast på problemfritt, men den har fryst ibland mitt uppe i ett lir. Så var det aldrig förr.

Skönt att höra att det inte bara är för mig iaf, då behöver jag inte byta laser eller så. Det var inte länge sen jag öppnade upp hela och dammsög rent.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Även jag har stött på samma problem, på ps3! Spelet startar upp på den sparfilen jag spelade på sista gången jag sparat för nån månad sen, och det är omöjligt att starta upp någon av mina andra save-filer? Den bara står o laddar som sagt..

Trodde först de va enbart mina filer som blivit korrupta av ngn anledning men nu verkar de ju va ngt bakom detta..?

Det är väldigt tråkigt just i min sists så den sparfilen ja spara i sist är jag enbart typ 25-30%, och dom jag inte kommer åt på över 76%..

Aja blir väl att spela klart storyn igen snart, vilket är kul såklart men ändå störigt..

och jag har aldrig haft autosave igång på någon av mina filer, så det är inte problemet hos mig, ska testa de där med att stänga internetet oxå och hoppas de hjälper ! hojta om ni hittar lösning!

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...