Henkibojj

Heists ger dubbla RP och pengar i helgen

2 inlägg i denna tråd

Den 9-15 maj ger samtliga heists dubbelt så mycket RP och GTA$. Om man fortfarande spelar detta spel eller vill sätta sig in i vad all hype gällde är detta ett utmärkt tillfälle att göra det. Att genomföra samtliga 5 heists ger på ett ungefär 1 miljon GTA-dollar, som i denna helg innebär 2.

http://www.rockstargames.com/newswire/article/60197/Double-GTA-RP-Payouts-in-GTA-Online-Heists-This-Week-May-9th-15th

Dessvärre gäller 2x pengarna inte de bonusar som finns, nämligen:

Dölj innehåll

First time: 100 000 första gången man klarar en heist
All in order: 1 miljon för att ha klarat alla heists och setups i ordning (utan att gå emellan med andra heists eller setups)
Loyalty: 1 miljon för att ha klarat alla heists och setups i ordning (utan att gå emellan med andra heists eller setups), med samma grupp människor
Criminal Mastermind: 10 miljoner(!) för att ha klarat alla heists och setups i ordning (utan att gå emellan med andra heists eller setups), med samma grupp människor, på Hard, utan att nånsin dö. Man får faila ett uppdrag, avbryta uppdrag, quick-restarta uppdrag, och tripskippa, men aldrig dö med någon av personerna.

Just denna helg har jag absolut ingen tid men om det skulle finnas ett gäng på 3 pers här som vill återuppleva eller för första gången testa heists på PC ställer jag gärna upp som medlem. Jag minns GTA Online som en kul plattform men med jobbigt folk i, som antingen inte fattade eller som bara ville spränga varandra. De gånger jag spelade med ett troget gäng var det däremot skitroligt :)

En stream på det kanske?

1 person gillar detta

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Jag skulle kunna tänka mig att spela igenom alla heists igen. :) Har också ganska fullt upp i helgen men det finns alltid tid framöver!

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor
Gäst
Du är inte inloggad och ditt inlägg kommer därför att registreras som ett gästinlägg. Logga in om du har ett konto.
Skriv inlägg...

×   Du har kopierat in innehåll med formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor