Jump to content

Tackleberry

Medlem
 • Inlägg

  3 606
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

5 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

4 089 profilvisningar
 1. Tackleberry

  Skoltråden

  "BI = Sökande med gymnasiebetyg utan komplettering BII = Sökande med gymnasiebetyg med komplettering BIII = Sökande med betyg från utländsk gymnasieutbildning BIV = Sökande med studieomdöme från folkhögskola HP = Sökande med resultat från högskoleprov"
 2. Tackleberry

  Musiknyheter

  Death Cab For Cutie - Codes and Keys och Bon Iver - Bon Iver. Underbart faktiskt, typ årets viktigaste releaser!
 3. Tackleberry

  Fyllemat!

  3-4 cheese (d.v.s. cheeseburgare på donken) brukar duga för mig. Att dom har nattpriser på menyer blir jag för övrigt förbannad på.
 4. Tackleberry

  Vad lyssnar du på just nu?

  Timo Räisänen - Outcast
 5. Tackleberry

  Inside the GTAsajten Studio

  Vilket är ditt favoritord? Gos. Vilket ord gillar du minst? Gnäll. Vad tänder du på? Söt flickvän. Vad tycker du är avtändande? Gnäll. Vilket ljud älskar du? Fågelkvitter. Vilket ljud avskyr du? Gatutvättsljud. Vilken är din favorit-svordom? "Fa-an!" Vilket yrke, annat än ditt eget, skulle du vilja pröva på? Professionell tränare av något slag, t.ex. målvaktstränare. Vilket yrke skulle du inte vilja utöva? Säljare. Om himlen existerar, vad vill du att Gud ska säga när du anländer till Pärleporten? Bra jobbat!
 6. Tackleberry

  Vad njuter ni av just nu?

  Jag njuter av att det är morgon. Flickvännen klev upp tidigt för att gå till universitetet, men jag kunde ligga och halvsova under tiden. Hej då-puss och efter ytterligare några minuters slappande i sängen, med P3 på klockradion, klev jag upp. Dusch, rakning och sen rejäl frukost. Nyss läsning av dagens SVD till morgonkaffet. Nu är jag fräsch, pigg och redo inför dagens enda lektion kl. 10. Om jag någon gång hamnar i en sits där jag själv får bestämma när jag själv ska börja jobba, ska jag aldrig sätta igång före kl. 9. Inte för att jag behöver sömn, utan helt enkelt för att mornar då man inte stressar och istället hinner göra det man vill är så himla värdefulla!
 7. Tackleberry

  Hur gör du när du går och lägger dig?

  Inser att det börjar bli dags att sova och avrundar det sista på datorn med tandborsten i mun. Jag kryper ner och tittar på tv, slår av i första reklampausen (jag försöker alltid hålla mig vaken genom reklamen, men det går inte), för att sedan somna ganska snabbt.
 8. Tackleberry

  Summera ditt 2009!

  I kronologisk ordning: * Väldigt vältränad första halvan av året * Trivdes hur bra som helst på sommarjobbet och fick erbjudande om jobb igen nästa sommar * Lyckad utlandsresa med polarna, ett bra minne * Tveksam angående framtiden, trött på skolan * Träffade och blev tillsammans med en underbar tjej * Bröt ben i armen -> 1/4 av året i gips -> Omöjligt att träna och utöva sport (rehab pågår fortfarande) * Klarade av skolarbetet och livet helt okej, trots gipsad högerarm * Missade lägenhet med minsta möjliga marginal till en kompis, men det får bli i grönt eftersom jag tror att han kommer att trivas där bättre och för att jag numera känner att jag hellre flyttar ihop med flickvännen * Har blivit duktig på att hitta snygga kläder billigt... * ...men har också blivit smått beroende av att beställa kläder eller liknande, vill nästan alltid ha något att vänta på posten * Otränad och lägre vikt än på länge i slutet av året, att inte kunna vara aktiv har varit tagit väldigt hårt på mig (både mentalt och fysiskt) 2009 var omtumlande, men det positiva var värt så otroligt mycket mer än vad det negativa var jobbigt.
 9. Tackleberry

  Årets bästa låtar 2009

  Top-09 (utan inbördes ordning och högst en per artist): Andreas Grega - Dom hade mycket att säga Gillar inte många låtar likt denna, eller är det kanske för att det Andreas Grega lyckades med i år är ganska unikt? Härligt, fräscht och svenskt. Miike Snow - Animal Tycker att det har blivit lite uttjatad, men den här låten förknippar jag verkligen 2009 med. Trots allt spelande av låten på dansgolven var det inte utan ett leende jag hörde den på ett annorlunda dansgolv senast, på Maisonette 9 i The Ballad of Gay Tony. Phoenix - Armistice Visste inte riktigt vilken låt ur albumet jag skulle välja, först på senare tid har Armistice satt sig som en av favoritlåtarna. Jamie T - Sticks 'n' Stones Hur skön som helst? The Temper Trap - Fader Årets gladaste upptäckt: The Temper Trap. Hade inte hört något om dem förrän mr_tobbe tipsade om Sweet Disposition (grym låt, för övrigt) här på forumet. The Temper Trap är ett av mina absoluta favoritband just nu och 'Conditions' anser jag vara årets album. Kent - Sjukhus På bussen till och från flickvännen är det ofta 'Röd' som gäller, kan inte räkna hur många gånger jag lyssnat igenom det. Gillar flera av låtarna och vill egentligen inte välja en, men Sjukhus är riktigt bra. Julian Plenti - Games For Days Grymt bra helt enkelt. Julian Casablancas - 11th Dimension Albumet floppade en del, jag hade hoppats på mer, men 11th Dimension är fortfarande en killer. Stannar på 8 för tillfället, lägger till en extra senare. Jag är förresten inte förvånad att det finns många likheter med Tweaks lista. Jag är fullt medveten om att jag blir väldigt inspirerad av vad det han och många andra skriver och tipsar om här på forumet. GTAsajten är till stor del en källa för att upptäcka ny musik för mig och det tackar jag för.
 10. Tackleberry

  Vad njuter ni av just nu?

  Sista tentan gjord och en bra andra period av terminen avslutad. Härligt, nu inleder jag lovet med en öl.
 11. Tackleberry

  Vilken är din favoritlåt JUST NU?

  Idag: Arcade Fire - Rebellion (Lies)
 12. Tackleberry

  Vad har forumiterna för BMI?

  1.75 cm och 73 kg ger mig ett BMI på 23.8.
 13. Tackleberry

  Att göra i Stockholm denna helg

  Jag är aldrig i Stockholm, men just denna helg ska jag också vara det. Inte Muse för min del, men mys (åker upp med flickvännen), trots att jag verkligen skulle vilja se dem.
 14. Tackleberry

  Vad njuter ni av just nu?

  Hur länge hade du gips? Jag har själv ungefär två månaders helvete framför mig. Njuter av att vara riktigt kär dock, så helvetet känns inte så jobbigt som det borde.
 15. Tackleberry

  Foto-på-det-du-precis-köpt

  Senaste tillskottet till overallen.
×