Jump to content

detta kommer ni att gilla.....


tommy vercetti
 Share

Recommended Posts

hallo.... skulle alla ni som läser detta skriva allt konstigt ni har sett eller gjort i vice city... som t.e.x jag körde i full fart in i en väg med motorcykel och då helt plötsligt hamnade jag på andra sidan... eller en gång stegrade jag och jag hade 150 i health jag stegrade i 3 s då helt plötsligt ramlade jag och dog.. eller ubåten, liket allt möjligt ni har sett..... stegrat 100 s..... ;);) allt möjligt snälla svara så att andra kan se detta... jag lovar att så fort denna topic blir full med svar kommer den att vara intressant..... :P:blink::ph34r:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

hmm...det konstigaste var när jag hopade upp på biker gängets hus, men jag klarade inte hoppet och föll mot väggen och landade på det gruslikande på södra sidan av huset. Då vart så att det ända som var över ytan (som man såg) var tommys huvud och resten var under marken. Men det coolaste var att om jag tog 1:a persons vinkel så kunde jag se undersidan av vice city. Så ja kan avslöja att under vice city finns det en bild på nån känd amerikan, tror det är en president. Ja kunde också gå i vattnet till de andra öarna :ph34r:. Det jobiga är att det är i princip omöjligt att göra om allt igen. lyckades 2 gånger men nu gå det inte :blink: . Det som var det roligaste var du jag höjde min wanted level så militären kom men ja var odödlig under marken så alla poliser och militärer stod bara o sköt på mig utan att något hände :P .

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Ja, inga speciella saker men ändå:

Man kan sätta sig ner i en pool, med huvudet under vattnet, hur länge som helst, utan att man dör!

--------------------------------

Jag körde min lilla faggio till max, körde upp på en lång och stor ramp, och flög iväg genom luften. I luften så tryckte jag nedåt, så att den stegrade i luften. Jag höll inne knappen ännu mer, då snurrade jag ett varv i luften med min lilla faggio, och landade sedan rätt! :P

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

hmm...det konstigaste var när jag hopade upp på biker gängets hus, men jag klarade inte hoppet och föll mot väggen och landade på det gruslikande på södra sidan av huset. Då vart så att det ända som var över ytan (som man såg) var tommys huvud och resten var under marken. Men det coolaste var att om jag tog 1:a persons vinkel så kunde jag se undersidan av vice city. Så ja kan avslöja att under vice city finns det en bild på nån känd amerikan, tror det är en president. Ja kunde också gå i vattnet till de andra öarna :). Det jobiga är att det är i princip omöjligt att göra om allt igen. lyckades 2 gånger men nu gå det inte :) . Det som var det roligaste var du jag höjde min wanted level så militären kom men ja var odödlig under marken så alla poliser och militärer stod bara o sköt på mig utan att något hände <_< .

Det hände samma saj för mi man var odöldig! :)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Hm, förutom allt ni sagt (och hjälp med ;) ) så kan jag säga en liten förjävligt irriterande bugg... Vid stadiumet, åker ni runt där och krokar in i muren lite här och där (runt den= parkerkingen runtom) så märker ni att det faktiskt inte är en mur... man åker rätt igenom.

Sen en jävligt irriterande sak, har ni tänkt på att man kan falla nästan hur högt som helst utan att dö? Jag menar.... när jag hade armor på mig och skulle fota Candy Suxxx och den andra så var det bara att hoppa rätt ut för att slippa vakterna i trappen... <_<

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Om man tar Helikoptern, landar på en bil och går ur så kan man stå på bilen när den ocker. Då kan man också skjuta andra bilar o folk medan man rör sig och på så sätt undvika att bli skjuten själv. Det går även att hoppa upp på taket till en bil.

man behöver väl inte komma från en helikopter?

På GTA3 kunde man bara hoppa upp på motorhuven och åka med (på vissa bilar)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag gjorde en skum sak. Efter att ha kört ett hotring-race inne på stadiumet, så hoppade jag ut från bilen då jag passerade mållinjen. Just när jag rest mig upp så förflyttades man utanför stadiumet. Normalt sett så ska man komma ut vid entrén, men jag befann mig jävligt högt upp, i höjd med högsta skyskraporna ovanför stadiumet! Jag kunde efter några minuters vandring inse att racen inte körs i själva stadiumet, utan högt ovanför stadiumet, då det man gick omkring på var själva banan (fast osynlig!). Har fler upplevt samma sak? Detta är inget fyllesnack, utan ren sanning!

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...