Jump to content

Mr Mister

Medlem
 • Inlägg

  822
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  5

Mr Mister prisades 22 februari 2018

Mr Mister hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

4 Sådär lagom neutral

Om Mr Mister

 • Födelsedag 1987-04-16

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Ort
  Någonstans nära dig...
 • Intressen
  Klassifierat

Profilbesökare

1 725 profilvisningar
 1. Mr Mister

  Tråden om saker du alltid velat veta! v.2

  Herregud, nostalgin!
 2. Detta är väl något av det mest störande när man kör race online. Folk som kör åt fel håll för att sedan försöka krascha i de som kör åt rätt håll. Till råga på eländet kan man ibland höra dem skratta i headsetet. Jag brukar alltid gå in på "Player Review" (Xbox 360), sedan "Avoid this player" och rapportera dem för osportsligt beteende. Min fråga är om detta verkligen gör någon nytta? Om en spelare får tillräckligt många rapporteringar, bannas han då?
 3. Mr Mister

  Var kommer han ifrån?

  Niko är från Kroatien. Detta framgår främst om man läser mailen från hans mor. Det står t ex att engelsmännen köper hus som de inte bor i osv. Detta sker ju i Kroatien just nu, knappast i Serbien eller Ryssland eller liknande. Vill man dessutom försöka sig på att översätta de konstiga orden i hans mors text gör man klokast i att använda det kroatiska lexikonet. Denna diskussionen har kommit till ett slut. Härligt! Sen om han bodde där innan han for till Liberty City är svårt att veta, men språket han talar är kroatiska och mamman verkar vara kroat.
 4. Rockstar hade förmodligen enkelt kunna fixa detta problem, tillsammans med problemet att det är alldeles för få bilar på gatorna. Kolla på Midnight Club, där har vi mycket trafik med blandade modeller. En bil syns också mycket längre innan den plockas bort ur spelet. Man har dock hellre satsat på att göra grafiken så snygg som möjligt istället för att fixa problemen. Därför kommer det alltid vara så här i GTA. När nästa generation konsoler lanseras kommer man satsa på att maxa grafiken en gång till och sen orkar inte processorn av att spawna fram mer än 5 bilmodeller samtidigt ändå. Personligen hade jag hellre sett att man skalade ner på grafiken och löste detta problem. Vi hade otroligt roligt med San Andreas, trots att grafiken inte var den bästa.
 5. Mr Mister

  Xbox Live

  Jag minns inte riktigt. Men jag har ju ändå valt att man skall kunna spela alla spel oavsett ålder på Dashboard. Borde ju inte spela någon roll?
 6. Mr Mister

  Xbox Live

  Japp, ställde in det på 1987.
 7. Mr Mister

  Xbox Live

  Hittade tyvärr inget som kunde hjälpa mig där. Verkar som att själva internetanslutningen fungerar, jag kan ladda ner demos osv. Det enda som inte fungerar är multiplayer. Tack ändå!
 8. Mr Mister

  Xbox Live

  Testade precis med Midnight Club: Los Angeles. Samma problem där, inga motståndare hittas. Blir så j*vla trött på krångel! Om någon vänlig själ kan hjälpa mig blir jag oerhört tacksam.
 9. Det är så att jag precis skaffat mig Live Gold och tänkte att jag minsann skulle nörda GTA IV online hela kvällen. Men så när jag skall ansluta till ett spel, så går det inte! Det enda som kommer upp är en meny där man väljer stadsdel, trafikflöde osv. Jag kan inte joina! Kan det vara fel på mina nätverksinställningar? Har googlat på det, men hittar inget svar.
 10. Mr Mister

  Lägga in egna låtar i radion

  Kan man göra en egen kanal på 360-versionen? Tänkte eftersom man kan lägga in musik på hårddisken.
 11. Mr Mister

  Bilarna smittar?

  Jag spelar på 360, tror inte man kan ändra det där. Dessutom spelar väl inte mängden bilar någon roll för hur stor variationen blir?
 12. Då har man som trogen GTA-fantast köpt del IV i samlingen. Måste säga att jag är mycket nöjd med spelet. Känslan är enorm, trots att jag saknar landsbygden oerhört mycket och alla smådetaljer från San Andreas som gjorde det spelet så fantastiskt. Man har inför del IV satsat stenhårt på grafiken. Massor av smådetaljer har tagits bort, vissa som visserligen var ganska onödiga. Det största störningsmomentet i min mening är dock det klassiska problemet med att det bara kommer några typer av bilar åt gången. Får man för en gångs skull syn på en limousin kan man ge sig fanken på att det väntar en bakom nästa gatuhörn. Detta är förjävligt, rent ut sagt. Varför det är så vet jag inte, men antar att det beror på att det går snabbare att ladda 5 sorters bilar än 50. Speciellt när man satsat så otroligt mycket på texturer, polygoner osv. Jag ser hellre att man hade satsat på att lösa detta problem än att göra spelet så estetiskt tilltalande som möjligt. Spelet försöker vara så otroligt realistiskt på många punkter, som exempelvis när fotgängare söker skydd undan regnet, taximomentet, människor som pratar i mobiltelefon och köper hamburgare osv. Hade man utnyttjat hårdvarukraften från de nya konsolerna till att lösa bilsmittsproblemet hade jag varit fantastiskt nöjd med spelet. Finns det någon som håller med mig? Förstör inte detta spelupplevelsen ganska mycket? Och har något ett svar på varför detta problemet finns när vi har dessa monster till konsoler på marknaden?
 13. Mr Mister

  Pengar!

  Runt 33 000, tror jag. Den som spar, han har...
×
×
 • Create New...