Jump to content

Hotring-Racer

Medlem
 • Inlägg

  42
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Hotring-Racer

 • Födelsedag 1985-03-13

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Ort
  Boden
 • Intressen
  Bilar, PS2, bilar, motorsport, bilar, sovmorgon och...<br>ja, just det, BILAR!!!
 1. Hotring-Racer

  Knight Rider

  Skriv in "svarta bilar"-fusket och sno en Banshee, då börjar det likna något....
 2. Hotring-Racer

  vilken är bäst

  Det finns inget skönare än att cruisa med en röd Banshee på vägen bredvid stranden i Ocean Beach i soluppgången och lyssna på Crockett´s Theme på Emotion. Snacka om avslappning!!!! Den låten fanns ej i listan dock, så det får bli Mr Mister!
 3. Hotring-Racer

  Hjälp mig...

  Ordnung in diese forum, Bitte!! Om man kontaktar KE Media som GTA3 Freak sa, så får man sin "reiseführer" ersatt av en engelsk helt gratis. Jag tror att det var så att man inte hann trycka upp engelska manualer, så vi fick snylta på tyskarna. Då VC släpptes så "sinade" ju exemplaren och många blev utan, främst i USA (som klarade sig undan tysk manual, annars hade det blivit världskrig).
 4. Hotring-Racer

  Action Replay

  Sea Sparrow står som sagt var på baksidan av Vercetti Estate och Huntern står på helipaden vid det absolut sydligaste huset på första (högra) ön, bara en kort bit från småbåtshamnen.
 5. Hotring-Racer

  Vapen

  Samuraj-svärdet heter Katana.......
 6. Hotring-Racer

  Voodo

  Ja, den gamla Cheva Impala-kopian är härlig. En riktig cruising-jänkare. När man trycker på L3 så höjs den upp eller ner och när man "rör runt" R3-spaken så rörs LowRider-fjädringen åt det håll man pekar R3 åt. Läckert att stanna vid bängen vid ett trafikljus och "showa" skiten ur dom!
 7. Hotring-Racer

  Hidden Pagages!

  Går att köpa på affärer som säljer PS2-spel. Köpte min på Games för 170 spänn. Tro mig, det är värt pengarna, för det står allt om VC!
 8. Hotring-Racer

  Hidden Pagages!

  Köp "Official Strategy Guide". Där finns ett enormt uppslag med karta, bilder och utförlig information om alla HP.
 9. Hotring-Racer

  Så j*vla fånigt!!!

  Jag är 17 bast o de var inga problem att köpa spelet. La pengarna på "18-års"-symbolen!! Syrran ska alltid skvallra när jag röjer med motorsåg o farsan vill alltid att jag ska skjuta nån! Håller med Foka om att GTA är en parodi på våld, för det är ju ganska överdrivet och overkligt, men förj-vla kul!!!!
 10. Hotring-Racer

  karta på helikoptrar

  Behöver någon en karta där alla helikoptrar finns utmärkta så har jag gjort en karta i paint med en karta från "GTA: VC Official Strategy Guide" som bas. Inte bästa kvaliteten med svart-vitt, men budskapet går förhoppningsvis fram. Skicka ett mail till: pim_boden@hotmail.com Då skickar jag en karta som bifogad fil. Naturligtvis så går det även bra att skriva sin hotmailadress här nedanför. OBS! Om någon har märkt att jag missat "Sea Sparrow"(heli som kan landa på vatten), så har jag ändrat det på de nya kartorna. Sea Sparrow finns för övrigt på baksidan (vid den stora poolen) av Vercetti Estate på Starfish Island.
 11. Hotring-Racer

  Helikopter

  Skimmern finns vid filmstudion efter uppdraget "Dildo Dodo". Maverick finns vid Vercetti Estate (Diaz hus) och vid Hyman Condo. Vice City News Maverick finns i VCN-huset i downtown (kör från Prawn Island till Mainland, sväng höger så fort bron slutar och vid det huset finns det en dörr med "roof access"). Police Maverick finns på toppen av snutstation i downtown. Hunter finns inne i Fort Baxter Air Base och vid det allra sydligaste huset på högra ön (efter storyn och 100 hp). Sea Sparrow finns vid polen på baksidan av Vercetti Estate efter 80 hp. Sparrow finns lite här och var. En finns på gårdsplanen vid det hus där man jagar en skurk i uppdraget "The Chase". En finns på taket av ett hus i närheten av Pole Position Club (för övrigt samma hustak man avslutar "PCJ Playground" och samma hus som "Apartment 3c"(blodrummet)" finns i. En Sparrow finns bredvid huset där man kör upp till starten i uppdraget "G-spotlight". En till finns på ett hustak inte långt från Print Works i Little Haiti. Puhh!!! Är någon intresserad kan jag försöka lägga upp en mer utförlig karta med alla "luft-transportmedel".
 12. Hotring-Racer

  Vill ni flyga lika högt som luftskeppet..?

  Att flyga med Rhino är ju skitkul. Man kommer ju hur högt upp som helst! Jag testade sedan att hoppa ut då jag var i höjd med solen i VC, o jag föll konstant i exakt 37 sekunder. Går garanterat att flyga ännu högre. Vad ni än gör, försök inte flyga helikopter med dodo-fusk. Spelet får ett allvarligt psyk-bryt!!!!
 13. Hotring-Racer

  Kul på hyman stadium......

  Utan vice, inget nice! Du har mitt fulla medlidande!!! Undra om jag ska gå o lira lite detta underbara GTA:VC nu..........
 14. Hotring-Racer

  Vad är det dåliga med VC?

  Jag vill kunna simma, krypa, vara lika rörliga som i "The Getaway", kunna cykla, köra ångvält och mosa folk, skjuta ner alla jumbojetar mm. Fast å andra sidan, VC är ju redan ett så komplett spel. Men det skulle tillföra mycket om man kunde simma och dyka. Tänk vilka fantastiska uppdrag det skulle kunna bli av det.
 15. Hotring-Racer

  Kul på hyman stadium......

  När ni startar ett hotring-race, kliv ur bilen då starten gått, vänd er om och plocka fram minigun. Sikta in er mot insidan av en kurva, ståendes mot bilarna som kommer, och "mörsa" motståndarna. Stå och skjut ett tag och vänd er om och njut av förödelsen. Då jag gjorde detta så låg det en hög med 33 brända bilar för att vara exakt (så fort en bil sprängs ersätts den ju av nya). Detta orsakar även en absolut trafikstockning då hela fältet av bilar blir stående!! Dela gärna med er av fler stadium-händelser i detta topic.
×