Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 233
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  80

Misterwhoopee prisades 19 april

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

443 Förtroendeingivande

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

23 336 profilvisningar
 1. Jag har nu i juli försökt börja med en typisk pensionärssyssla, skriva upp temperaturen varje dag i en almanacka. Går sådär, har redan missat några dagar. Hur som helst, efter den kalla våren i år trodde jag inte att det skulle bli såhär hett denna sommar, ingen av de dagar jag skrivit upp hittills har det varit under 25. Och jag har klarat det bättre än jag trodde med tanke på vad jag skrivit här tidigare somrar.
 2. Det är fredag igen, och det är ytterligare en kväll med 60-talsmusik!
 3. I ännu äldre filmer än så är det oftast ganska tydligt att ljuden av fotsteg är inmixade i efterhand. Jag kan tänka mig att det helt enkelt varit svårt att spela in "fotstegsljud" live, och när de sedan lagts till blir det någon form av överkompensering för att tydliggöra vad som sker. Men visst ja i denna tråd ska vi ju veta säkert, så jag stannar med funderingarna där. :)
 4. Jag brukar ju hinna med detta juldagen eller åtminstone annandagen, nåväl. God jul i efterskott och god fortsättning!
 5. Tja, var ska jag börja? Bortsett från artister jag helt enkelt saknar intresse för. Jo kanske med att säga att de axplock jag kommer basha nu är artister jag respekterar högt. Bob Dylans Self Portrait, vad än för motiv han hade till detta är en dubbel-LP med halvtaskiga covers, instrumentala spår och annat märkligt, visserligen ibland smålustigt, inget som behöver ta plats hos mig när han har så mycket annat lyssningsvärt. Likaså flera av hans livealbum, gospelplattan Saved, de väldigt marginella Knocked Out Loaded och Down in the Groove samt de senare årens amerikanska standardalbum. Bland Be
 6. Det ligger väl inte så långt ifrån sanningen, men många grupper och artister har ju faktiskt gett ut någon skiva som inte håller måttet. Jag försöker i viss mån att inte få en för stor "referenskollektion", om inte annat av logistiska skäl, utan hålla mig till skivor som jag verkligen spelar åtminstone någon gång. Sedan har jag på grund av min förkärlek för 1960-talets musik en väldigt stor singelsamling också, vilken utgör en betydande del av det totala antalet skivor.
 7. Nu ikväll verkar det då ändå stå klart att Biden står som segrare till slut, om nu inte Trump drar igång sina rättsprocesser. Men jösses, USA är fortfarande minst lika splittrat, båda kandidater står med runt 70 miljoner röster var. Jag avundas inte det som väntar Biden inrikes. Jag har roat mig med en artikel om vilken musik som spelats på kandidaternas valmöten: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-54644163 Att Donald Trump har med låtar som We Are the Champions med Queen, Macho Man med Village People och Proud to be an American är väl ganska typiskt. Men hajade till vid R
 8. Vid det här laget får vi öka på med runt 600 skivor till. Jag som så många gånger trott att nu hittar jag inte så mycket mer... För att stötta skivbutikerna lite extra nu i de svåra tider som väntar (igen) har jag i dagarna slagit till på två riktiga germanska dyrgripar. En brittisk originalpress av Can - Tago Mago och ett tyskpressat orginalex av Neu! - Neu!
 9. Jag satt uppe inatt fram till det första distriktet i Florida kom in (lite småmosig nu efter arbetsdagen), och när de genast fastslog att Biden inte alls hade det försprång som mätningarna visat förstod jag att det skulle dra ut på tiden och gick till sängs. Vinner Biden ändå lyckas han med något ingen presidentkandidat lyckats med på länge, att vinna utan att ta Florida.
 10. Det verkar återigen vara Florida-rösterna som kommer att spela den stora rollen i det här valet. Delstaten där George W. Bush en gång tog hem segern tack vare runt 300(!) röster. Jag kommer sova gott när prognoserna börjar strömma in inatt, men att affärsägare runt om i amerikanska städer börjar barrikadera sina affärer bådar ju inte direkt gott inför vad som komma skall, oavsett vem som vinner.
 11. Ah, tack! Jag visste inte riktigt var eller vad jag skulle söka efter (2008? herrrregud!) , och jag mindes inte alla detaljer fram till slutklämmen, men en del guldinlägg som gjorts på detta forum sitter helt enkelt djupt rotade i medvetandet.
 12. Just det, den diskussionen har vi ju haft vid tillfälle. Men du vet, i den här tråden är allt möjligt för oss originella typer!
 13. Att bero på ett och två, visst sjutton var det du som vid något tillfälle tvingades köra en etta precis efter att ha stigit av en buss, och skrev en mycket målande beskrivning av händelseutvecklingen därförinnan? 🏆
 14. Som vissa av er kanske minns har jag haft ett obstinat motstånd mot att använda betalkort. I somras stängde min bank sitt sista kontor där det gick att hämta kontanter över disk, så nu har jag verkligen inget val längre. Mitt första bankkort anlände i veckan! Men det blir ändå mjukstart, bankomater finns ju kvar än så länge...
 15. Bilden var något för avlång för att få plats i detta format, kvadratiska avatarer, those were the days... Men det blev rätt bra ändå!
×
×
 • Create New...