Jump to content
Hultenius

Välkommen till utvecklarforumet!

5 inlägg i denna tråd

Välkommen till utvecklarforumet!

Det här är forumet där GTASajtens framtid utvecklas. Slutprodukten är ett nytt och betydligt förbättrat forum baserat på IPB 3.x, fast med en tydlig GTASajten-prägel. Syftet med detta utvecklarforum är att ha någon plats att diskutera idéer och arbete.

Vad menas då med ett "betydligt förbättrat forum"? Det är ju ett enormt subjektivt slutmål och knappast mätbart. Det man kan konstatera är att forumet idag dras med ganska många brister (varav en del allvarliga). Hur dessa ska lösas och hur forumet rent allmänt kan förbättras kommer att bearbetas under första fasen, där alla medlemmar är välkomna att lägga fram och diskutera idéer.

Först i den andra fasen, utvecklingsfasen, kan vi fastställa vad som ska implementeras. Dels utifrån diskussioner, beräknad tidsåtgång och hur många som är villiga/har kunskapen att implementera idéerna.

Huvudmålet blir således att migrera till den nya plattformen (IPB 3.x) och sekundära mål kommer att fastställas senare.

Återigen, välkommen!

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Härligt detta. Inte en dag för tidigt. Jag befinner mig själv för tillfället inte på det kreativa planet, men det kommer säkert idéer när man ser andra spåna. Ska bli intressant att se om Umberto kokat ihop något matnyttigt.

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto för att få full tillgång till forumet. Det är enkelt och går snabbt!

Skapa konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in

×