Jump to content

Tweak

Medlem
  • Inlägg

    10 098
  • Blev medlem

  • Dagar i topplistan

    54

Tweak prisades 24 november 2016

Tweak hade flest gillade inlägg!

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://

Profilinformation

  • Kön
    Man

Profilbesökare

13 999 profilvisningar

Tweak's Achievements

Galet korrupt, men gullig ändå!

Galet korrupt, men gullig ändå! (10/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Skrivduglig
  • Skrivkunnig

Recent Badges

866

Anseendepoäng

  1. Vill någon photoshopkunnig hjälpa mig redigera en bild? Superlitet ingrepp, en cigg ska bort ur en hand..
  2. Tweak

    Klädskåpet!

    Är nog vettigt att du tonar ner lite, känns som de flesta på bloggen är två steg från Samir Badran.
  3. Tweak

    Klädskåpet!

    Innebär det att jag inte kommer få tag i dem? Man blir ledsen.. Haha, har aldrig använt Etnies, men sen verkar jag också ha världshistoriens tråkigaste skosmak. Vita Converse 15-16, vinröda Converse 17-22, vinröda Vans sen förra sommaren.. Och nu vill jag ha vinröda Nike. Haft samma Clarkskängor varje vinter sen 2009.
  4. Tweak

    Klädskåpet!

    Ursäkta den dåliga bilden. Vill nån hjälpa mig hitta de röda nikeskorna? Vet inte hur gamla de är och hittade inte (med mina erkänt dåliga leta-skills) dem på Nikes hemsida.
  5. Tweak

    Klagomuren

    Weener. Under två veckor har du lyckats förpesta forumet med din pubertala inställning till musik (och annat), väldigt likt vad många av oss andra ägnade oss åt runt 2006; när man definierar musik i termer av 'riktig' och 'oriktig' sådan, och har så pass fuckad självbild att man tror sig ha nått upplysning om vad som objektivt sätt är det bästa. Vem tror du att du är? Jag tänker inte diskutera musik du uppenbarligen avskyr med dig. Det är tröttsamt och jag bad dig vara tyst, nu tänker åtminstone jag vara det.
  6. Tweak

    Klagomuren

    Du är inte dum i huvudet som inte förstår. Du är dum i huvudet som orkar lägga så mycket energi på en artist du inte uppskattar. Vem fan bryr sig om priser och vad andra tycker om? Lyssna på vad du vill och var tyst.
  7. Tweak

    Festivaler 2015

    Enig! Synd att vi missade varandra. Paul Kalkbrenner var sån jävla eufori.
  8. Tweak

    Klagomuren

    Tror du också att de flesta våldtäkter är överfallsvåldtäkter? Missförstår jag dig eller menar du att du tror man kan hitta en röd tråd - en struktur - i form av etnicitet/klass/sexuell läggning hos våldtäktsmän, men du förnekar det enda de alla har gemensamt: könet?
  9. Tweak

    Klagomuren

    Herregud, är du seriös? Jazz ska tänka på nivån, men inte Stell?
  10. Tweak

    Klagomuren

    Ja, det var en ganska fjantig kommentar av mig, men om saker lyfts ut i rätt trådar är det åtminstone enklare att hitta till en diskussion vilket kan öka aktiviteten. Det finns ändå ett mönster - flyktingdiskussionen, den här feminismdiskussionen, och filmefterlysningarna i Troms som borde ligga i jag söker-tråden i musik-forumet. Samtidigt är det som sagt sjukt låg aktivitet på medlemmarna och då kanske vi (jag) inte borde kräva bättre av er. Vi skiter i det här stickspåret!
  11. Tweak

    Klagomuren

    Jag vill klaga på hur forumet modereras. Hur kan det här, precis som flyktingdiskussionen i Snacka om nyheter-tråden, inte ha lyfts ut i egna trådar? Sen är det förstås beklagansvärt att det enda som leder till diskussion här är just inbillad anti-feminism och att klaga på otacksamma flyktingar. Om man lyckas ha just de frågorna som sina politiska hjärtefrågor är det dags att kolla sig i spegeln. Absolut. En del i det problemet ligger förmodligen i att tokstollar, från alla håll och kanter, förr i tiden inte hade en medial arena att nå ut med sina åsikter ifrån. Idag lyfts de istället upp - det bidrar ju till klick och därigenom intäkter. Det spelar måhända en liten roll i att folk på riktigt tror att en liknande krönika skulle vara representativ för feminism i stort. Ifall StellHell skrev en krönika om sina vanföreställingar om vad dagens feminism är hade Nyheter24 publicerat utan att varken blinka eller rätta stav- syftnings- och grammatikfel .
  12. Tweak

    Klagomuren

    Debattartikeln som ni gråter blod över är för övrigt satir.
  13. Tweak

    Klagomuren

    Jag förstår inte riktigt hur du menar. Vilka artister syftar du på utöver Beatrice Eli och Silvana Imam? Vilka är de billiga texterna? Hur, till exempel, skiljer sig Silvanas verser från andra rappares? Hur skiljer sig Beatrice Elis pop från annan pop? Hur definierar du 'riktig musik'?
×
×
  • Create New...