Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 141
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  38

Misterwhoopee prisades 13 juli

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

385 Bästa möjliga anseende!

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

15 993 profilvisningar
 1. Känner till i alla fall ett fall där det har skett, på apotekskedjan DocMorris för några år sedan: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/apotek-anvande-nal-flera-ganger Som tur var är det inte dem som sköter bloddonationer.
 2. Eloge till alla som donerar blod! Själv är jag lite för nojig för att göra det. Inte för att jag är rädd för nålar, men jag är skadad av alla skriverier om sjukvården och är lite rädd att misstag skall begås på grund av stress (dvs någon råkar använda en begagnad nål på mig). Detta har ju förvisso lite att göra med de vanliga sjukhusen där det främst är personalen är sönderstressad. Har även velat göra ett vanligt blodprov under många år, men dragit mig även för det av samma anledning.
 3. Haha, käkade kopiösa mängder lök igår och har spelat tuba hela dagen idag, så ärtsoppa av alla grejor var inte vad jag behövde bli påmind om!
 4. 200 spänn på en mässa. Men det var några procent rabatt också, så tror det blev typ 170. Mycket överkomligt i alla fall, har sett den betydligt dyrare på flera ställen.
 5. Får säga detsamma om United States of America. Har letat den skivan i många år, bara sett den en enda gång och då tyckte jag det var för dyrt. Det gör jag inte längre... En update då såhär till midsommar: LP: *The Beau Brummels - Bradley's Barn *Dusty Springfield - Dusty in Memphis *Tower of Power - "Tower of Power" *Pere Ubu - The Modern Dance *Yello - Stella *Neu - Neu '75 *Charles Lloyd Quartet - Dream Weaver *The Chantays - Pipeline *Jeff Beck Group - Truth *Michel Polnareff - "Michel Polnareff" *Tom Petty & the Heartbreakers - Hard Promises *Delaney & Bonnie - Motel Shot *Ravi Shankar - Improvisations *Rolling Stones - Flowers *Jethro Tull - Heavy Horses *Bob Dylan - Shot of Love *Bruce Springsteen - Tunnel of Love *UB40 - Present Arms *Return to Forever - Where Have I Known You Before *Miles Davis - Tutu *Frank Sinatra - Where Are You *Cornelis Vreeswijk - Bananer - bland annat *Cornelis Vreeswijk - Mannen som älskade träd 7-singlar: *Otis Redding - I've Been Loving You too Long *Mama Cass - It's Getting Better *Don Partridge - Breakfast on Pluto *Lance Percival - Shame and Scandal in the Family *Peter Sellers - A Hard Day's Night
 6. Insamlingen verkar ju långt ifrån vara särskilt systematiskt, både privatpersoner och handlare verkar köra på att försöka bli av med dem genom transaktioner, moment 22 någon? Vid det här laget hade i alla fall jag räknat med att inte få så mycket gamla mynt tillbaka längre, men det händer nästan hela tiden att nått enstaka slinker med. Vissa affärer verkar dock vara väldigt noga. Var på Coop i Ljusdal för några dagar sedan och där bad kassakillen en annan anställd att verkligen hämta en massa nya mynt när han såg att det bara fanns gamla femmor kvar i kassan.
 7. Hur många har kvar en burk med gamla mynt i fortfarande? Det börjar ju bli brådis nu om inte slantarna ska brinna inne. Enligt riksbanken sitter svensken i genomsnitt på några hundra kronor i gamla sedlar och mynt, antar att inte så många kommer göra av med i varje fall mynten. Själv har jag i skrivande stund gjort av med mina egna och familjemedlemmars mynt som legat och slasat i skåp och lådor, förutom då ett fåtal jag sparat för skojs skull.
 8. Som sagt, det var den ytan det. Upptäckte en ny skivbutik häromsedan. Hade alltid trott att affären som jag passerat ett antal gånger var mer inriktad på retroprylar, men de visade sig ha en hel källare fylld med plattor. Mycket trevligt! *Joy Division - Closer *Lou Reed - "Lou Reed" *Lou Reed - Legendary Hearts *Steely Dan - The Royal Scam *Yes - The Yes Album *Red Krayola - The Parable of Arable Land *J.J. Cale - Really *The Band - Cahoots *Bo Hansson - El-ahrairah
