Jump to content

Adrian G

Medlem
 • Inlägg

  2 170
 • Blev medlem

 • Senaste online

 • Dagar i topplistan

  16

Adrian G prisades 10 juli 2017

Adrian G hade flest gillade inlägg!

Anseendepoäng

241 Förtroendeingivande

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Ort
  SKAUNE?!?!?

Profilbesökare

20 499 profilvisningar
 1. Har aldrig gillat nålar och blir yr, nästan svimfärdig, av de allra minsta sticken. Så nej, det är nog inte något för mig. Tråkigt, för jag tycker absolut att det är något som alla "borde" göra. Hade gärna gjort nedsövd, men den metoden är nog inte tillgänglig! I donationsregistret är jag med, så när jag väl är borta är det bara att ta för sig.
 2. De första 2 säsongerna är väldigt bra! Säsong 3 är inte dålig den heller men börjar ta serien i en lite annan riktning jag inte gillar lika mycket. Nuvarande säsong (4)... Njae. Fortsätter det såhär tvivlar jag på att jag kommer fortsätta kolla länge till. Klart att avsnitten fortfarande är roliga, men trots att det händer en del i huvudpersonernas omgivning så står de själva fortfarande på samma ställe som de gjort ganska länge redan utan någon särskild utveckling.
 3. Jag hade aldrig egentligen lyssnat på dem heller men bestämde mig för att dra igenom hela klabbet på spotify när de annonserade ut sista turnén. Tyckte att många låtar var bra och lyssnade väldigt mycket på det sista albumet under hela sommaren. Någon vecka innan premiären här i Linköping började jag kolla upp begagnade biljetter och drog med några kompisar på den första spelningen. Tyckte det var grymt. 500 kr väl spenderade. Skulle se Västerbron på The Crypt dagen efter (lördag), men kent körde ju även då så lokalen var nästan tom. Tråkigt! -- I lördags var jag och kollade på
 4. Har personen vunnit en oscar? Om ja, har personen vunnit flera oscars (i samma kategori)?
 5. Har han italienskt påbrå?
 6. Ha, vafan själv? Har jag inte pmat dig den exakta adressen? Men du var nära! Ett hus och ett rum närmare, från 250 sett alltså.
 7. Vad trevligt ni bor/bott! Mer än vad man kan säga om mig, det. Tvivlar på att mitt är lika enkelt som era att luska ut exakt position på dock. Allt ser ju likadant ut här ute.
 8. Tänk på att du måste ha något igång som tar emot trafik på porten när du ska testa. En port som inte används är alltid stängd. Dvs, ha igång servern när du testar.
 9. https://haveibeenpwned.com/ Har ett lite större register än SVT (6 sajter för mig vilket inkluderade de 2 på SVT) och kan skicka ut ett mail till dig när nya dumpar med din mail läckt.
 10. Wooeee, på plats. Det där med bostad alltså... Bor hos fadder. Här är litet men soffan verkar banne mig 10/10. @Henkibojj finns öl (förutom enskilda studentpubar) verkligen enbart på Ågatan?
 11. Hah! Den 26:e är det upprop så senast då är jag på plats. Jagar boende för tillfället. Kollektiv först och främst. Nog dags att fixa böcker nu också. Öl låter inte alls dumt.
 12. Tackar! Jo korridor är ju det jag allra främst vill bo på. Kul och tryggt att ha folk nära liksom. Men det är, vad jag förstår det som, också något man får köa en stund för? Allting är väl ganska nära med cykel också så det har väl ingen jättebetydelse var man slår sig ner tänker jag?
 13. Reserv 35 till 1/10 platser känns ju laaaaaaaaagom hoppingivande. Får nog sikta in mig på Linköping istället! Jag som ännu inte flyttat hemifrån kastas rakt in i det nu med bara lite mer än en månad till terminsstart. Har levt supertryggt i tre år sen gymnasiet hemma och med ett ganska bra jobb så det blir nog jäkligt spännande nu. Men tar supergärna emot tips på... ja. Allt! Var i staden ska jag bo? Är det massa bostadsköer att ställa sig i? Har hittills bara registrerat mig (väldigt nyligen) hos Studentbostäder. Är det värt att köpa bostad? Hur göra som ensam i ny stad? Någo
 14. Jag glömde att jag hade ställt in det här och undrade en ganska lång stund varför jag inte kunde logga in på en sida med mitt Googlekonto.
 15. Håll musen över datumet så får du en mer exakt tidsstämpel.
×
×
 • Create New...