Jump to content

HOWHOW

Medlem
 • Inlägg

  3 040
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Skype
  Robocop@spelforumet.se
 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Ort
  Hudiksvall.
 • Intressen
  Inte allt för många.

Profilbesökare

3 085 profilvisningar
 1. Hereditary och midsommar är två filmer jag tror du skulle gilla.
 2. Robin, vart har du tagigt vägen? Blockat mig från msn eller vafan? Har inte hört av dig på skitlänge. Adda mig! FalukorvAB@hotmail.com

 3. Här gott folk ser vi ett bra exempel på hur stellhell värdesätter sig själv över medlemar i äkta Hitleranda.
 4. Vi är på forumet, alla har med saken att göra. Vilka har med saken att göra? Pssh, vad gör vi annorlunda än stellhell?
 5. Men ouppfostrade bondlurk säger jag bara. Du måste andas.
 6. Någon behövde säga det. Men för pärskan, posta heta nakna tjejer nu så man kan nätrunka på gtasajten, trevligare än opium. Eller.. ja.. Nästan. Mycket fjortisbilder.
 7. Men håll käften era jävla kuksnoppkuksugarhelvetten vad fan håller ni på med speciellt du stellhell, gefan i att orbajsa när du är admin och sluta hota med ban det är patetiskt och cp.
 8. HOWHOW

  Maplestory

  Dödade precis zakum, en zakum helmet med 17 dex. Perfekt för mig som är bowman <3. <333333333333333333333333333 Det var jävligt spännande.
 9. Min med, jättegärna. 6000 för en konsoll... Jävlar..
 10. Den där har vi pratat om förr.. Det ser ut som en katt eller något när man inte fyller i linjerna som du har gjort, tror inte det är någon mening med det där heller som den skeptikern jag är.
 11. HOWHOW

  Maplestory

  Okej, måste klaga lite nu, MapleSEA har fått Jipang, det är en stad som finns i jMS och den kommer antagligen inte komma på många månader, Jipang är större än ludi och säljer högre level vapen än vad någon annan affär gör, Jipang i MapleSEA säljer och gachapon-saker som vi måste betala riktiga pengar för. Istället för jipang kommer vi få en bröllopsstad som det finns ungefär 2-3 kartor i, varför prioriteras alltid global efter SEA? Det är riktigt jävla orättvist.
 12. HOWHOW

  Maplestory

  Om du inte tagit bort den gamla, och den är på samma account kan du lägga in pengarna i Storage-gubben som finns i varje stad, då kan du ta ut pengarna från den andra gubben med.
 13. HOWHOW

  Maplestory

  GM whisper när jag inte trodde på att en kille var GM, patisserieMK är gm på riktigt, ni kan testa adda honom på ems.
 14. HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA Det är aldrig någon som lyssnar på vad dom vill försöka berätta om ändå, det vet jag av egen erfarenhet.. Eller är det annorlunda hos er? Man har sex med kondom, så är det ju bara.. Utom med Siana.
×
×
 • Create New...