Jump to content

chiligr

Medlem
 • Inlägg

  2 300
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral
 1. chiligr

  Snygga tjejer och killar!

  Om du accepterar någon gång så! Eller om du addar mig, kladdis@sandviken.cc
 2. chiligr

  Snygga tjejer och killar!

  tar de i pm, you got mail in 2 sec, eller om du skickar MSN din, bättre å säga det där då det inte är mitt acc egentligen.
 3. chiligr

  Snygga tjejer och killar!

  Äh, nvm, så ledsen är jag inte över det faktist.
 4. chiligr

  Snygga tjejer och killar!

  Han som sare han vare!!
 5. chiligr

  Beat this!

  Skulle jag ha en pistol och Bams adress skulle jag skjuta han i huvudet.
 6. chiligr

  Beat this!

  Skakade hand med Baisten i Satyricon och TJM igår natt.
 7. chiligr

  Snygga tjejer och killar!

  Så jävla snygg kille!!
 8. chiligr

  Bastråd

  Jag spelar bas sedan ca 2½ år tillbaka. Lirar i ett band som kört ungefär lika länge och vi kallar oss Ubangi Stomp! Influenser/coola bassister: Lemmy Kilmister (motörhead) Dee Dee Ramone (Ramones) Nikki Sixx (mötley Crüe) Peter London (Crashdiet, Alter Egon) - Mest pga hans ovärdeliga ideal! Flea (RHCP) det där är bara några få utvalda i en stor massa.
 9. chiligr

  Metaltråden!

  jag var där! kolla "konsert-upplevelser"!
 10. chiligr

  Festivaler '08

  Nu närmar sig sweden rock festival!! Drar på tisdag morgon och röjer fram till söndag eftermiddag då jag kommit hem!!!
 11. chiligr

  Konsert- upplevelser

  Jag längst till höger, klädd i vitt! DN
 12. chiligr

  Berätta om era "egenheter"

  Jag äter snor. Jag skär mig i armarna och jag hatar allt som är kul!
 13. chiligr

  Fotbollstråden!

  Det var väl mer glädjen åt beskedet som fick mig att skriva så, överdriven glädje i stundens hetta, eller nåt. Är inte jätteuppdaterad i fotbollen som det är nu, så det är mycket möjligt att du kan mer om fotboll. Men allt handlar ju om hur mycket man hänger med i svängarna, så det är ju lätt att uppdatera sig själv. Nej, omständigheterna kring att han blev tillfrågad och tackade ja. Det vet ju inte jag heller något om, vilket gör att jag inte anser att jag är berättigad till uttryck som "Fotbollshora" osv. Det får du absolut göra, kändes dock mest som ett citat från farsan och inte dina helt egna åsikter. Sen om det nu är så att du helt enkelt håller med så är det väl inte mer med det! Där vet ju jag ingenting iom att jag inte är Lagerbäk, men jag kan väl anta att det är något så logiskt som att de anser att Henke fortfarande platsar i landslaget och därför drog ett wild card och ringde honom? Självklart är det viktigt att bygga nästa generations landslag! Men varför skippa en bra spelare bara för att han är äldre? Självklart måste man vilja, men varför skulle inte Larsson vilja om han nu tackar ja? Personligen anser jag att han jobbar precis lika mycket som ljungberg gör. En anledning tilll att alla inte märker det är förmodligen att ljungberg spelar på mittfältet och därmed syns mer i spelet än vad Henke gör. I slutänden bryr jag mig ändå bara om att Sverige ska gå bra i EM, och då kan vi inte ta in någon som är sämre än de andra, men visar mer kärlek för fotbollen. Visst ska det alltid vara roligt att lira, men det problemet tror jag inte att henke har. Han njuter nog lika mycket som de andra att få lira i landslaget. (observera att det sista är helt egna reflektioner, har ingen grund i påståendet då jag inte känner henke.) Min poäng är att de inte skulle ta in henke om det var dåligt för fotbollsnationen Sverige. Väl mött!
 14. chiligr

  Fotbollstråden!

  Nog om det? Nej nu vill jag allt höra vad du grundar det på? Vadan denna känsla? Handlade det där ens om vem som kan mest om fotboll? Då var det alltså farsan som sa det, och inte byggt kring egna tankar? Nåväl. Jag anser självklart att det är bra att satsa på unga, hungriga spelare. Men det är ren fakta att Sverige plötsligt fått väldigt mycket mer respekt från övriga deltagande nationer nu när de tvingas besegra ett lag där Henrik Larsson spelar, ännu en gång. Rosenberg och Allbäck? Visst absolut. Men som det verkar så beror inte henkes beslut på att han inte orkade spela på Råsunda i kvalet, så att säga att han inte gett sitt hjärta för landslaget är bara dumt då det, som det sägs, aldrig ens var hans intentioner att vara med. Men sedan fick han erbjudandet i alla fall. Bevisat och bevisat, han har ju själv uttalat sig om det ett flertal ggr. Inget man behöver forska i direkt. Trots att han trappade ner gjorde han dock succé i United när han lånades ut under en period, och i Uefa-cupen också. Det säger inte lite om att gubben fortfarande kan, eller? Själv gillar jag Anders skarpt. Han har både varit bra och inte fullst så bra genom åren, men han har en plats i min trupp om det var jag som skulle bestämma. Det verkar som om du bryr dig mer om hur mycket hjärta spelarna visar på planen? Det kan jag delvis hålla med om, men i slutändan handlar det bara om vilket lag som vann. Och då krävs kvalitét! DET har henke fortfarande, annars hade han inte fått frågan. Tvivlar dock inte på att Henke kommer visa lika mycket "go" på planen som alla andra. Alltid bra att låta de yngre få chansen, synd bara att Henke på de flesta sätt är ett mer taktiskt val sett till erfarenhet, respektingivande inför andra lag, spelskicklighet och så vidare.
×
×
 • Create New...