Jump to content

SilentViper

Medlem
 • Inlägg

  7 306
 • Blev medlem

 • Dagar i topplistan

  10

SilentViper prisades 18 januari 2016

SilentViper hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

442 Förtroendeingivande

Profilinformation

 • Kön
  Hemligt
 • Ort
  Hemligt

Profilbesökare

32 992 profilvisningar
 1. Eh skiter i detta nu vi hörs!

 2. Fnatic är ett av mina favorit lag om vi ska prata om DH incidenten som hände på videon du länkade var att Fnatic och NiP möttes i en mr5 eller vad man nu kallar det för. Fnatic vann MR5 i efterhand så kom NiP på att det hela skulle vara MR3 (tror väl MR har nog med övertid att göra om jag har fattat det rätt) Vilket retade nog upp Fnatic att dem har just spelat klart mr5 och vunnit sen lämnar NiP in protest om att matchen skulle ha spelats mr3 varför lämna in efter matchen var klar och inte strax innan det började? Om jag minns rätt så fick NiP genom sin protest matchen spelades om. Och Fnatic
 3. Herregud inte första gången nån ska alltid dra upp det där hände två år sen. Jw bad om ursäkt för deras uppförande där. Dessutom kan jag inte heller påstå att NiP bettade sig sportsligt där med. Jag hoppas du vet vad som ligger bakom det där som hände då verkar vara få som vet det.. Och hur moget var det inte av pita eller vem det nu var från NiP som anklagar fnatic för fusk under dhw. Dh var inte tydlig med sina regler ldlc lämnade in en protest för boosten på overpass som fnatic gjorde. Men det var sportsligt av fnatic att ge bort vinsten till ldlc istället för att köra om matchen på samma s
 4. U mad NiP Fanboy? GGWP Fnatic välförtjänt och stor merit att gå genom hela ESL Katowice obesegrad. Fnatic is love Fnatic is life Fast vad jag ser på min newsfeed på FB så är det 99% klagomål om tjockjw potatisjw etc etc etc etc. Mad fanboys everywhere. Fan sluta hata va glad det vart en helsvensk final förstår inte all denna jävla hysterin över att NiP förlorade. Inte ofta man ser NiP kan stänga igen en match helt o hållet och detta bevisade det ytterliggare gång att NiP inte kan stänga matchen helt.
 5. De flesta fuskarna håller sig runt Silver-Guld nova samt Sup/Global. Och ja CSGO har haft en jävla massa problem med fuskare i compentive.
 6. CSGO på rea kommer bli TO MUTCH RUSSIANS! Med aimkey aimbot wallhack bhop script etc etc.
 7. Okaaaay! Nån av er lär vara lyckliga nu säljs mellan 2000-5000 dollar ca 14k i SEK http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150116/blizzard-belonar-trogna-spelare-i-world-of-warcraft
 8. Har inte R* sagt att GTA V är inte en port från konsolerna? Utan dem har jobbat med det från grunden så att säga kan minnas att jag läste det att Rockstar sa att GTA V har dem jobbat med till PC sen dag 1.
 9. FZ samt Sweclockers kolla bland kommentarerna kom inte ihåg på SC om det var via artikeln eller forum tråden dem har där för PC versionen. Men finns även på FZ deras nyhet om GTA V
 10. FUCK THIS SHIT! Jävligt smart komma 2 veckor innan release och säga "Ehm hej pc folket vi har en nyhet till er..... tyvärr en tråkig nyhet vi skjuter fram spelet med två dagar" Och läste alltså att spelet blir försenat med 500% om man räknar med dessa 14 dagar som är kvar plus 2 månder.
 11. Kommer gå från Druid Balance tillbaka till Shaman Elemental som main. Sen har jag en Warlock Paladin samt Monk och Mage lvl 90 inte orkat spelat på dem. Testar på Worgen Hunter nu på Frostmane.
 12. Dubbel post vart HeXen 2 samt kanske Quake 4
 13. Postal 2 och Postal 3 införskaffat Postal 2 kostade 0,99 EURO ca 19h till samt Postal 3 för 10 euro offer ends 2 Januari.
×
×
 • Create New...