Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 218
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  72

Misterwhoopee prisades 13 juni

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

432 Förtroendeingivande

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

21 215 profilvisningar
 1. Jag misstänker att fallet är nedlagt, men framtidens vägar äro outsägliga!
 2. R.I.P. Little Richard, hans eget epitet "arkitekten bakom rock'n'roll" känns helt klart passande. Med tanke på hans leverne lär han själv ha uttryckt förvåning över att han ändå fick vara med så pass länge som han var!
 3. Även om Alsing hördes och syntes mycket så kan jag inte säga att det var en kändis jag visste så mycket om på det rent personliga planet. Tror han var rätt mån om integriteten. Så vem vet? Många har ju haft oturen att råka riktigt illa ut trots att de inte haft några för sjukdomen kända riskfaktorer. Tycker det var trist att han liksom bara gav upp musiken på 80-talet efter förvisso flera sura erfarenheter av musikbranschen för att leva i skymundan. Men med en sådan låtskatt som han arbetat ihop vid det laget kanske inte så mycket mer behövde bevisas? Jag såg en svenskgjord TV-intervju med honom för ett antal år sedan och där verkade det ändå som att han var rätt så tillfreds med sitt liv. Och han hann bli invald i Rock and Roll Hall of Fame där han hör hemma. Tråkigt att dö på grund av hjärtfel i vilket fall.
 4. Jag försöker ibland, men blir lite konstigt i längden att sitta och posta musikinlägg för sig själv.
 5. R.I.P. lite försenat... John Prine (jäkla covid) Hoppas jag kan möta livets slut med en sådan klackspark som denne man gjorde på den sista låten på hans allra sista album.
 6. Banne mig, om inte en lördagsmorgon är veckans bästa stund!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Det har du nog rätt i! Klår fredagskvällen alla dar i veckan (höhö)! :)

 7. Misterwhoopee

  Musiktips

  Lite smådeppigt i januari av olika anledningar, men ibland blir det bättre med lite svart humor... men kanske dubbelt svart med tanke på vad sångaren gjorde några veckor efter att albumet utkom...
 8. Efter att ha läst om den totalsågade nya musikalfilmversionen av Cats gick jag nyfiket in på imdb för att kolla av läget. Jösses, ettorna haglar verkligen från användarna! https://www.imdb.com/title/tt5697572/reviews?ref_=tt_urv Några omdömmen: " There is no God", "I no longer have a will to live", "Unintentionally One of the Greatest Horror Movies Ever Made", "My eyes are bleeding", "If cats have nine 9 lives, this movie killed all of them", "This movie made me physically sick ", "Can someone from the M.i.B please wipe this from my mind? ", "I made this account just to give Cats 1 Star ", "Should be considered as a crime against humanity ", "Doesn't even deserve a cat pun." ... allvarligt kan något vara SÅ dåligt?
 9. GTASajten. Still alive 2020!

  1. Henkibojj

   Henkibojj

   Jodå! Även om det kanske är lite av en definitionsfråga. Skulle vilja skriva mer här, det är ett mycket bättre ställe än Facebook och annat.

  2. Merkky

   Merkky

   Kommer att fortsätta titta in till dagen då servrarna stängs. God fortsättning!

 10. God jul i efterskott, och gott nytt decennium! Hade tänkt hinna skriva igår på en av de äkta juldagarna, men en bortsprungen hund och krånglande bil satte p för det!
 11. Misterwhoopee

  Musiktips

  Denna november har med något undantag varit ett stort grått moln, så vi prövar med en uppmaning...
 12. Fleet Foxes - Helplessness Blues Är den en sorts tröstlåt för alla de som inser att det där med att alla dörrar var öppna kanske visade sig skorra falskt? En hyllning till den anonyma massan? Hålla drömmen vid liv? Första versen fångar mig alltid. "I was raised up believing I was somehow unique Like a snowflake distinct among snowflakes Unique in each way you can see And now after some thinking, I'd say I'd rather be A functioning cog in some great machinery Serving something beyond me But I don't, I don't know what that will be I'll get back to you someday soon, you will see"
 13. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/katten-dampen-behover-ingen-lada-han-gar-pa-toaletten Jag har kanske inte allt för höga krav, men tyckte detta var ganska häftigt. Och katter kan tydligen döpas till vad som helst.
 14. Brände sönder hela pannan igår under en båtutflykt, annars är det väl lugnt antar jag.
 15. Ok, exempelbilderna i reklamen var väldigt snygga, men att jag blir lakej till ett övervakningsföretag är ungefär lika troligt som att Led Zeppelin gör en ny återförening. Å andra sidan är väl Youtube självt rätt pigga på informationsinsamling, men det känns inte riktigt lika personligt.
×
×
 • Create New...