Jump to content

Hotring-Racer

Medlem
 • Inlägg

  42
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Hotring-Racer

 • Födelsedag 1985-03-13

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Ort
  Boden
 • Intressen
  Bilar, PS2, bilar, motorsport, bilar, sovmorgon och...<br>ja, just det, BILAR!!!
 1. Hotring-Racer

  Någon mer som gillar motorsport

  Bigfoot..... HAHAHAHA!!!!! Jag har en film som heter Return of the Monster Trucks, som är lite av en dokumentär med både tävlingar och reportage om hur folk har byggt och lever med sina "truckar". Filmen är amerikansk (ovanligt...) och är från ca. 1990-91 (ej Discovery-producerad). Den senaste filmen jag såg där "Trucks" var fanns med i var Rat Race-Sk®attjakten. Men de fanns bara med i ca 10 minuter. Hoppas det blir ändring i F1 innan det dör ut mediamässigt. Tänk er lika tät racing i F1 som i ETCC, BTCC och STCC i F1´s höga farter (utan kontakt mellan bilarna, för annars skulle de flyga i luften)!!! Publiksucce!!
 2. Hotring-Racer

  Någon mer som gillar motorsport

  Någon som längtar till ETCC och STCC börjar??? Jag gör det enormt mycket!! Närmaste race är ju F1 i mars, så något har man ju att se fram emot!
 3. Hotring-Racer

  Någon mer som gillar motorsport

  Toca Race Driver är schysst till PS2. Många bilar o banor och sköna krockskador. Själv så gillar jag all bilsport. Allt från kinesisk standardvagnsracing till Rallycross och Eurosport Super Racing Weekends. Viasat Sport har fantastiskt bra program med alla möjliga motortävlingar.
 4. Hotring-Racer

  Knight Rider

  Skriv in "svarta bilar"-fusket och sno en Banshee, då börjar det likna något....
 5. Hotring-Racer

  Någon mer som gillar motorsport

  Någon som är intresserad motorsport? Jag gillar bilsport av alla dess slag och om någon fler också gör det, så kanske det kunde bli en motorsort-topic.......
 6. Hotring-Racer

  Var

  Jag bor i Boden i Norrbotten, ca 3-4 mil väster om Luleå.
 7. Hotring-Racer

  Snacka GranTurismo3

  Trimma Escudon med Steg 4 turbo och Super Soft-slicks. Gå till Max Speed-testet och ställ in bilen enligt följande: STÖTDÖMPARE Spring Rate 4.0/4.0 (fram/bak) Ride Height 75 mm/ 75 mm Damper Bound Level 8/ Level 8 Damper Rebound Level 7/ Level 7 Camber Angle 0.0/0.0 Toe Angle 0.0/0.0 Stabilisers Level 4/ Level 2 BROMSAR Brake Balance Level 15/ Level 20 TRANSMISSION LSD Initial 5/5 Acceleration 5/5 Decrease 5/5 Auto Gear Setting Level 48 Final Gear Setting 2.000 ÖVRIGT Downforce 0.38/1.08 ASM Level 0 TCS Level 0 VCD 10 % Detta kan verka svårt att förstå, men så här gör man. Håll sedan gasen i botten och vid 300-400 km/h så lättar fronten och det bär iväg ordentligt! OBS! Det är inget påhitt, jag är helt seriös.
 8. Hotring-Racer

  Free Roaming

  Jag tycker det är skitsvårt att hitta i London. Det är ju omöjligt att veta var man är! Innan man krockar med Buckingham Palace eller liknande förstås...... Kartan hjälper ju lika mycket som en blind gubbe som ska visa vägen till optikern. En radar som i GTA-serien skulle vara välkommet. Håller med att det behövs mycket jobb på Free Roaming, men också på hela spelet.
 9. Hotring-Racer

  Är på 23 uppdraget

  Uppdragen kändes väl genomtänkta och var skitroliga och varierande. Jag tycker att spelet var en aning kort. Fick mitt ex på julafton och det var färdigspelat på annandagen. Fast då spelade jag som en missbrukare. Att det inte finns fusk till Getaway är mycket helt rätt.
 10. Hotring-Racer

  Vilken är er favorit bil???

  Håller med Stoffe..... Jag har aldrig sett någon Jagga i Getaway, och tro mig jag har spelat en hel del. Rover 75 och MG ZS ser ut som en Jaguar S Type och den andra Jaguar-liknande bilen är just Jensen Interceptor från 70-talet. Bilen i Charlie´s garage är en TVR Cerbera, som är asläcker! Två andra snygga bilar i Getaway är Nissan Skyline GT-R och Streetrace-Honda Civic. Volvo är för övrigt en j-vligt bra bil!!! Speciellt XC 90, PV och 740. En 740 räddade livet på mig när vi smällde den ordentligt 1994.
 11. Hotring-Racer

  Snacka GranTurismo3

  Kul.... Försökte bara tipsa seriösa GT3-spelare vad man kan göra med en Suzuki. Pagani Zonda Race Car går för övrigt rätt fint.....
 12. Hotring-Racer

  Snacka GranTurismo3

  Slå det här....Suzuki Escudo 1881 hästar.... 1750 km/h.... Det kan vem som helst fixa. Gör bara några justeringar på mjuk/hårdheten på stötdämparna och aerodynamiken. Och Steg 4 turbo, naturligtvis..... Mazda MX-5 går ju som en dingo, man ska åka RX-7 med wankel och turbo och feta BBS-fälgar som tillbehör. Har för övrigt klarat 100 % och har ca 150 bilar i garaget. GT3 är racingkungen, men det börjar bli lite gammalt, men det är fortfarande ett av de bästa racingspelen på marknaden (enligt mig).
 13. Hotring-Racer

  Kommande stortitlar...

  Hur tror ni Driver 3 kommer att bli? Har sett lite screens på på det spelet. Man kan bla. köra i Istanbul. Den andra staden är Miami. Hmm...låter bekant. Den tredje har jag glömt namnet på tyvärr. Vet nån annan? Gran Turismo 4 har tagit tid att utveckla och lär nog ta ett tag till. Jag tror att vi kan förvänta oss ett fantastiskt spel från Polyphony Digital, för de tidigare titlarna har ju inte skämts för sig! Destruction Derby 4: Ett askul bilvåldspel som kan bli hur underhållande som helst på PS2. Fler intressanta titlar är på g, så jag ska nog börja spara pengar!
 14. Hotring-Racer

  Hjäälp!!!

  Äntligen börjar vi tala mitt område..."harkel"..... Just de bilar du efterlyser vinner man i resp. race.... Altezza LM vinner man i följande: Toyota Yaris Cup (i pro league), Laguna Seca Endurance (även i Altezza Cup) DTM-mercan kan man endast vinna i just "Silver Arrow", så för att vinna där så är det råtrimmad CLK AMG som gäller. Efter ett par justeringar på stöddämparna och lite pulver under huven så går den finfint. Ett tips: Vill du ha den bil du vill ha? I vissa race så finns det upp till 4 olika bilar att vinna, så om du sparar spelet efter näst sista racet innan du går vidare till sista racet i ett mästerskap, så kan du hoppa över sista tävlingen. Ladda sedan spelet och skippa det sista racet och ladda om tills den kärra du vill ha dyker upp. För att kunna hoppa över sista racet krävs dock att du har en ledning på minst 11 poäng, för att överhuvudtaget vinna mästerskapet.
 15. Hotring-Racer

  Hem Till Midgård

  Balders Balle, det var ju skoj!!! En dreglande Markoolio och en Harald med påle i mitt i tyrolen!
×