Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 174
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  60

Misterwhoopee prisades 2 juni

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

411 Förtroendeingivande

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

17 734 profilvisningar
 1. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Det är rätt mycket miljardregnande nu från både höger och vänster. Det är väl inte annat att vänta nu med bara månader kvar till valet. Vad jag inte förstår är varför så många politiker verkar tro att miljardregn hit och dit ska lösa alla samhällets problem. Visionerna verkar inte vara större än så. Och vad de senaste opinionsundersökningarna beträffar, duh! Lär bli stökigare än någonsin i september och jag ser inte fram emot det.
 2. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Äntligen! Ett riktigt härligt åskväder har dragit in nu under kvällen. Har längtat efter en urladdning i flera veckor.
 3. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Hittade den på Record Hunter i Stockholm. Hade turen att komma in precis när de ställt ut någon gammal rävs samling innehållandes Kevin Ayers, Gong, Soft Machine och liknande artister. Och nej kan inte säga att det är en skiva jag sett ofta direkt! 250 fick jag ge vilket känns helt ok, det ska dock poängteras att det verkar vara en andrapress från mitten av 70-talet, så jag kan tänka mig att förstautgåvan hade betingat ett betydligt saftigare pris. ... och nu ångrar jag att jag inte köpte den där Gong-skivan också, den var redan borta när jag tittade in några dagar senare.
 4. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Det var en väldans massa tjat om den där Beatles-skivan, nu blev jag ju tvungen att lyssna på den. Och självklart har jag grabbat några LP sen sist: *Hatfield and the North - The Rotters' Club *Kevin Ayers - Whatevershebringswesing *Philip Glass - North Star *Nick Lowe - Jesus of Cool *Nick Lowe - Labour of Lust *Willie Nelson - Last Man Standing
 5. Dagens bedrift: Inmundigande av dajmstrut. //Klart slut.

  1. Hultenius

   Hultenius

   När det gäller just "dajmstrut" är bildbevis obligatoriskt på forumet!!

  2. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Haha... Jag ger mig aldrig på att utmana moderna klassiker!

  3. Henkibojj

   Henkibojj

   Kom tillbaks när du har klippt dig också! ;)

 6. Misterwhoopee

  Forumuppgradering 2018

  Super! Det är tråkigt att det ska behövas förstås. Jag var rätt aktiv på den gamla wikisajten susning.nu för många år sedan som också körde med öppen redigering, och när sidan väl drabbats av spambottar gav de ALDRIG upp fram till sidans ägare stängde den öppna redigeringen. Hoppas att någon riktigt bra lösning finns till hands, det verkar vara ett jäkla gissel.
 7. Misterwhoopee

  Brus från stereo/förstärkare - teknikintresserade, hjälp mig!

  Det kan kanske vara fråga om en så kallad "kallödning" någonstans? Det kan leda till sådana ljud du beskriver. Men att hitta och åtgärda en sådan är nog inget som en glad amatör kan lösa är jag rädd.
 8. Misterwhoopee

  Forumuppgradering 2018

  Allvarligt talat så känns det ju nästan som att bottarna triggades ännu mer av den senaste tekniken. Nu har nästan varje subforum blivit nerspammat istället för ett. I övrigt så instämmer jag med hurrakören.
 9. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Känns mycket bra att jag lyckades pricka in en liten minisemester uppe hos morsan i Hälsingland och tog ledigt måndag-onsdag denna vecka. Synd bara att vattnet fortfarande är iskallt i sjöar och älvar däruppe, men det var bra frestande att hoppa i ändå med detta gassväder som varit.
 10. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Du utnyttjar platsen bättre än mig! Jag bara kan inte gå ifrån ölbackarna, haha. Mitt senaste skivköp är för övrigt den välsamplade LPn Bongo Rock med The Incredible Bongo Band.
 11. Misterwhoopee

  Senaste skivköp?

  Oj, det här var nog längsta uppehållet hittills sedan jag började skriva i tråden. Kör en liten snabb uppdatering på de bästa tilläggen till samlingen under kvartalet: *Booker T. and the MG's - Hip Hug-Her (köpt från USA, lessnade på att leta efter den) *The Pretty Things - S.F. Sorrow *Dick Dale and the Del-Tones - Surfer's Choice (dito USA-köp...) *Bo Hansson - Mellanväsen *Scientist - Rids The World of the Evil Cures of the Vampires *Harry Nilsson - Harry *Captain Beefheart & The Magic Band - Lick My Decals Off, Baby *J.J. Cale - Shades *Johnny 'Guitar' Watson - Ain't That a Bitch *Them - The Angry Young Them ... och Dylan-singeln Series of Dreams som inte kom med på bilden.
 12. Misterwhoopee

  Är Hultenius kvar på det här stället?

  En efter en av de gamla rävarna tittar in! Trevligt.
 13. Misterwhoopee

  President Donald Trump

  Jag antar att inte du tycker det då?
 14. Misterwhoopee

  Tråden om saker du alltid velat veta! v.2

  Tycker ändå du är rätt nära på första alternativet, men det betyder väl också lite att säljaren snabbt vill bli av med en sak och därför säljer till ett (nåja) lågt pris, också för att uppmana tilltänkta köpare att tänka att de gör ett snabbt kap. Sedan går det väl inflation i ordet slumpa bort, för som du skriver, det är inte alls säkert att det är ett så himla lågt pris när det kommer till kritan, men det är en annan historia.
 15. GTASajten klassiker: "Vad brukar du doppa den i?"

  1. Visa föregående kommentarer  %s fler
  2. Henkibojj

   Henkibojj

   Va, doppa-tråden har jag inte hört talas om? Länk?

  3. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Man måste även älska Kalles uppgivna låsningskommentar...

  4. Misterwhoopee

   Misterwhoopee

   Har dock för mig det skapades flera sådana där trådar, men vissa kanske togs bort helt. 2005 var mitt förlorade år så har ej stenkoll...

×