Jump to content

Sammanfattning av mig


Jacker
 Share

Recommended Posts

Hadde tråkigt, så jag bestämde mig för att sammanställa all info som kommit om städer, stadsdelar och landsbygden. Det är (såklart) skrivet på svenska och är tillför dom som inte hängt med om denna info.

Har bara skrivit om Los Santos änslålänge, och här få ni det:

Los Santos

Los Santos är CJ's hemstad som han kommer tillbaka till efter 5 år i Liberty City. På utsidan är Los Santos drömmarnas stad,

men om man undersöker staden närmare hittar man en korrupt stad som lider av gängkrig, droger och sociala problem.

I de norra delarna av staden hittar du områdena Mulholland och Vinewood. Mulholland är stadens finaste bostadsområde där alla rika bor, såsom filmstjärnor, regissörer, artister, plastikdoktorer och skilda advokater. Inget för medelklassare med andra ord. Vinewood är arbetsplatsen för de flesta av Mulhollands invånare, med filmstudios, teatrar och annat tjafs. Högt upp bland kullarna ser de den karaktäristiska 'VINEWOOD' skylten. Längst ner hittar du Sunrise Boulevard där många turister flockas. Mest känt för Walk of Fame och Cathy Theatre. Downtown är självklart stadens finansiella centrum med sina skyskrapor. Området kallat Market är enligt många en del av Downtown, fast de flesta säger emot det p.g.a olikheterna. Market är fyllt med affärer, köpcenstrums, parker och småkontor. Blastin Fool Records är områdets mest karaktäristsika byggnad. Väster om centrum ligger Rodeo och Santa Maria Beach. Rodeo är en blandning mellan Mulholland, Vinewood och Market, och det säger egentligen allt. Snobbiga och dyra butiker, fina restauranger och lyxhotell. Vad mer kan en välbergad typ begära? Santa Maria Beach är den stora stranden i Los Santos. Förutom solbadare och surfare hittar du Santa Maria Boardwalk, en pir med attrakitiva saker som pariserhjulet. Men bortom alla dessa områden av lyx och frihet finner du South Central Los Santos. South Central består av tre områden: Idlewood, Ganton och East Los Santos. Dessa områden lider av gängkrig, drogproblem och våld i allmänhet. Orange Grove Family, Front Yard Ballas och Vagos är de gäng som konstant strider om kontroll över dessa områden, specielt East Los Santos. Los Santos hålls ihop av ett motorvägsnät som är en riktig tidssparare om du vill ta dig till andra delar av stan snabbt och enkelt.

Redigerad av Jacker
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • Inlägg 66
  • Ålder
  • Senaste inlägg

Toppbidragare

Nu kommer faktan om Red County. :lol:

Red County

Norr om Los Santos hittar du detta område, ett landskap som består av skog och stäpp. Det finns allt ifrån små åar till höga kullar. Perfekt om du vill slippa det påfrestande livet i Los Santos.

Den lilla staden Blueberry är ett bondsamhälle och hjärtat för staten San Andreas. Här hittar du Fleischberg's bryggeri och väster om staden finns Panopticon, en stor kulle som ger utsikt över områdena Bone County, Flint County och även Easter Basin Airport som är San Fierros flygplats. Palamino Creek är en lite större stad, lokaliserad mellan San Andreas Sound och Fisher's Lagoon. Staden har en bank som rånats alldeles för många gånger samt en Drive-thru kyrka kallad Drive-thru Confession Church. Precis utanför staden ligger det romantiska Hanky-Panky Point där många personer blivit av med sin oskuld, det är även fin utsikt över Las Venturas från Hanky Panky.

Redigerad av Jacker
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Nu kommer SF infon, hoppas du är nöjd nu HOWHOW! :P

San Fierro

Efter att en tid försökt tagit makten i sin hemstad, Los Santos, inser Carl Johnson att staden inte räcker till. Han ger sig då iväg på en roadtrip till San Fierro. San Fierro är en trevlig kuststad fylld med kullar, radhus och ruiner från jordbävningar. Staden har stor asiatisk befolkning, om dom är dina fiender eller vänner är upp till dig.

En av de första saker du kommer se när du kommer till San Fierro är Corvin Stadium, hemmaplan för Sixty Niners. Räkna med ett och annat upplopp utanför arenan. Inte långt ifrån Corvin ligger Hashburry, en stadsdel fylld med hippies och andra "fredsmäklare". Frågan är hur fredliga de är egentligen. Downtown är stadens finansiella centrum, precis som i alla andra storstäder. Windy, Windy, Windy, Windy Street är gatan som slingrar, slingar, sligrar, slingrar sig ner för en sluttning, bra för turister men annars värdelös. Big Pointy Building skrapan är stadens mest perversa byggnad, titta bara på designen. Ett Downtown är inte komplett utan nån stans att parkera, därför finns Valet Parking Lot som är den ultimata drömmen om du vill ha din bil parkerad av nån annan. Juniper Hollow är ett mysigt område med typisk San Fierro stil. Här hittar du det som San Fierro är kanske mest känt för, Gant Bridge. En mycket stor fin bro, om du gillar den ska du besöka Gant Bridge Visitor Center. I skuggorna av bron ligger Jizzy's Pleasure Dome, stans mest 'dirty' ställe med underhållning för alla stora, starka karlar. Easter Basin är San Fierros hamnområde och hemmet för många Vietnamesiska gäng. Här finns ett hangarfartyg, vad det gör i San Fierro vet man inte, och på land Xoomer Gas Station, ägaren påstår att folk som går med vinst inte tillverkar droger. Om du behöver få in eller ut nåt illegalt i landet rekonmenderas Import/Export Ship. Doherty är ett gammalt industri område under kraftig utveckling, affärsmän och töntar flyttar in så fort de kan. Här finner du Pay'n Spray, amerikas favorit verkstad sedan 1974, Transfender garage, stället att göra om din bil på, Wangs Car Showroom, här hittar du de bästa bilarna i Fierro. Med andra ord är det stället för dig som gillar bilar och tåg, för här finns Cranberry Train Station. Väster om detta område ligger Garcia, ett industri område med stor droghandel. Letar du efter modeller och leksaker bör du besöka Zero's RC Shop. Om du behöver slipa på din stridskonst är det Cobra Martial Arts som gäller, tappa inte tvålen i duschen bara.

Redigerad av Jacker
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share


×
×
  • Create New...