Adrian G

Medlem
 • Inlägg

  2 167
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Days Won

  10

Adrian G prisades 7 januari

Adrian G hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

240 Bästa möjliga anseende!

Om Adrian G

 • Födelsedag

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  SKAUNE?!?!?

Profilbesökare

13 634 profilvisningar
 1. Ha, vafan själv? Har jag inte pmat dig den exakta adressen? Men du var nära! Ett hus och ett rum närmare, från 250 sett alltså.
 2. Vad trevligt ni bor/bott! Mer än vad man kan säga om mig, det. Tvivlar på att mitt är lika enkelt som era att luska ut exakt position på dock. Allt ser ju likadant ut här ute.
 3. Tänk på att du måste ha något igång som tar emot trafik på porten när du ska testa. En port som inte används är alltid stängd. Dvs, ha igång servern när du testar.
 4. https://haveibeenpwned.com/ Har ett lite större register än SVT (6 sajter för mig vilket inkluderade de 2 på SVT) och kan skicka ut ett mail till dig när nya dumpar med din mail läckt.
 5. Wooeee, på plats. Det där med bostad alltså... Bor hos fadder. Här är litet men soffan verkar banne mig 10/10. @Henkibojj finns öl (förutom enskilda studentpubar) verkligen enbart på Ågatan?
 6. Hah! Den 26:e är det upprop så senast då är jag på plats. Jagar boende för tillfället. Kollektiv först och främst. Nog dags att fixa böcker nu också. Öl låter inte alls dumt.
 7. Tackar! Jo korridor är ju det jag allra främst vill bo på. Kul och tryggt att ha folk nära liksom. Men det är, vad jag förstår det som, också något man får köa en stund för? Allting är väl ganska nära med cykel också så det har väl ingen jättebetydelse var man slår sig ner tänker jag?
 8. Reserv 35 till 1/10 platser känns ju laaaaaaaaagom hoppingivande. Får nog sikta in mig på Linköping istället! Jag som ännu inte flyttat hemifrån kastas rakt in i det nu med bara lite mer än en månad till terminsstart. Har levt supertryggt i tre år sen gymnasiet hemma och med ett ganska bra jobb så det blir nog jäkligt spännande nu. Men tar supergärna emot tips på... ja. Allt! Var i staden ska jag bo? Är det massa bostadsköer att ställa sig i? Har hittills bara registrerat mig (väldigt nyligen) hos Studentbostäder. Är det värt att köpa bostad? Hur göra som ensam i ny stad? Någon som gjort ett basår i en stad och sen flyttat vidare för de "riktiga" studierna? Är fortfarande lite sugen på att söka till Uppsala igen nästa år men får väl se hur jag uppskattar Linköping.
 9. Jag glömde att jag hade ställt in det här och undrade en ganska lång stund varför jag inte kunde logga in på en sida med mitt Googlekonto.
 10. Håll musen över datumet så får du en mer exakt tidsstämpel.
 11. Det är så att man ska kunna installera utan administratörsrättigheter tror jag. Tacksamt i stora kontorslandskap där varje dator är hårt nedlåst vad gäller installation av program.
 12. Det var dags att uppdatera Windowspartitionen! Tian känns som en stabil uppgradering. Men OSX är fortfarande herre på täppan.
 13. Pastea länkTryck mellanslag så textparsern kan fatta att du är klar och att det är en länk.Vänta någon sekund. Inbäddningen hämtas utav dig, inte av forumet.Så har jag uppfattat det. Har fungerat för mig. --- Funkar highlight i kodtaggar tro? function testCode() { if (true === true) { return true; // omg so true } } if (testCode()) { console.log("It's working!"); }Edit: Jag tänkte minska utrymmet för din post genom att ta bort videon. Gick sådär.
 14. Funkade finfint här. Firefox 41 @ OSX.
 15. Russ likes this post!