Jump to content

Azore

Medlem
 • Inlägg

  6 527
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

2 Sådär lagom neutral

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man

Profilbesökare

4 210 profilvisningar
 1. Azore

  [WIP | SA | SCR] Volvo 740/744 Turbo 1988

  haha du lär ju skämta...
 2. Azore

  Lite smyginfo om GTA 5

  hittade följande info på gtaforums ang max payne 3 event.. First one is in Las Vegas from December 3rd to December 8th. Second one is from November 29th to December 1st in Dubai.
 3. Azore

  Lite smyginfo om GTA 5

  Spelsidan VGG247 rapporterar ett ovanligt smaskigt rykte såhär på måndagsmorgonen, nämligen var Grand Theft Auto V ska utspela sig. Källan är "bakom kulisserna"-skvaller som VG247 snappat upp, vilket dessutom råkar samstämma med en omröstning som speltidningen Game Informer haft på sin hemsida. Om uppgifterna är korrekta kommer Grand Theft Auto V utspelas i Hollywood. Hur stor del av övriga Los Angeles som isåfall skulle finnas med förtäljer inte historien, men att det ska handla om just Hollywood antyder att det isåfall kan komma att bli filmtema på äventyret med massor av kändisar, dyra fester, droger och liknande. Källan anger att Grand Theft Auto V ska utannonseras på Rockstars Max Payne 3-event som ska hållas snart. Nyheten är Publicerad 2010-07-26. någon som vet något om detta Max Payne 3-event?
 4. Azore

  GTA san andreas

  låser denna...
 5. Azore

  Social Club Marathon

  nej det är det ju inte. men vinnare blir det ju rätt snart och undrade mest vad grejen är efter någon vunnit. men kanske blir något kul som du säger. uppdateras listan varje gång man kopplar in nätverkssladd eller hur fungerar det där?
 6. Azore

  Social Club Marathon

  där hade jag en lista ja =) vad går det ut på? finns ju winners och man ser hur man själv ligger till, om man får fullt någonstans då?
 7. Azore

  Social Club Marathon

  har lagt till mitt account, var ser man score?
 8. Azore

  Precis fått IV samt Xbox360 pro.

  du skulle ha önskat dig en ps3 i julklapp så hade du sluppit oroa dig
 9. Azore

  Var hitta Banshee?

  hehe, nej åkt förbi ett antal gånger men inte sett till nån konstigt nog.. Vice. : du har PM =)
 10. Azore

  Var hitta Banshee?

  Kebab: haha Master_812: då är de bara till att leta vidare då
 11. Azore

  Var hitta Banshee?

  inte efter då?
 12. Azore

  Var hitta Banshee?

  Det hjälpte! nu vet jag iallafall exakt var den ska stå, även om den inte stått där de gånger ja åkt förbi.. för den kan väl inte bara finnas där innan man klarat 100%?
 13. Azore

  Var hitta Banshee?

  visar samma ställe på den kartan. men ja har åkt runt där jättelänge utan att se den.. behöver man åka i någon speciell bil för att få syn på den eller är den bara gömd ordentligt?
 14. Azore

  Var hitta Banshee?

  Jag använder mig av denna karta http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map för att försöka hitta banshee.. men kan inte hitta bilen på den platsen. någon som vet mer exakt var den står med en bild på bilen eller liknande?
×