Jump to content

Command & Conquer 4


SilentViper
 Share

Recommended Posts

Yepp stämmer C&C 4 kommer komma till enbart PC nästa år kanske konsoll version men just nu enbart för PC. Spelet kommer utspela sig efter C&C 3 striderna spelet utspelar sig nu år 2062. Kriget utspelar sig fortfarande mellan NOD och GDI. Hoppas på detta blir lika lyckat som C&C 3 var och hoppas på lite fler teams nu att spela som.

Om nu någon mot förmodan skulle tvivla - ja, uppgiften häromdagen om att EA snickrar på Command & Conquer 4 stämmer. En pressrelease klargör att så är fallet, samt informerar om att stridigheterna äger rum år 2062, efter striderna i C&C 3, och att det blir premiär under nästa år.

Spelet utvecklas som väntat av EA Los Angeles, men något överraskande är det än så länge pc-exklusivt. Vi vågar nog tro att det dyker upp på konsol också vad det lider, samt att man kommer klämma till med någon käck undertitel.

Källa: C&C4

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 weeks later...
Skrivet (redigerad)

Nu har debut filmen kommit till Command & Conquer 4 samt lite ny information om själva spelet

Tidigare i juli bekräftades det att Command & Conquer 4 är under utveckling och planeras att släppas nästa år. Pressmeddelandet utlovade nya innovativa funktioner utan att gå ifrån seriens framgångsrika koncept. Av debuttrailern att döma är det kanske dags för de såta fienderna NOD och GDI att göra gemensam sak, vi ser nämligen Kane anlända till ett möte hos de senare.

Det senaste numret av spelblaskan Gamestar har en artikel om Command & Conquer 4 och informationen därifrån har såklart läckt ut på vida webben.

Utomjordingarna Scrin är en del av storyn som utspelar genom två parallella kampanjer för vardera sida. Du kämpar dock för varken NOD eller GDI, som gårdagens trailer visade har Kane och hans tidigare motståndarna börjat samarbete.

Du väljer att spela med olika klasser, offensiva och defensiva där de förstnämnda har tillgång till de kraftigaste pansarvagnarna men det är bara de senare som kan bygga byggnader och försvar. Du är dock inte beroende av en fast bas utan allt utgår från en mobil plattform kallad "Crawler" som sköter träning, uppgradering och produktion.

Spelet fokuserar på 5 mot 5-matcher och kommer som bekant att kräva internetanslutning för att hålla koll på dina framsteg. Artikeln nämner dock att EA funderar på att implentera ett offline-läge så att i alla fall kampanjen går att spela utan nät.

En intressant parentes är att chefsproducenten Michael Glosecki arbetade med kvalitetssäkring av Dune 2, spelet som lade grunden för strategigenren.

Ganska lite tråkigt nu att man inte kommer få bygga bas och armé samtidigt utan man kommer nu få välja själv tycker jag detta är både bra och dåligt. Det som är bra med detta är då att man slipper kolla på sin bas mellan åt då den som spelar som defensiv sköter det för mig var detta ett litet problem.

Det dåliga med detta är att man inte kommer få sköta bägge parterna menar hur kul är det egentligen bara sköta en bas eller en armé hoppas de ändrar lite på detta. Så man nu får göra bägge delarna ändå om man nu vill alltså menar dom lägger till tre alternativ antingen sköter man armén eller basen eller bägge delarna.

Ska bli ganska intressant att se hur detta kommer funka att sammabeta med GDI och NOD själv har man alltid gillat NOD.

EDIT: Glömde länkarna till filmen

Film

Redigerad av SilentViper
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...