Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 198
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  63

Misterwhoopee prisades 17 november

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

414 Förtroendeingivande

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

18 729 profilvisningar
 1. Otroligt att folk ens får något gjort i det frysta landskap av bilköer jag sett kring köpcentrumen idag. #novemberharredantillräckligtmedsvartadagar

 2. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Snarare alla vill ha makten, på sina villkor... vilket leder till ingen makt.
 3. November, deppiga november.

 4. Misterwhoopee

  TV-licenstråden

  Trodde jag skrivit i den här tråden, men måste ha varit någon annan som rörde public service. Nåväl, även om det säkerligen kommer att dyka upp en hel del frågetecken med tiden är jag positiv till det här. Idag känns det helt enkelt inte seriöst med en lag som har sin grund i teknik som fanns tillgänglig på 1950-talet. Jag tror att många är mer ok med att det bara dras istället för att kontaktas av Radiotjänst på olika vis. Tråkigt för de som tycker om att få sniglar på ögat dock!
 5. Misterwhoopee

  Klagomuren

  Jag kan väl inte påstå att jag är lika heligt förbannad som så många, men Filmstadens nya vinjettmusik känns ganska mycket som ett antiklimax. Och den nya loggan har inte en chans mot den snirkliga SF-klassikern. Ser mest ut som en i mängden av trista företagsloggor.
 6. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Vad är det för skräp som flyger runt i luften? Åh, snö.
 7. Misterwhoopee

  Musiktips

  Vände ryggen mot fönstret och vips var det kolmörkt när jag kikade ut igen. Dags att härda ut i ett halvår igen med andra ord. Det gör jag gärna med en i princip totalt okänd artist vid namn Hirth Martinez.
 8. Misterwhoopee

  Program ni inte klarar er utan

  Du kanske skrivit det någonstans, men vad fick dig att gå över till Linux?
 9. Misterwhoopee

  Humortråden!

  De som snickrade ihop det nu världskända (nåja i alla fall i Kina) "humorinslaget" om hur kineser ska bete sig i Sverige till Svenska nyheter borde kanske ha kikat lite på Faktums gamla "Kina TV" innan. De lyckades häckla både svensk och kinesisk politik utan att det blev plumpt.
 10. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Tanken har väl slagit mig. Är med några undantag för blandekonomi, och ligger väl därikring ideologiskt egentligen. Jag hade dock ingen lust att rösta på sossarna som parti, tycker det har varit för mycket strul från deras sida under denna mandatperiod. Bland det främsta som stört mig är mörkläggningen om hur Sverige fick en plats i säkerhetsrådet i FN, samt skandalen på Transportstyrelsen.
 11. Vem kunde ana att kilopriset på en stor och liten ask Delicatobollar skiljde 30 kronor. Självklart köpte jag en 600 grams.

  1. Xersize

   Xersize

   De försöker lura oss, de förbenade banditerna!

  2. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Jajjamen, något extra kilo på vågen är det helt klart värt för att syna bluffen!

 12. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Jag vet faktiskt inte riktigt var jag som inte tror på att marknadsekonomi är lösningen på allt, som inte är entusiastisk inför EU i sin nuvarande form, som vill ha ett hållbart samhälle istället för ett baserat på tillväxt, och som inte vurmar för ohälsosam nationalism ska ta vägen. Jag är allergisk mot beteckningen "mittenparti" som jag mer ser som en tävling i att reta upp så få människor så möjligt. Det Miljöparti som jag röstade på 2006 och 2010 existerar inte för mig längre. För mycket skumma företrädare och symbolpolitik, och Vänstern känns inte riktigt realistiskt. Jonas Sjöstedts förklaring till hur det socialistiska samhället i partiets partiprogram skulle införas i Sverige övertygade inte. Samt behandlingen av Amineh Kakabaveh som tog upp viktiga frågar, det var ingen höjdare. Under åren sedan 2014 har jag blivit en mer realistisk person, men känner mig samtidigt mycket kallare och saknar hopp inför framtiden.
 13. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Jag tror inte det här med en mittenregering som diskuteras vore särskilt lyckat på lång sikt. Det blir nog mycket av att fortsätta ungefär som förut vilket kommer locka ännu fler väljare till Sd och till viss del V enligt devisen att ingen bedriver riktig opposition. Får för mig att det alternativ som det kommer sluta med när det tjötats klart är en minoritetsregering med M, alternativt M+Kd. Det är långt ifrån vad jag personligen föredrar, men jag tror inte något annat alternativ kommer tolereras av en tillräckligt stor del av riksdagen.
 14. Misterwhoopee

  Svensk politik

  De invändningar jag har gäller vad företrädare för partierna pysslat med, och jag tycker att det är så pass allvarligt att jag inte kan rösta på det jag finner "minst dåligt". Det känns särskilt tråkigt med tanke på att varje röst verkligen kom att räknas i det här übersplittrande valet.
 15. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Ganska många inköp i augusti och september så här långt... Börjar närma mig 5000 plattor nu. Främsta tillskotten äro: LP: *John Prine - Sweet Revenge *Tyrone Davis - Turn Back the Hands of Time *Clarence Carter - Patches *T. Rex - "T. Rex" *The Creation - The Singles *Chicken Shack - 40 Blue Fingers, Freshly Packed and Ready to Serve *Marshall Crenshaw - "Marshall Crenshaw" *Wings - London Town 7-singel: *Beatles - I'll Follow the Sun (släpptes exklusivt som singel för Sverige!) CD *Bob Dylan - The Basement Tapes Raw (hade gärna köpt vinylutgåvan om den inte gått för fantasipriser) *Matthew Sweet - Girlfriend *Talk Talk - Laughing Stock (vet inte om jag riktigt tycker den är det mästerverk de flesta verkar vara eniga om...) *Neil Young & Crazy Horse - Ragged Glory
×