Jump to content

Varför får man inte skapa ordlekar?


Mervin
 Share

Recommended Posts

Ordlekar är inte tillåtna för att det är emot reglerna, så enkelt är det. Hultenius har bestämt att det är så, så... det är så. Så så så.

Jasså, varför nämns ordlekar inte här då?

§1 - Viktiga regler.

§1.1 - All uppmaning, hjälp eller förfrågan om "Warez" är absolut förbjudet på forumet!

§1.2 - Pornografiskt eller annat stötande innehåll får ej postas.

§1.3 - Hot och kränkningar är förbjudet.

§1.4 - Alla som är under 13 år gamla får inte lämna någon indata på forumet. Undantag för de som registrerade sig innan den 1:a februari 2004.

§1.5 - Spam är förbjudet. Till spam räknas bland annat inlägg som är helt onödiga, inlägg som bara postas för att förstöra eller inlägg som upprepas i masstal.

§1.6 - Respektera och följ administratörernas/moderatorernas beslut.

§2 - Ordningsregler.

§2.1 - Håll er till trådarnas ämnen. Om ni har något annat ni vill berätta eller fråga om så är det bara att skapa en ny tråd.

§2.2 - Avatarer bör inte innehålla "störigt" material och bör inte ta mer plats än 50 kb.

§2.3 - Signaturer bör inte innehålla "störigt" material och bör inte ta mer plats än totalt 100 kb. Dessutom bör inte bilder i signaturer totalt vara större än 500x200 pixlar.

Konsekvenser:

Om ni bryter mot någon av de ovanstående reglerna kommer vi att ge er en varning och eventuellt stänga av era posträttigheter eller hela kontot under en period, allt beroende på vad ni har gjort. Om det är något allvarligt kommer vi även att kontakta er internetleverantör och begära att ni får en varning hemskickad. Om ni bara har trotsat ordningsreglerna kommer ni troligtvis inte få någon varning men eventuellt ett meddelande av oss där vi ber er att rätta till det ni har gjort eller att ni bättrar er i framtiden. Vi ger oss även rätten att ge ut varningar som inte är grundade på reglerna här ovanför samt att när som helst ändra på reglerna.

Att tänka på:

Allt ni postar tillhör oss. Ni kan alltså inte begära copyright på det som ni har skrivit eller uploadat. Ni kan inte heller begära att vi ska ta bort alla er inlägg eller liknande, om ni inte har ett riktigt bra skäl då.

Vi kommer inte att ge ut någon av er information till 3:e part (läs vidare för undantag) men vi kan inte stå för svars för stulen data vid t.ex. en hackerattack. Målsman för personer under 18 år kan också begära att få tillgång till all information som ni har lämnat i forumet. De kan även stänga av era konton om de vill. Samma sak gäller för rättsväsendet och eventuella internetleverantörer om dom/vi finner att någon av er är misstänkt för brott mot lagen/regler. Era lösenord är dock hårt krypterade och går inte under några omständigheter att dekryptera. ?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Det står i reglerna. Läs noggranare...

...Vi ger oss även rätten att ge ut varningar som inte är grundade på reglerna här ovanför samt att när som helst ändra på reglerna.

...reglerna är ändrade. Inga lekar. Varför förstår ni inte?! Frågan har varit uppe minst 25 ggr.

[O][T]: Varför är det dåligt?! Vem är dem att ändra reglerna på ett ställe som de inte ens äger?

Redigerad av Vice.
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Denna punkt säger allt.

§1.6 - Respektera och följ administratörernas/moderatorernas beslut.

När KalleR, StellHell, Arvid eller Jocken säger att det är så så ska nu Acceptera det. Inga lekar.

Kan vi sluta diskutera ämnet och låsa tråden nu? :huh:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...