Jump to content

Tackleberry

Medlem
 • Inlägg

  3 606
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

5 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

4 447 profilvisningar
 1. "BI = Sökande med gymnasiebetyg utan komplettering BII = Sökande med gymnasiebetyg med komplettering BIII = Sökande med betyg från utländsk gymnasieutbildning BIV = Sökande med studieomdöme från folkhögskola HP = Sökande med resultat från högskoleprov"
 2. Death Cab For Cutie - Codes and Keys och Bon Iver - Bon Iver. Underbart faktiskt, typ årets viktigaste releaser!
 3. Tackleberry

  Musiktips

  Att jag inte gjort det tidigare beror helt enkelt på att jag inte är så aktiv här, men nu måste jag passa på att hylla "Foals - Spanish Sahara". En av de bästa låtarna 2010.
 4. Jag fick för mig att han menade att det var mer ZcruweNs typ av skor, än mr_tobbes. Men att länka det till posten i filmtråden makes no sense.
 5. Missa inte: Arcade Fire - The Suburbs Someone Still Loves You Boris Yeltsin - Let It Sway Båda har release i augusti, men finns redan nu att tillgå för den nyfikne.
 6. Jag har inlett ett litet träningsprogram för att uppnå målet att klara av 100 armhävningar i rad. Det finns egentligen inga större anledningar till varför jag ska testa det, en kul grej bara. Detta är hemsidan med programmet, för er som är intresserade: http://www.hundredpushups.com/index.html På initialtestet klarade jag drygt 50, så det ska bli intressant att se om jag kan dubbla upp det.
 7. 3-4 cheese (d.v.s. cheeseburgare på donken) brukar duga för mig. Att dom har nattpriser på menyer blir jag för övrigt förbannad på.
 8. Vad menar du? Gula kort nollställs iaf inför semifinalen. Mitt första spel satt skönt, fast jag var förstås inte alls så hoppfull i paus. Ikväll hoppas och tror jag på tysk seger med 2-1, med två mål i den andra halvleken och ett i den första.
 9. Vill återigen tipsa om att spela på "Flest mål i vilken halvlek", och då sätta andra halvlek, nu i VM-semifinalerna. Det lär vara tight till en början och lagen vill gärna hålla nollan i första halvlek. Om något lag tar ledningen i första bidrar det ändå till mer press och chansartat spel i andra halvlek, vilket ger större möjlighet för fler mål. Dessutom är det en tydlig trend att det blir fler mål i andra halvlek under hela slutspelet. Betsafe ger 2.05 i odds i den första respektive 2.10 i den andra semifinalen, för fler mål i andra halvlek. Jag testar dessa två singlar.
 10. Eftersom att det förekommer en del bettingdiskussioner i Fotbollstråden tänkte jag att det kanske är läge för en egen tråd. Återkommer med några rekar så småningom.
 11. Över 3.5 mål i matchen menar han. Fler mål i andra halvlek (vs. första halvlek) är förresten ett spel som inbringat mig lite pengar under nästan hela slutspelet. Tror det kan funka bra i semifinalerna med.
 12. Jag tycker inte heller att han ska hyllas som någon hjälte, men jag vill försvara hans val att stoppa bollen med händerna.
 13. Är du dum i huvudet? Om man har chansen att rädda sitt lag från att bli utslagen ur VM tar man väl den? Det blev rött kort och straff, inget orättvist i det. Sen lider jag oerhört med Gyan, men det har inget med Suarez agerande att göra.
 14. Köpes: FIFA 10 (Xbox 360)
 15. För att förtydliga hur det blir i sista gruppomgången, då båda matcher i samma grupp spelas samtidigt: Varje match kommer att sändas, TV4 och SVT kommer att sända varsin grupp varje dag. SVT kommer att sända den ena matchen i SVT1/SVT2, samt den andra gruppmatchen samtidigt i Kunskapskanalen/SVT24. TV4 kommer att sända sin andra gruppmatch i TV4Sport.
×
×
 • Create New...