 9. Flummigt väder nu i påsk. Ungefär varannan gång jag kollat ut genom fönstret växlar det mellan solsken och stora snöflingor, ibland till och med både och samtidigt.
 10. Inte jättemycket nya köp senaste veckorna, i alla fall inte jämfört med vanligtvis. Har faktiskt sålt av och donerat bort en del misslyckade köp och dubbletter också. Platsen var välbehövlig, men är väl snart belamrad igen. *Gram Parsons - GP *Bob Seger - Seven *Todd Rundgren - Runt *War - Deliver the Håller med till 100%! *Sam & Dave - I Thank You *Tangerine Dream - Exit
 11. Nu var han visserligen inte purung men det här känns bara trist och tomt. Tycker han kunde fått några år till, men tydligen var det någon form av sjukdom som ställde till det. Även om han slutat filma för mer än tio år sen så jobbade han tydligen en del som teaterregissör i skymundan. Bara att hoppas att han var tillfreds med sin sista lite mer tillbakadragna tid. Och tacka för alla skratt. Tycker många svenska skådisar gått åt nu på kort tid... som även nämnt Björn Granath, och ungefär samtidigt lämnade även Lars-Erik Berenett, som spelade Roland Hassel bland mycket annat, oss.
 12. Har haft min Facebook-sida inaktiverad sedan början av januari. Känns skönt. Det känns allt mer som ett misstag att jag blev medlem, hur alienerad från samhället jag än må bli. Har dock inte bestämt än om jag ska bryta helt och skicka det beryktade "raderingsmailet" som krävs för att bli helt borttagen.
 13. Solna skivmässa igår blev pricken över i gällande skivköpen för februari. Slog bland annat till på The Stooges debutalbum. LP *Joni Mitchell - The Hissing of Summer Lawns *John Martyn - One World *Talking Heads - Speaking in Tongues *Fleetwood Mac - Penguin *Incredible String Band - The 5000 Spirits or the Layers of the Onion *The Stooges - "The Stooges" *Manfred Mann's Earth Band - Glorified Magnified *Manfred Mann's Earth Band - Chance *Manfred Mann's Earth Band - Somewhere in Afrika *Roxy Music - Avalon Samt Dave Clark Five - Anyway You Want It på vinylsingel.
 14. Lite vanskligt att avgöra hur stort stöd mr. Trump egentligen har också. 62 miljoner har röstat på honom i ett land på över 300 miljoner invånare, där 55% gick och röstade. Allt som han skrivit under i dagarna är ju egentligen sådant som han hela tiden sagt skall införas, så bland dessa 62 mille får man väl ändå anta att den förda politiken har om inte helhjärtat så ändå ett stort stöd. Plus att republikanerna äger senaten och representanthuset. Det gör nog ändå att han inte behöver oroa sig så mycket, trots alla protester. Valresultatet gäller ju och denne man är helt enkelt inte typen som stiger ned frivilligt. Vad tycker egentligen alla de som inte fick tillfälle och/eller struntade i att rösta nu? För att fortsätta på det anekdotiska stickspårstemat så tror jag att Animals var det första Pink Floyd-album jag köpte, för en sisådär femton år sedan. Kommer ihåg att det kostade tio spänn på Mellotronen, en sedan länge nedlagd skivbutik som fanns i Gamla stan i Stockholm. Vissa dagar tyckte jag bäst om Dogs, andra regerade Sheep. Ah, the memories. Tänk vad mycket bra musik som väntade på att upptäckas...
 15. Trump kör onekligen hårt nu, så att pennan glöder. Många kommer säkerligen också imponeras av beslutsamheten, till och med partimedlemmar i demokraterna har hyllat enskilda beslut han tagit i dagarna. På Trumps shitlist har vi länder som Mexiko, Kina, Iran, ett antal arabiska länder, och EU. Var befinner sig världen efter några år med Trump? Det känns inte ens värt att spekulera i längre, allt kan hända. Vem betalar muren till slut? Kommer Nato finnas kvar? Finns EU kvar? Vad gör Putin? Vilket alternativ vinner, frihet eller säkerhet? Jag gillar också säkerhet, men säkerhet kan bli ett fängelse om man inte ser upp.