Jump to content

Misterwhoopee

Admin
 • Inlägg

  4 239
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  82

Allt skapat av Misterwhoopee

 1. En stor studie har visserligen konstaterat att "the real deal" ger ett effektivare skydd (Covid-smitta gav bättre skydd etc.) men det gör då inte att jag skulle vilja utsätta mig för det för att ge immunförsvaret en boost, med tanke på vad följderna för många smittade blivit. På samma sätt som att jag inte direkt hade njutit av att ha haft mässlingen som barn för att bli supermänniska senare. Vanliga förkylningar får träna mitt immunförsvar istället.
 2. Är du generellt mot all form av vaccinering, eller gäller det enbart covidvaccin?
 3. Tog min andra igår, lite mera rörigt och försenat på det ställe jag valde denna gång, kön ringlade långt ut på gatan. Känns ungefär som den första med ont i armen, men är möjligtvis lite segare rent allmänt (vilket var förväntat). Det blir vilodag idag.
 4. Jag var riktigt dålig i ungefär fem dagar i februari 2020. Det började med att jag kaskadspydde en hel kväll och natt för att sedan vara utslagen i ungefär två dygn då jag nästan enbart kunde dricka vatten. Misstänkte först att det hade att göra med en fryst pizza som tinats upp och sedan frysts igen (squashen smakade inget vidare) men ju mer tiden gick så är det klart jag funderade på om jag haft det. Ingen utomlandsvistelse kan ha legat bakom i så fall. Det här var fortfarande i ett stadium då sjukdomen var relativt okänd och det var aldrig något jag testade för. För övrigt kan j
 5. R.I.P. Charlie Watts, den elegante Stones-medlemmen och en kunglig trummis. Kändes som de här gubbarna skulle hålla på för evigt. Och i skrivande stund ser jag också att det galne geniet Lee "Scratch" Perry har lämnat jordelivet, tråkigt, men han fick minst sagt mycket gjort! Var har jag nu gjort av Super Ape-LPn... 🤔
 6. Det var väldigt länge sedan jag skapade en undersökning. Så fick lust, och det här ämnet är väl så aktuellt det kan bli. Jag som är skeptisk till min natur avvaktade ganska länge med vaccinering eftersom jag ville se hur vaccinens biverkningar tog, och för att slippa den värsta ruschen, vilket känns bra sedan jag blivit varse om de otrevliga biverkningar som Astra-vaccinet gav i några fall. Är inte heller den mest sociala typen så på det sättet var det heller inte så akut. För två veckor sedan bestämde jag mig för att det var dags, och då i princip bara Pfizer och Moderna var de tv
 7. Jag har nu i juli försökt börja med en typisk pensionärssyssla, skriva upp temperaturen varje dag i en almanacka. Går sådär, har redan missat några dagar. Hur som helst, efter den kalla våren i år trodde jag inte att det skulle bli såhär hett denna sommar, ingen av de dagar jag skrivit upp hittills har det varit under 25. Och jag har klarat det bättre än jag trodde med tanke på vad jag skrivit här tidigare somrar.
 8. Det är fredag igen, och det är ytterligare en kväll med 60-talsmusik!
 9. I ännu äldre filmer än så är det oftast ganska tydligt att ljuden av fotsteg är inmixade i efterhand. Jag kan tänka mig att det helt enkelt varit svårt att spela in "fotstegsljud" live, och när de sedan lagts till blir det någon form av överkompensering för att tydliggöra vad som sker. Men visst ja i denna tråd ska vi ju veta säkert, så jag stannar med funderingarna där. :)
 10. Jag brukar ju hinna med detta juldagen eller åtminstone annandagen, nåväl. God jul i efterskott och god fortsättning!
 11. Tja, var ska jag börja? Bortsett från artister jag helt enkelt saknar intresse för. Jo kanske med att säga att de axplock jag kommer basha nu är artister jag respekterar högt. Bob Dylans Self Portrait, vad än för motiv han hade till detta är en dubbel-LP med halvtaskiga covers, instrumentala spår och annat märkligt, visserligen ibland smålustigt, inget som behöver ta plats hos mig när han har så mycket annat lyssningsvärt. Likaså flera av hans livealbum, gospelplattan Saved, de väldigt marginella Knocked Out Loaded och Down in the Groove samt de senare årens amerikanska standardalbum. Bland Be
