Jump to content

Jag ber er alla...undvik vaccinet som pesten!


Forskare
 Share

Recommended Posts

.

Kära vänner, det är mycket mer nackdelar än fördelar med att ta detta skumma svininfluensa-vaccin!

http://www.vaccinationsfaran.se

http://www.vaccinationsfaran.se/skvalen.html

http://www.soultravel.se/2009/1015-vaccin/vaccin.shtml

http://squalene-effekten.blogspot.com/2009...igt-vaccin.html

1. Svininfluensan framställd i laboratorium!

2. Spanska sjukan 1918, pandemi orsakad av vaccin!

3. Svininfluensa-vaccinet 1976, katastrofala biverkningar!

4. Läkare som kraftigt varnar för vacinnet!

5. Kraftiga protester i USA mot vaccinet!

6. Kusliga fakta kring vaccinet!

7. Den dolda sanningen bakom vaccinationer!

8. Svininfluensan en konspiration!

9. Studier dömer ut influensa-vaccin!

10. 10 vaccinationsmyter!

11. FN och WHO stämda för anstiftan till bioterrorism!

12. Internationell petition mot tvångsvaccinering!

Vill ni veta mera, besök mitt inlägg kring detta på Min blogg Aftonbladet:

http://blogg.aftonbladet.se/snilleblixten/...klockan-14-00-1

:D

Redigerad av Forskare
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Nu tror jag inte att du är med i anti-vax-rörelsen eftersom du är uppenbart bara korkad men jag tar det i alla fall.

Ja, det finns många frågetecken kring svininfluensavaccinet och rädslan som finns runt pandemier kommer säkert göra så att många tar det. HOWEVER, så har vacciner en lång historia av framgång. Här är ett utdrag från något jag skrev på ett annat forum:

Anti-vaccinationsrörelsen eller anti-vax är en rörelse som hävdar att man INTE ska vaccinera sina barn mot saker som mässlingen och andra barnsjukdomar eftersom de tror att vaccinen skulle skada barnen. De hävdar att barndomsvaccinationer kan ge en allt från astma till autism. Detta har de fått för sig efter vissa incidenter som har hänt i samband med vaccin. T ex. så utvecklade en liten flicka autism-liknande drag efter att ha fått 5 standardvaccinationer och det fastslogs 2008 i en domstol (inte ett labb) att vaccinationerna hade triggat något som kallas Mitochondriadisorder som är en sällsynt genetisk sjukdom som KAN ge autistiska drag. Men faktum är att sjukdomen enligt doktor Louis Elsas som är specialist på genetik lika gärna kunnat sättas igång av en förkylning eller någon annan medicin då sjukdomen är extremt komplex. Det finns inga klara band till vaccinationerna. Hursomhelst så fastslogs detta i en domstol och inte i ett labb och enligt Chuck Mohan som är direktör för United Miochondrial Disease Foundation så:

"There is no scientific proof that vaccines cause mitochondrial disease or autism, but there is very little scientific research in this area. Persons with mitochondrial disease don't necessarily have autism, and persons with autism don't necessarily have mitochondrial disease. The tie-in is that in this case, mitochondrial disease was exacerbated by vaccination."

Varför jag tar upp just det här fallet är för att.. ja, det var det jag hittade mest om.

Vissa från anti-vax hävdar att det är ämnet thimerosal som är boven i dramat men om de hade gjort sina läxor hade de fått reda på att alla barnvaccin utom influensavaccinet är utan thimerosal.

Men anti-vax har satt griller i hjärnan på många föräldrar och fast väldigt mycket forskning i området har gjorts så väljer många att inte vaccinera sina barn. Nu kommer vi till varför man borde och varför vaccinationer är något som räddat extremt många liv. Titta bara på smittkoppor eller difteri t ex. Under 1900-talet hade smittkoppor en årlig deathrate på 48 000 och difteri över 175 000. Alltså 200 000 döda per år och om man tänker att sjukdomarna har funnits extremt länga så kan man lista ut att väldigt många har dött av det. Läste någonstans att smittkoppor funnits i 7000 år och dödat ungefär 300 000 000 människor. Nå, 1955 utvecklades smittkoppevaccinet och år 1977 deklarerades smittkoppan utrotad av WHO. UTROTAD! Samma sak med difteri även om det fortfarande muterar och bryter ut igen då och då.

Eller titta på mässlingen. Vet ni hur många barn som dog 2004 av mässlingen endast i afrika? Kan ni gissa? 500 000! Vet ni vad den siffran låg på 5 år senare? 126 000. 75% på fem år. Mässlingvaccinet räddar alltså 350 000 barn varje år i afrika alone. Och du vill inte vaccinera ditt barn? Du vill inte stoppa smittan av barnsjukdomar? Barn håller på att dö just nu för att deras föräldrar trodde på den bullshit som sprids om vacciner. Gör vad du vill med din egen kropp men utsätt inte dina barn för smittor som skulle kunna ha hindrats med ett läkarbesök.

http://blogs.discovermagazine.com/realityb...nly-get-weaker/

http://children.webmd.com/vaccines/news/20...cine-faq?page=3

http://www.webmd.com/brain/autism/news/200...?src=RSS_PUBLIC

http://www.webmd.com/brain/autism/news/200...er-autism-cause

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...