Jump to content
Frusciante

Vilka är era favorituppdrag?

3 inlägg i denna tråd

Ja, har plockat fram IV igen och håller på att spela igenom, vilka är era favorituppdrag? Motivera varför, och beskriva gärna hur du spelade uppdraget så det inte blir en listtråd.

Måste man spoilermarkera? Känns ju som att alla spelat igenom. Skriver varning i topic description iaf.

Ett uppdrag står ut som det överlägset bästa och roligaste, Three Leaf Clover, när man rånar banken med Packie, Derrick och Michael Keane. Jävligt filmisk cutscene inne i banken när Keane blir dödad och Packie o Derrick hämnas. Sen en grym rymning, och även ens allierade skjuter folk för en gångs skull.

Gillar också ...Holland Play, när man ska döda antingen Dwayne eller Playboy X, valde att döda X, och när man är ensam med han i gränden kan man döda han jävligt epic, jag valde första gången att först sänka han med en shotgun, och sedan avsluta med att luta mig över han och avrätta han med en pistol.

Annat bra var Final Interview, när man dödar Tom Goldberg (parodin på advokaten som hatar GTA, glömt namnet på han), bara ställa sig upp få tag i filerna man vill ha och sen skjuta ut han genom fönstret, och sedan försöka dra därifrån. I början av spelet får man ett liknande av Brucie, när man ska gå på en dejt med en kille och döda han, sitta o snacka, sen bara ställa sig upp och ta fram shotgun och blast him!

Den som gav i genomsnitt roligast uppdrag var Packie, även Gerrie hade roliga, sen gillar jag Phil Bell och hans uppdrag. Tråkigast är ju de inledande när man knappt gör nåt. Och Mannys, men det är mest pga att han är jävligt jobbig, uppdragen var okej.

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Håller med om uppdraget när man ska råna banken är ett av mina favoriter. Var ju länge sen jag spelade det så kommer inte ihåg så mycket av uppdragen.

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Visst, rånaruppdraget var överlägset roligast. Men Bruce var ju den bästa uppdragsgivaren :P

Annars så var ju de flesta uppdragen ganska lika varandra, du dödar 100 ryssar i kanske 7/10 uppdrag i hela spelet.

Dela inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra sidor

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto för att få full tillgång till forumet. Det är enkelt och går snabbt!

Skapa konto

Logga in

Har du redan ett konto? Logga in här.

Logga in

×