Jump to content

2 DAGAR KVAR!


Hultenius
 Share

Recommended Posts

Men fråga: Vart ska man köpa det om det nu kommer på fredag? Både Gamesmix och min lokala spelaffär säger att dom får in det på måndag men alla andra säger ju att det kommer på fredag. Jag vet tillochmed folk som redan har spelet på laglig väg. Hur har dom fått tag i det?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

MadeMan: Jo, tyvärr, jag såg det nu.. KE Media, vår starkaste källa har ändrat sitt datum till den 27:e alltså måndag.... ???

När jag ringde dom så var dom ytterliggare en man kort än förra gången men imorgon ska jag antagligen få veta allt. Jag ska även gå ett steg längre nu och kontakta Take2 för här i Sverige verkar ju ingen ha någon större koll.

Verkar väldigt skumt om du vet svenskar som har skaffat GTA3 lagligt, vad jobbar dom med och så? Skulle vara fin fint om du gav lite mer information så kanske jag kan kontakta ett nytt företag. :D

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

ok, tog nog i lite väl mycket med att jag vet folk som har det på laglig väg. Jag vet folk på http://www.fragzone.se som säger att dom har det och det är dom som brukar predika mest mot warez. Mitt login funkar tyvärr inte på fragzone så jag kan inte fråga men någon annan som har vägarna förbi kan ju göra det. Jag hade sett fram så mycket mot en he helg med GTA3 men nu får man slänga allt resterande skolarbete och spela i veckan istället.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 6 months later...
Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...