Jump to content

simonracer

Medlem
 • Inlägg

  406
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

81 Lovande!

Om simonracer

 • Födelsedag 1991-09-25

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Järna
 1. simonracer

  Snacka om nyheter

  De stal ju chaufförens dator som kompensation. Det ska börjas i tid. Har lite svårt att sympatisera med dom. http://petterssonsblogg.se/2015/01/02/ronny-andersson-har-fatt-sin-buss-kapad-sin-dator-stulendator/ Originalinlägget borta. Samt att media vägrar lägga till den lilla detaljen.
 2. simonracer

  Tänkt införskaffa nya delar...

  Håll koll så att ditt Nätagg har tillräckligt med kräm för att klara ny cpu och gpu. Vet faktiskt inte vad man bör ha, men 500w är väl det minsta man skulle behöva? (Någon mer lämpad eller en googlesökning får säga sin del.) Annars är väl gtx970 något av det mest prisvärda som finns just nu!
 3. simonracer

  Battlefield 4

  Att gömma 98% av kroppen (inkl. vapnet) bakom skydd och ändå på något magiskt sätt skjuta fienden på andra sidan ser jag som trasig spelmekanik. Om vapnet inte når över skyddet ska det ju fan inte skjuta över/igenom det. Fördelar i en gunfight borde vara lika viktigt utan att headglitcha, tycker det blir bättre nu då man tvingas ta skydd ordentligt istället. Är sjukt vanligt att folk campar typiska headglitchplatser i bf. Fixen välkomnas, har varit mycket diskussion kring headglitchingen i BF särskilt i 4an. Funkar hur bra som helst i CTE'n.
 4. simonracer

  Battlefield 4

  När fienden står bakom ett föremål som gör att enbart en del av hans huvud syns. Vapnet är en halvmeter nedanför kanten och borde därför skjuta på föremålet och inte igenom den. Men så gör den inte, det är som att pipan sitter i pannan på han bakom föremålet. Och det är det dom fixar, så att om vapnet inte har fri sikt, så kan du inte skjuta personen.
 5. simonracer

  Battlefield 4

  Jag kan ju inte lova något.. Men det finns absolut inga ord om att dom ska sälja ett "premium2". Dom förlängde Premiums livslängd på Battlelogen från 2014/11 till 2015/11. Men patcher kommer garanterat vara gratis, och det är ju det som spelar störst roll. Kommande dlc kanske DICE inte får ge ut gratis dock.. Så vi får se vad framtiden ger oss. Det enda konkreta vi har fått är att Premiumlistan har förlängts med ett år, och att DICE sa att dom kommer jobba med BF4 även när Hardline har släppts (2015/05 har jag för mig). Men oavsett om det kommer mer banor eller ej så är BF4 ett värt köp nu.
 6. simonracer

  Battlefield 4

  Om du frågat om Battlefield 4 var bra för några månader sedan hade jag sagt nej. Men DICE har patchat som galningar, kört CTE (Community test environment) och verkligen gjort allt för att försöka göra Battlefield 4 till ett bra spel. Dice har förlängt sin aktiva "Premium period" med ett helt år, och även sagt att dom har tänkt att fortsätta med BF4 även när skiten Hardline kommer. Så BF4 kommer vara aktivt hos Dice i minst 6 månader till! Dom vill göra gratis DLC'n som lite plåster på såren för de som hade spelet sedan release. Spelet börjar bli riktigt roligt nu. Och med underbara saker såsom Headglitch fixen (Har funnits i stort sätt alla Battlefield och varit jävligt irriterande när folk utnyttjade det) med mera. Fixar en massa med Tickraten så man inte får dessa onehit-kills som det känns som ibland, men det kan inte fixas helt pga begränsingar i Frostbite motorn. DLC'na är rätt svaga IMO, vissa suger rätt igenom (Är CQ Large samt Rush spelare) Men BF4 Premium edition är såpass billigt att du borde ta det och få lite fler vapen Jag rekommenderar Battlefield i dagens läge. Och det kommer enbart bli bättre då Dice LA enbart lägger ner sin tid på BF4
 7. simonracer

  Spotify

  Rammstein dök nyss upp på Spotify, på tiden =)
 8. simonracer

  GTA IV - Felrapport Hjäälp

  Du kan nog skippa en meny på donken denna månad och köpa spelet för 60kr. https://www.g2a.com/gta-iv-cd-key-retail-eu.html Där har du din lösning.
 9. simonracer

  Rykte: PC-versionen får FPS-läge

  Juste.. Hade försvunnit från mitt minne! Delvis first person fanns då, men nu kommer resten
 10. simonracer

  Rykte: PC-versionen får FPS-läge

  Tror du menar Bumber view/Hood view, en vinkel som är placerad på bilens front/på bilens huv. Detta är ju ifrån personens synfält. Inredning osv har aldrig funnits original i GTA serien, bara som mods. Ser positivt på detta, kommer användas en hel del!
 11. simonracer

  Val 2014

  Trevliga siffror ikväll
 12. simonracer

  Grand Theft Auto V till PC försenat

  2-3 månader längre är inte så farligt. Dock så kan jag köra det på mitt 360 när jag vill så kanske därför jag inte klagar så mycket. Är ju ett smart val rent ekonomiskt för Rockstar, och vem vill inte tjäna pengar. Hade dock varit lite trevligare om dom sa det från början.
 13. simonracer

  Destiny

  y Foo? y u do dis? OT: Ser tråkigt ut. Överhypat (inte av mig då detta spel inte ligger i mitt intresseområde.) Dock så nämner många Borderlands när dom jämför det, vilket är ett av mina absoluta favoritspel. Ändrar dock inte vad jag känner av det spelet. Skulle absolut välja Planetside 2 över detta.
 14. simonracer

  The Sims 4

  När spelet inte ens har en sådan standard sak som pool.. så tror jag att det kommer bli Dyrt med DLC i framtiden. Kan dock inte svara om det är värt eller ej. Men jag skulle inte betala för det.
 15. simonracer

  Val 2014

  Tycker inte att dom ska ha längre straff än vad en svenskfödd skall ha. Var inte så tydlig, ursäktar. Men en nyanländ som gör brott skall utvisas (Beror självklart på vilket typ av brott personen gör). Sen så tycker jag när jag tänker närmare på det att det skall vara mycket hårdare straff i övrigt i Sverige. När en våldtäkt är ett lättare straff än illegal fildelning så är något väldigt fel.
×
×
 • Create New...