Jump to content

Up, up and away


Recommended Posts

Någon som kan hjälpa mig med uppdraget up, up and away?

Det är den när man ska hämta en helikopter som kan lyfta bilar, den är på en militärbas i LV.

Har försökt på alla sätt och vis, att meja in mig, smyga, flyga in, hoppa med fallskärm men jag lyckas inte, dör alltid.

Hur gjorde ni?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Hmm, jag hade oxå problem med det.

när jag körde så laddade jag med med body armor och med colten (machine gunnen) och mp5 o d eagle. har dock fullt med skill på ps2 med dom, hade de då oxå.

sen drar du te flyplatsen, fixar ett flygplan, det lilla jetplanet duger, om du inte vill köra overkill med det stora :ermm:

hoppa så bra som möjligt på det stället du ska. ju högre airborne du är ju lättare är det att pricka. när du landar drar du upp din colt o dödar.

värt ett försök iaf :)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Den delan av uppdaget var inga som hällst problem med. Jag tog ett flygplan och hoppade fallskärm så jag landade på sydsidan av hellekopterplattan. Sköt vakterna där uppe med M4an och sprang på högersidan och sköt de andra två vakterna som fanns där nere. Sedan så kommer det ju två militär hellekoptrar och dessa sköt man ner snabbt, och samtidigt så komm det en gubbe bakom mig, då vände jag mig om och använde minigunen som man sköt hellekoptrarna med. sedan är det bara att springa och ta hellekoptern.

Men sedan kommer den svårare delen. Inta att hämta bilen, utan att sätta ner den i cirkeln med helekopter, för man fick gungning på bilen med en gång typ. Det tog mig typ 3ggr innan jag lyckades sätta ner bilen.

Detta var ett av de roligaste uppdargen i spelet hitils. :huh:

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Patriot för att komma in genom grindarna, eller spring in när patrioten kör ut. Spring genom lagret och upp för trapporna, skjut ner helikoptrarna och ta helikoptern. Det är det svåra sättet.

Det enkla sättet är att hämta Jetpack och flyga till planet och bara skjuta de få vakter som finns där på taket. Sen skjuta helikoptrarna(eller var det plan.. aja), och ta helikoptern.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...