 12. Det ligger väl inte så långt ifrån sanningen, men många grupper och artister har ju faktiskt gett ut någon skiva som inte håller måttet. Jag försöker i viss mån att inte få en för stor "referenskollektion", om inte annat av logistiska skäl, utan hålla mig till skivor som jag verkligen spelar åtminstone någon gång. Sedan har jag på grund av min förkärlek för 1960-talets musik en väldigt stor singelsamling också, vilken utgör en betydande del av det totala antalet skivor.
 13. Nu ikväll verkar det då ändå stå klart att Biden står som segrare till slut, om nu inte Trump drar igång sina rättsprocesser. Men jösses, USA är fortfarande minst lika splittrat, båda kandidater står med runt 70 miljoner röster var. Jag avundas inte det som väntar Biden inrikes. Jag har roat mig med en artikel om vilken musik som spelats på kandidaternas valmöten: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-54644163 Att Donald Trump har med låtar som We Are the Champions med Queen, Macho Man med Village People och Proud to be an American är väl ganska typiskt. Men hajade till vid R
 14. Vid det här laget får vi öka på med runt 600 skivor till. Jag som så många gånger trott att nu hittar jag inte så mycket mer... För att stötta skivbutikerna lite extra nu i de svåra tider som väntar (igen) har jag i dagarna slagit till på två riktiga germanska dyrgripar. En brittisk originalpress av Can - Tago Mago och ett tyskpressat orginalex av Neu! - Neu!
 15. Jag satt uppe inatt fram till det första distriktet i Florida kom in (lite småmosig nu efter arbetsdagen), och när de genast fastslog att Biden inte alls hade det försprång som mätningarna visat förstod jag att det skulle dra ut på tiden och gick till sängs. Vinner Biden ändå lyckas han med något ingen presidentkandidat lyckats med på länge, att vinna utan att ta Florida.
 16. Det verkar återigen vara Florida-rösterna som kommer att spela den stora rollen i det här valet. Delstaten där George W. Bush en gång tog hem segern tack vare runt 300(!) röster. Jag kommer sova gott när prognoserna börjar strömma in inatt, men att affärsägare runt om i amerikanska städer börjar barrikadera sina affärer bådar ju inte direkt gott inför vad som komma skall, oavsett vem som vinner.
 17. Ah, tack! Jag visste inte riktigt var eller vad jag skulle söka efter (2008? herrrregud!) , och jag mindes inte alla detaljer fram till slutklämmen, men en del guldinlägg som gjorts på detta forum sitter helt enkelt djupt rotade i medvetandet.
 18. Just det, den diskussionen har vi ju haft vid tillfälle. Men du vet, i den här tråden är allt möjligt för oss originella typer!
 19. Att bero på ett och två, visst sjutton var det du som vid något tillfälle tvingades köra en etta precis efter att ha stigit av en buss, och skrev en mycket målande beskrivning av händelseutvecklingen därförinnan? 🏆
 20. Som vissa av er kanske minns har jag haft ett obstinat motstånd mot att använda betalkort. I somras stängde min bank sitt sista kontor där det gick att hämta kontanter över disk, så nu har jag verkligen inget val längre. Mitt första bankkort anlände i veckan! Men det blir ändå mjukstart, bankomater finns ju kvar än så länge...
 21. Bilden var något för avlång för att få plats i detta format, kvadratiska avatarer, those were the days... Men det blev rätt bra ändå!
 22. Det är nästan så att jag får lust att plocka fram den gamla jukeboxen igen!
 23. Haha, min skäggväxt är snäll, det räcker ofta att fixa till någon gång i veckan, annars kör jag den "charmiga stubblooken" för jämnan. Hur jag annars ser ut är konfidentiell information, förutom för den som spanar in ett MYCKET gammalt inlägg i privata angelägenheter... Jag vet inte varför, men i flera sekunder så läste jag inlägget som "använder osthyvel på huvudet" och tog inlägget seriöst!
 24. Jag har fortfarande under mina 32 levnadsår hittills inte rakat mig en enda gång. En stor sax för det grova, en mini för stubben! Undrar hur mycket pengar jag sparat på detta!
 25. Jag misstänker att fallet är nedlagt, men framtidens vägar äro outsägliga!
×
×
 • Create New...