Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 202
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  65

Misterwhoopee prisades 30 mars

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

419 Förtroendeingivande

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

19 217 profilvisningar
 1. Misterwhoopee

  "Man lär sig något nytt varje dag"...

  45 skulle nog vara att föredra faktiskt. Bättre ljudkvalitet och ingen risk för att onödiga upprepningar får plats!
 2. Misterwhoopee

  Extrem feel-goodkänsla!

  Feelgood-känsla på hög nivå, i dubbel bemärkelse!
 3. Misterwhoopee

  Den morbida dödstråden™

  Jon Skolmen, a.k.a. Ole Bramserud som piggade upp Sällskapsresan-filmerna har kilat vidare.
 4. Misterwhoopee

  Dagens lokaltidningsbesvikelse

  Haha, även om jag faktiskt kan sympatisera med den reaktionära hållningen att engelska inte behöver användas till byggnader och organisationer i Sverige hade jag aldrig orkat ta den striden i sociala medier. Ändå tror jag inte att det här är något särskilt svensk fenomen, liknande frågor är väldigt stora i Frankrike exempelvis: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/frankrike-vill-slopa-engelskans-fake-news
 5. Misterwhoopee

  TV-licenstråden

  Jag har haft överseende med att Melodifestivalen fortfarande sänds i SVT, trots de allt mer tydliga tendenserna till rent kommersiellt jippo de senaste 15 åren, men nu med ett slopat licenssystem börjar jag på allvar undra om det inte är bättre att låta någon kommersiell aktör ta över. En av de viktigaste incitamenten för public service för mig är att slippa reklam, och nu när ett av Sveriges största nätkasinon dykt upp som sponsor (självklart helt enligt regelboken) tycker jag någon anständighetsgräns har nåtts. Sedan går det ju också att fråga sig var sjutton pengarna som inte hamnar hos Radiohjälpen vid röstningen tar vägen, för väldigt många verkar trots allt ringa "snålnumret". Det nya skattefinansierade systemet har helt klart rört upp en del känslor så SVT måste nog uppvisa mer av fingertoppskänslighet nu när det inte går att välja bort det.
 6. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Efter 131 dagar är resultatet alltså en socialdemokratiskt ledd regering som får föra en högst borgerlig/nyliberal politik på nåder. Detta var inte vad jag trodde skulle hända och om de tror att det kommer göra det tredje partiet mindre populärt så tror jag de har fel. Och Vänsterpartiet pallade tyvärr inte trycket. Ett nyval hade varit det enda rätta i det här läget. Jag känner mig fullt ut bekväm med min blankröst i höstas.
 7. Misterwhoopee

  Go jul o såatte

  Detta tillfälle får icke missas! GOD JUL GTASAJTEN!!
 8. Få saker slår nybakade lussekatter.

 9. Otroligt att folk ens får något gjort i det frysta landskap av bilköer jag sett kring köpcentrumen idag. #novemberharredantillräckligtmedsvartadagar

 10. Misterwhoopee

  Svensk politik

  Snarare alla vill ha makten, på sina villkor... vilket leder till ingen makt.
 11. November, deppiga november.

 12. Misterwhoopee

  TV-licenstråden

  Trodde jag skrivit i den här tråden, men måste ha varit någon annan som rörde public service. Nåväl, även om det säkerligen kommer att dyka upp en hel del frågetecken med tiden är jag positiv till det här. Idag känns det helt enkelt inte seriöst med en lag som har sin grund i teknik som fanns tillgänglig på 1950-talet. Jag tror att många är mer ok med att det bara dras istället för att kontaktas av Radiotjänst på olika vis. Tråkigt för de som tycker om att få sniglar på ögat dock!
 13. Misterwhoopee

  Klagomuren

  Jag kan väl inte påstå att jag är lika heligt förbannad som så många, men Filmstadens nya vinjettmusik känns ganska mycket som ett antiklimax. Och den nya loggan har inte en chans mot den snirkliga SF-klassikern. Ser mest ut som en i mängden av trista företagsloggor.
 14. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Vad är det för skräp som flyger runt i luften? Åh, snö.
 15. Misterwhoopee

  Musiktips

  Vände ryggen mot fönstret och vips var det kolmörkt när jag kikade ut igen. Dags att härda ut i ett halvår igen med andra ord. Det gör jag gärna med en i princip totalt okänd artist vid namn Hirth Martinez.
×