Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 211
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  67

Misterwhoopee prisades 29 augusti

Misterwhoopee hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

423 Förtroendeingivande

1 följare

Om Misterwhoopee

 • Födelsedag 1988-01-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  Upplands Väsby.

Profilbesökare

20 213 profilvisningar
 1. Misterwhoopee

  Musiktips

  Denna november har med något undantag varit ett stort grått moln, så vi prövar med en uppmaning...
 2. Misterwhoopee

  Låtar med annorlunda teman

  Fleet Foxes - Helplessness Blues Är den en sorts tröstlåt för alla de som inser att det där med att alla dörrar var öppna kanske visade sig skorra falskt? En hyllning till den anonyma massan? Hålla drömmen vid liv? Första versen fångar mig alltid. "I was raised up believing I was somehow unique Like a snowflake distinct among snowflakes Unique in each way you can see And now after some thinking, I'd say I'd rather be A functioning cog in some great machinery Serving something beyond me But I don't, I don't know what that will be I'll get back to you someday soon, you will see"
 3. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/katten-dampen-behover-ingen-lada-han-gar-pa-toaletten Jag har kanske inte allt för höga krav, men tyckte detta var ganska häftigt. Och katter kan tydligen döpas till vad som helst.
 4. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Brände sönder hela pannan igår under en båtutflykt, annars är det väl lugnt antar jag.
 5. Misterwhoopee

  YouTube-tråden

  Ok, exempelbilderna i reklamen var väldigt snygga, men att jag blir lakej till ett övervakningsföretag är ungefär lika troligt som att Led Zeppelin gör en ny återförening. Å andra sidan är väl Youtube självt rätt pigga på informationsinsamling, men det känns inte riktigt lika personligt.
 6. Misterwhoopee

  YouTube-tråden

  Eftersom jag använder youtube i princip uteslutande för musiklyssning så förstår jag ännu mindre vad som gör att jag blir potentiell intressent på en Huawei-telefon, särskilt som reklamen mest handlar om hur fantastiska deras kamerafunktioner är, haha. Jaja, fram med vinylerna oftare ändå antar jag istället för att sitta och klaga.
 7. Misterwhoopee

  YouTube-tråden

  Seriöst, får alla supermycket Huawei-reklam mellan klippen just nu? Känns som minst varannan reklamfilm. Jag själv börjar bli så less på det att det att det tar emot att besöka Youtube.
 8. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Jo, svettigt värre, men förra sommaren kommer nog ändå vara svårslagen. Jag visste knappt var jag skulle ta vägen dagarna innan jag skrev inlägget i juli förra året. Har vidtagit lite åtgärder också, klippt håret, skaffat jeansshorts (snarare tillverkat) och rotat fram vita t-shirts. Har dessutom tagit ut två veckors semester nu innan midsommar så går ju alltid att hoppa i sjön också!
 9. Misterwhoopee

  Musiktips

  Pålitliga Black Keys utger snart ett nytt album, har spelat första singeln mycket i vår. Avskalat och rått.
 10. Misterwhoopee

  Den morbida dödstråden™

  R.I.P. Roky Erickson. Synd att jag inte tog tillfället att se honom då han besökte Sverige för några konserter i början av 2010-talet. Ett märkligt levnadsöde har nått vägs ände!
 11. Misterwhoopee

  Konsert- upplevelser

  Var på Smashing Pumpkins på Gröna Lund i fredags. Har sett dem en gång tidigare (med samma konsertsällskap), men då med Billy Corgan som ende originalmedlem. Föredrar helt klart denna konsert, säkra versioner av alla de låtar som man ville höra, underhållande mellansnack, samt utescen istället för innescen! Och om drygt två veckor hoppas jag på en kanonkonsert med Robert Plant på nämnda plats!
 12. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Ok, hittills så får jag säga att de värsta farhågorna inte besannades, det har trots allt varit riktigt resonabla temperaturer under maj, men framåt veckan verkar värmen komma.
 13. Lyssnar på Desolation Row. Grattis på 78-årsdagen Bob!

 14. Misterwhoopee

  Vädertråden!

  Hela påsken har känts som sommar och jag förbereder mig åter på en olidligt varm sommar.
 15. Misterwhoopee

  "Man lär sig något nytt varje dag"...

  45 skulle nog vara att föredra faktiskt. Bättre ljudkvalitet och ingen risk för att onödiga upprepningar får plats!
×
×
 • Create New...