Jump to content

Fusk till PC?


Recommended Posts

Hej!

Jag undrar varför fusk som säkert kommer finnas till PC när san andreas släpps , inte har fusken i manualen? Ja köpte VC och inga fusk fanns i manualen , vf skriver inte rockstar games och north fusken direkt i manualen ? Så man slipper "jaga" fusken på olika websidor . Man vet ju aldrig om dom fusken som man hittar på en sida är dom enda som finns , det kan ju finnas hur många fusk som helst som man inte vet om. Nu menar ja inte tips utan riktiga fusk som man skriver in... Någon som vet en sida som har ALLA fusk till ett spel? tex VC och San andreas när de kommer ut på PC? :P

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Mjoo.. första gången jag klarade storyn så körde jag med fusk, tog typ 1 vecka :rolleyes:.. andra gången jag klarade storyn tog det 2 dagar, o det va utan fusk (kunde ju allt utantill :wub:)

Spelar du storyn på 2 dagar måste du verkligen varit klistrad farmför ditt Playstation

Redigerad av T-Ryder
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Det är bra att dom inte sätter in fusken där, för då försvinner lite utav det roliga.

Som när det uppkom flera nya fusk till San Andreas PS2, så satt man spänd (iaf jag:P) och v'ntade på vad som näst skulle hittas och hur han gör.

Nu på PC så kan man själv försöka med olika kombinationer och om man har tur så hittar man något och sprider det till andras glädje för att det finns ett fusk!

:lol: Hmm, det jag sa kanske låter lite konstigt... Aja, jag komemr att försöka hitta fusk till San Andreas genom att trycka på tangenterna, efter jag har klarat, så fuskas det om det verkar finnas några interessanta fusk.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Gamefags är bra. Men varför ska man fuska? Om man fuskar kan man inte få 100% (vilket jag redan har på ps2:))

Det där om inte 100% är en v dom största lögnerna inom GTA, nu är det faktiskt så att det går precis lika bra att få 100% om man använt alla fusk 300 ggr eller om man inte gjort det alls. :)

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Men hultenius varför är det så? att dom inte lägger in fusken i manualen? Är det för att rykten kan spridas om att spelet är tråkigt för att folk har varit besatta om fusken i manualen och då förlorar dom kunder? Men hur hittar folk fusken då? alltså inte tips utan själva fusken om dom inte finns i manualen eller på rockstargames.com?

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Men vad spelar det för roll om man fuskar. Det är bara ett spel...SPEL!! Du får göra exakt vad du vill där så varför inte fuska och ha kul när man har chansen!

Chansen för att fuska finns alltid.

Spelet blir bara tråkigare då du testat gränserna, sen blir det bara: "ahhap... så, det var det." Då blir det inte kul.

Man fuskar ju inte direkt när man spelar ett roligt och nytt spel för första gången. Om man gör det så är man en allmänt tråkig person.

Äditt: Jomenvisst får du fuska.

Redigerad av Ronin
Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Om du nu vill att det ska vara med fusk i manualen så kan väl du göra ett eget GTAliknande eller något, och så skriver du in fusken.

När jag spelade andra spel och hittade fusk använde jag dom dirket, och när det gick dåligt för mig var jag tvungen att använda dom för att jag trodde att det inte fanns ett annat sätt att klara det på.

Skulle det finnas i manualen så skulle jag inte vilja ha manualen.

Länk till kommentar
Dela på andra sidor

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Skriv inlägg...

×   Innehåll kopierat inklusive formatering.   Ta bort formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har expanderats till ett media-block.   Visa länk istället

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...