Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 180
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  61

Misterwhoopee prisades 22 juli

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

412 Förtroendeingivande

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

18 127 profilvisningar
 1. Regn! Känner mig piggare än på flera veckor.

 2. Misterwhoopee

  Banna dibel

  Insåg nu att ett felstavat ä ibland kan innebära en ganska stor skillnad i betydelse...
 3. Misterwhoopee

  Klagomuren

  https://sl.se/ Nu luskade jag lite mer i just det här fallet, och det verkar som att det bara krånglar i Firefox, där sidan helt enkelt inte går att nå om jag skriver www framför. Prövade en annan webbläsare dock, och där blev det bara en snabb omdirigering. Mitt klagomål föll!
 4. Misterwhoopee

  Klagomuren

  Hemsidor som efter all dessa år tar bort "www" från sin domän. Riktigt störande för en person som hellre använder adressfältet än sökmotor.
 5. Misterwhoopee

  Banna dibel

  Regelbrott eller ej så känns det i vilket fall som den från början skämtsamma betäckningen "dibelsajten" har fått ett helt annat skimmer över sig...
 6. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Trodde aldrig jag skulle tycka en mulen 19-gradig morgon med lite regnstänk i luften vara så skön som den här. De senaste två veckorna har för min del inte varit något annat än ren tortyr, och äntligen känns det inte längre som hjärnan smälts. Jag hade inte tyckt annorlunda om jag haft semester heller.
 7. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Sommarköp! Skivmässan i Hova för några veckor sedan renderade en rätt stor trave skivor denna gång. Har även fyndat en hel del på Hötorgets söndagsloppis i Stockholm. Här följer ett axplock, tänk om jag haft ork att lista exakt allt lika pedantiskt som för tio år sen... LP: *Dr. Feelgood - Down By the Jetty *Skyhooks - Living in the 70s *Coulson, Dean, McGuinness, Flint - Lo and Behold *The Soft Machine - Volume 2 *Gong - You *Yes - Tales from Topographic Oceans 7-singlar: *Kenny Rogers & The First Edition - Just Dropped In *The Who - Call Me Lightning *Aretha Franklin - Since You've Been Gone (Sweet Sweet Baby) CD: *John Coltrane - A Love Supreme (får väl duga tills jag stöter på ett gammalt vinylex... aldrig?) *Supergrass - Road to Rouen *Black Keys - Attack & Release
 8. Misterwhoopee

  Egen-Musik-Tråden

  Någon får gärna rätta mig om jag har fel, men jag tror tyvärr möjligheten att välja storlek på spelaren har gått förlorad i och med ett antal forumuppdateringar. Mediumstorleken var min egen favorit när det gick!
 9. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Det är rätt mycket miljardregnande nu från både höger och vänster. Det är väl inte annat att vänta nu med bara månader kvar till valet. Vad jag inte förstår är varför så många politiker verkar tro att miljardregn hit och dit ska lösa alla samhällets problem. Visionerna verkar inte vara större än så. Och vad de senaste opinionsundersökningarna beträffar, duh! Lär bli stökigare än någonsin i september och jag ser inte fram emot det.
 10. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Äntligen! Ett riktigt härligt åskväder har dragit in nu under kvällen. Har längtat efter en urladdning i flera veckor.
 11. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Hittade den på Record Hunter i Stockholm. Hade turen att komma in precis när de ställt ut någon gammal rävs samling innehållandes Kevin Ayers, Gong, Soft Machine och liknande artister. Och nej kan inte säga att det är en skiva jag sett ofta direkt! 250 fick jag ge vilket känns helt ok, det ska dock poängteras att det verkar vara en andrapress från mitten av 70-talet, så jag kan tänka mig att förstautgåvan hade betingat ett betydligt saftigare pris. ... och nu ångrar jag att jag inte köpte den där Gong-skivan också, den var redan borta när jag tittade in några dagar senare.
 12. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Det var en väldans massa tjat om den där Beatles-skivan, nu blev jag ju tvungen att lyssna på den. Och självklart har jag grabbat några LP sen sist: *Hatfield and the North - The Rotters' Club *Kevin Ayers - Whatevershebringswesing *Philip Glass - North Star *Nick Lowe - Jesus of Cool *Nick Lowe - Labour of Lust *Willie Nelson - Last Man Standing
 13. Dagens bedrift: Inmundigande av dajmstrut. //Klart slut.

  1. Hultenius

   Hultenius

   När det gäller just "dajmstrut" är bildbevis obligatoriskt på forumet!!

  2. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Haha... Jag ger mig aldrig på att utmana moderna klassiker!

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Kom tillbaks när du har klippt dig också! ;)

 14. Misterwhoopee

  Forumuppgradering 2018

  Super! Det är tråkigt att det ska behövas förstås. Jag var rätt aktiv på den gamla wikisajten susning.nu för många år sedan som också körde med öppen redigering, och när sidan väl drabbats av spambottar gav de ALDRIG upp fram till sidans ägare stängde den öppna redigeringen. Hoppas att någon riktigt bra lösning finns till hands, det verkar vara ett jäkla gissel.
 15. Misterwhoopee

  Brus från stereo/förstärkare - teknikintresserade, hjälp mig!

  Det kan kanske vara fråga om en så kallad "kallödning" någonstans? Det kan leda till sådana ljud du beskriver. Men att hitta och åtgärda en sådan är nog inget som en glad amatör kan lösa är jag rädd.
×