Jump to content

Ferno

Medlem
 • Inlägg

  199
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

10 Har potential

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Det dröjer ett tag, de måste ju leverera den först. Men tanksen är så förbaskat dåliga, de går sönder för lätt
 2. Sidan vill att jag ska ladda ned något för att kunna få filen så nej... Lägg upp den så man bara kan ladda ned bilden direkt istället!
 3. När jag spelade storyn så spelade jag väll så mycket ^^ Nu är det kanske tre timmar om ens per dag.
 4. Japp bara att hoppa Men asså det ser så jävla fult ut när fallskärmen trollas fram direkt när man hoppar. Fast man tar ju upp granatgevär från jeansen också..
 5. Ställde du bilen i ett garage?
 6. Fast det här var irriterande, de ringde från Downtown Taxi och bad mig hämta upp nån vid ett hotel, jag sa ja, men jag fick ingen markering på kartan ens! En bugg eller? Så får jag ett surt sms senare.. ´...
 7. Det är tydligt att frågeställaren klumpat ihop GTA3, SA och VC under samma alternativ och det ger inte så bra svar. Nu är jag förvisso lite dryg så jag kan svara lite mer nyanserat. 1, GTA V 2, GTA SA 3, GTA IV 4, GTA VC 5, GTA 2 6, GTA 1 och GTA 3 (Och GTA London som jag bara spelat en enda gång i kanske en kvart) Av de GTA-spel jag spelat.
 8. Jag tycker att GTA3 verkligen är det sämsta GTA-spelet av många olika skäl, GTA VC var bättre rent storymässigt. GTA SA var bäst men GTA V tog den platsen imo, så ja Johannesevangeliet kanske är bättre än bibeln. Skämt o sido.
 9. Saken var att de ringde och bad om hjälp men jag nekade dem, så skickade de ett sms där de typ stod "Sorry I should not contact you". Så det var lite konstigt.. Det är väldigt kul att man kan göra lite småuppdrag åt vissa av ställena man kan köpa i alla fall. Däremot så tycker jag faktiskt att rockstar borde ha låtit spelarna få gå in i baren man köpt ect.
 10. Tja Kan man få uppdrag av downtown taxi cab (bland annat) när man köpt det? Jag köpte taxiföretaget med Franklin och nån ringde, men jag valde att avböja eftersom jag precis skulle göra uppdrag. Men det går inte att ringa upp? Alltid busy.
 11. Jag har inte märkt något sånt, fast har inte spelat så mycket efter storyn heller så kan ju egentligen inte svara på det. Spoilertaggarna fungerade dåligt så jag taggade allt.. Skriver mer när jag orkar ^^
 12. B: Det var den typen av svar jag var ute efter
 13. Finns det några fler ställen att hitta Ubåtar på? Typ i hamnen på Los Santos eller?
 14. Jag frågar ju om vad som händer i uppdragen, sluta vara otrevlig... Nog fattar jag vad som händer i SLUTET av uppdraget?
×
×
 • Create New...