Jump to content

Min framtidsvision...


Recommended Posts

Okej...

Okej här är min lilla bild av det som förmodligen kommer vara nästa del i den berömda GTA serien.

GTA: SA kommer utspelas mellan GTA: VC och GTA III(VC= 1986 III= 2000-talet)alltså nångång mellan 1987-1999 jag skulle gissa på att 1991-1997 skulle vara en ganska bra gissning.

Eftersom det utspelas när det gör kommer det ge chans till många gästspel från både GTAIII och GTA: VC, tex kommer Salvatore Leone(Den nya gudfadern i Liberty City)både vara med och ge spelaren uppdrag.

Jag kanske kan glädja er som gillade Tommy Vercetti genom att säga att han kommer vara med, men att han dock kommer dö ganska tidigt i spelet.

Det leder mig genast in på storyn.

Introts början kommer likna VC:s ganska mycket, jag menar att ett par figurer som har höga positioner inom den italienska maffian(Bla Salvatore)kommer sitta runt ett bord(ev stå upp)och snacka, samtalsämnet är Tommy Vercetti, dom kommer nämna att dom är glada att han gjorde slut på Sonny...bla...bla...

Och nu fortsätter introt med en bild på Tommy Vercetti, han håller på att checka in(Han ska flyga till SA)tjejen i kassan frågar vad han planerar att göra i SA.

Tommys svar har en ganska stor anspelning på en gangsterfilm, jag säger inte hur(Han ska träffa en "vän" som han ska ta "hand" om).

Åter till Liberty City: En av Salvatores kompanjoner återkommer till rummet, han håller en telefon i handen och han säger nått med- Han har lämnat Vice City...hans destination är San Andreas.

Salvatore- Jag reser med en gång.

Och nu landar Tommys plan...slut på introt.

Spelet startar upp på ett hotellrum, ett ganska slitet hotellrum.

Karaktären man spelar som vaknar upp av att telefonen ringer, när man hört teleonsamtalet får man reda på att han jobbar som taxichaufför och att ens första uppdrag(Som GTA huvudkaraktär inte första taxi uppdraget)är att på mindre än 4 minuter ta sig till flygplatsen för att plocka upp en viktig person(Du har nog gissat rätt).

Dessvärre blir Tommy både skjuten och dödad av någon precis innan man hunnit plocka upp honom.

För att i snabba drag kunna berätta hur karaktären träffar Salvatore: Det andra uppdraget man får är ungefär samma, hämta upp någon på flygplatsen(Denne någon är Salvatore).

Okej lite mer om spelet då.

Eftersom SA baseras på staden San Fransisco kan man nog räkna med höga backar och kanske att en tidigare jordbävnings olycka hindrar en från att komma till vissa delar av staden.

Motorn är densamma som GTA III och VC, kanske lite modifierad men annars densamma så några våldsamma systemskrav förändringar behöver du nog inte räkna med(Pratar nu om PC versionen eftersom PS2 inte intresserar mig).

På sidouppdrags fronten kommer nu spårvagn vara ett av dom, plus dom tidigare.

Att köpa företag ska fortfarande vara ett viktigt steg för att kunna klara av spelet, dock ska det finnas färre företag att köpa men i dom du köper finns det ganska många uppdrag, bla annat ska du kunna köpa ett kasino där det kommer finnas minst 10 uppdrag att tillgå.

Fordonen är ungefär desamma, plus tidigare nämnda spårvagn och flera olika typer av två hjulade fordon, om man har tur kommer också skateboarden vara ett av dom nya inslagen.

Vad finns det mer och säga...man kan fortfarande inte simma.

Oke för att sammanfatta: SA=1991-1997, Introt=Avslöjar noll om den nya karaktären, Gästspel från både GTA III och VC, Karaktären man spelar är taxichaufför eventuellt Spårvagns förare, fler uppdrag, färre företag.

Okej som avslutning: ALLT ÄR MINA GISSNINGAR OCH SKA INTE TAS SOM FAKTA!!!

Kommentera och Kritisera!!!

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Skrivet (redigerad)
shit vilken post :unsure: mycket bra teroi, fast... jag tror inte det blir 97-99, mer att det blir innan 86, kanske 50-60tal

och sen tror jag inte på taxichaffis heller (om lär inte vilja härma mafia)

Ooops...tänkte inte på det...aldrig spelat Mafia men hört talas om det...får väl gå på spårvagnsförare då!!!...jag hoppas det utspelas mittimellan GTAIII och VC...mycket beroende på att karaktärer från båda spelen kan dyka upp i cameo roller...om det utspelas på tex 60 talet finns det inte många figurer som man känner igen som kan dyka upp...

(91-97 fö inte 97-99)

Redigerad av Funnylin
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Jag tror att det kommer utspela sig så här:

  • Kommer utspela sig på 70-talet
  • Hippie- och fredliga gäng
  • Golden Gate-bron kommer hundra procent finnas med
  • Stadsdelen Chinatown och Marina kommer finnas med
  • Bilarna kommer vara svartvita (Som alla polisbilar är i Kalifornien)

Redigerad av Arman
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Det är ju ingen stor skillnad mellan 90-talet och 2000-talet (GTA3,VC) så då blir det säkert 70-tals GTA. Runt -75 kanske.

med tanke på att miami vice var insperationskälla till vc, skulle det vara ganska troligt att dom tog en titt på Bullit om SA ska utspela sig 70-75 <_<

Redigerad av GTA3_PLAYER
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Anledningen att jag tror att det kommer att utspelas efter 80-talet, ungefär vid 90-talet är att om R* vill få ihop storyn så måste dom lägga spelet vid 90-talet. Annars hänger allt inte ihop liksom. Eller så blir det efter Grand Theft Auto 3 som är vid 2000 ungefär. Jag menar t.ex. Donald Love är med i Vice City och 3:an. När han är med i VC är han ung. Han blir ju tonåring om San Andreas utspelar sig vid 70-talet.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

GTA passar inte att utspela sig på 50,60 eller 70 talet. Det ska vara mellan 80-2000 talet.

Här är mina förväntningar av GTA SA

* Helikoptrarna kan flyger mycket högre

* alla hus ska man kunna gå in i

* Mycket fler fordorn

* poliserna ska vara mycket smartare

* händerna ska se mer realistiska ut, inte som kuber

* Bilarna ska få fler olika skador, även motorcyklarna och helikoptrarna

* Det ska vara mycket större spelyta , och inte för platt yta utan lite berg

* Lååååånga broar

Ja det var lite av mina förväntningar i GTA SA

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gäst
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...