Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 220
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  73

Misterwhoopee prisades 25 juli

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

435 Förtroendeingivande

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

21 528 profilvisningar
 1. Bilden var något för avlång för att få plats i detta format, kvadratiska avatarer, those were the days... Men det blev rätt bra ändå!
 2. Det är nästan så att jag får lust att plocka fram den gamla jukeboxen igen!
 3. Haha, min skäggväxt är snäll, det räcker ofta att fixa till någon gång i veckan, annars kör jag den "charmiga stubblooken" för jämnan. Hur jag annars ser ut är konfidentiell information, förutom för den som spanar in ett MYCKET gammalt inlägg i privata angelägenheter... Jag vet inte varför, men i flera sekunder så läste jag inlägget som "använder osthyvel på huvudet" och tog inlägget seriöst!
 4. Jag har fortfarande under mina 32 levnadsår hittills inte rakat mig en enda gång. En stor sax för det grova, en mini för stubben! Undrar hur mycket pengar jag sparat på detta!
 5. Jag misstänker att fallet är nedlagt, men framtidens vägar äro outsägliga!
 6. R.I.P. Little Richard, hans eget epitet "arkitekten bakom rock'n'roll" känns helt klart passande. Med tanke på hans leverne lär han själv ha uttryckt förvåning över att han ändå fick vara med så pass länge som han var!
 7. Även om Alsing hördes och syntes mycket så kan jag inte säga att det var en kändis jag visste så mycket om på det rent personliga planet. Tror han var rätt mån om integriteten. Så vem vet? Många har ju haft oturen att råka riktigt illa ut trots att de inte haft några för sjukdomen kända riskfaktorer. Tycker det var trist att han liksom bara gav upp musiken på 80-talet efter förvisso flera sura erfarenheter av musikbranschen för att leva i skymundan. Men med en sådan låtskatt som han arbetat ihop vid det laget kanske inte så mycket mer behövde bevisas? Jag såg en svenskgjord TV-intervju med honom för ett antal år sedan och där verkade det ändå som att han var rätt så tillfreds med sitt liv. Och han hann bli invald i Rock and Roll Hall of Fame där han hör hemma. Tråkigt att dö på grund av hjärtfel i vilket fall.
 8. Jag försöker ibland, men blir lite konstigt i längden att sitta och posta musikinlägg för sig själv.
 9. R.I.P. lite försenat... John Prine (jäkla covid) Hoppas jag kan möta livets slut med en sådan klackspark som denne man gjorde på den sista låten på hans allra sista album.
 10. Banne mig, om inte en lördagsmorgon är veckans bästa stund!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Det har du nog rätt i! Klår fredagskvällen alla dar i veckan (höhö)! :)

 11. Misterwhoopee

  Musiktips

  Lite smådeppigt i januari av olika anledningar, men ibland blir det bättre med lite svart humor... men kanske dubbelt svart med tanke på vad sångaren gjorde några veckor efter att albumet utkom...
 12. Efter att ha läst om den totalsågade nya musikalfilmversionen av Cats gick jag nyfiket in på imdb för att kolla av läget. Jösses, ettorna haglar verkligen från användarna! https://www.imdb.com/title/tt5697572/reviews?ref_=tt_urv Några omdömmen: " There is no God", "I no longer have a will to live", "Unintentionally One of the Greatest Horror Movies Ever Made", "My eyes are bleeding", "If cats have nine 9 lives, this movie killed all of them", "This movie made me physically sick ", "Can someone from the M.i.B please wipe this from my mind? ", "I made this account just to give Cats 1 Star ", "Should be considered as a crime against humanity ", "Doesn't even deserve a cat pun." ... allvarligt kan något vara SÅ dåligt?
 13. GTASajten. Still alive 2020!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Jodå! Även om det kanske är lite av en definitionsfråga. Skulle vilja skriva mer här, det är ett mycket bättre ställe än Facebook och annat.

  2. Merkky

   Merkky

   Kommer att fortsätta titta in till dagen då servrarna stängs. God fortsättning!

 14. God jul i efterskott, och gott nytt decennium! Hade tänkt hinna skriva igår på en av de äkta juldagarna, men en bortsprungen hund och krånglande bil satte p för det!
 15. Misterwhoopee

  Musiktips

  Denna november har med något undantag varit ett stort grått moln, så vi prövar med en uppmaning...
×
×
 • Create New...