Jump to content

Moongoose

Medlem
 • Inlägg

  886
 • Blev medlem

 • Senaste online

Anseendepoäng

0 Sådär lagom neutral

Om Moongoose

 • Födelsedag 1990-10-18

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://
 1. Du förstod verkligen inte det jag skrev. Typiskt. Det beror på storleken på företaget. Volvo är en del av ett företag, Ford (det kan vara GM också). Är man VD för Ford eller GM så är det löjligt mk pengar man får, det håller jag med om. Men vem vill inte ha pengar. Juste fan, det är ni filosoferande människor som vill verka smartare och bygger roliga meningar med 'roliga' ord. Jag skrev Aldrig att VD styrde hela företaget. Läs: Alltså. Beroende på storleken har man olikt stora ansvar som VD. När --- var VD för ett företag, så var det jävligt mkt han fick göra. Mycket papper för att få allt att gå ihop och fungera, och i papprena är den en massa lagpapper som måste fyllas i. Och som VD för ett mindre företag kan man inte lämna över saker till dagen efter om det ska vara löst tills dess, för det får inte allt för bra ekonomiska följder. Men ett större företag klarar det bättre, och har betydligt fler anställda så att den kan skicka över lite till andra. Läs så du förstår nu? Och läste du artikeln om rikemanspartiet som alla bidragsmänniskor hatar och inte litar på?
 2. Mwahaha. Corleone. Trevligt att du vill ta över efter den vänsterkartell som lämnade detta forum. Det är underhållande att se dina patetiska försöka och 'roliga' ord i meningarna. Tar lite snabbt det om VDs. Är du VD? Känner du VDs? Har du varit med någon VD på dennes jobb? Jag tror inte att alla anställda fyller i så många papper och fixar allt som behövs till företaget samt att ekonomin ska bli positiv, som en VD gör. Förvisso beror det på storleken på företaget. Sluta lek bättre. Din lilla 'Översittande, iq-begränsade ordbajsare'. Mikolan: Sluta prata om sjukpenningen. Den kommer för fan inte att ändras, sluta propagera för något annat. Vi Moderater är inte bara ett rikemansparti, som ni alla i vänster vill övertyga de osäkra. Jag tänker inte skriva mer om det, utan läs det lilla utslaget jag kommer med här, och sedan hela artikeln. Snälla. Källa: DN Någon kommer att kommentera det faktum att jag skrev här igen. Butt på er. Ni borde läsa vad som skrivs. Jag gör det. Därför vet jag, och därför svarade jag.
 3. Jag har lagt fram sann fakta. Såsom skattesänkningen på 52 Miljarder, inte 250 miljarder som vänsterkartellern har spridit. SlewME är äldre än jag, vad jag vet är han 19. Jag är 15. Klart han är bättre. Men inte är du mkt bättre själv. Jag skyller inte allt på vänstern. Utan jag försöker få människor att inse att det var ett sjunkande skepp som togs över av M och att M gjorde ekonomin så dålig direkt som många tror. Kunskap är makt. Hahaha. Haha. Ha. Skrytit? Nejdu. Jag la upp en bild i "Bild på dig själv" (eller vad den tråden heter) och på bidlen stod jag i köket och lagade mat. The Dude och någon mer kommenterade att det var många luckor och jag svarade att det var luckor framför alla skåp. SKRYT! Nej, jag har inte heller skrytit om att vi har gott om pengar. Varför ska man skryta? Skulle jag skrytit om det skulle du nog kommit ihåg bättre. Ironi. Varför ska man alltid städa hos de rika? Man kan städa i butiker, på gatan. Där det behövs. Såfort det är prat om städ är det alltid hos de rika. Befängt. Ja. Antingen mår de bra eller inte. Vad vet vi. Det kommer att skapas jobb. De som inte klarar av att jobba: sjuka, förtidpensionerade, händer det inget med. De har samma bidrag kvar. Det är (s) som har skapat klyftorna som finns nu. Och de har Inte minskat, vad än de säger. Det finns undersökningar som inte är begärda av (s) (Då blir de alltid påverkade till deras fördel) och de visar att vi legat stilla i två år. Hejdå Tweak. Du har dömt mig och nu dömmer jag dig utan att jag känner dig. Blockad =)
 4. Ja, men det är inte bara Moderaterna. Det är tre andra partier också, som inte nämns. Centern, Folkpartiet och Kristdemokraterna. Och ett sätt är att göra det enklare att anställa! Finns förklarat på tidigare inlägg i andra trådar. Det var Benvit som kom i kläm, och jag (kommer ej ihåg allt exakt) tror att jag gick med på hans sida. Men jag fick inte något dyrt i julklapp. Det dyraste var väl något för knappt 700 kr. Jag stör mig på det. Samma sätt som att människor stör sig på att man dömmer hela amerikanska folket efter en president. Jag tål folks åsikter. Men jag har gång på gång visat konkret fakta om tex den ekonomiska krisen 91 - 93 men vad jag märkt så tar knappt någon det på minnet och skriver i en annan tråd det jag just förklarat, det är irriterande. Men förlåt för detta. Det har påverkats av att jag var ute på stan hela dagar och diskuterade det med människor. Jag förolämpar i den mån andra förolämpar mig. Arg blir jag inte, irriterad är jag. @Cortez Och det skulle inte blivit några biltullar i sthlm, sade Annika billström för något år sedan. Skrev "Kollar om någon svarar på detta inlägg, och är det en människa som förtjänar ett svar så får han/hon det." Hur är jag som person då? Hur. Berätta. Snälla. Gör det. Förlita dig på andra människor som läxar upp andra. Kulkul. Jag tror inte att jag är bättre än alla andra. Jag tror jag är bättre än vissa människor på vissa saker. Men då är det när jag vet detta. Självgod är det bra att vara. Man ska inte vara hippieaktig av sig, tycker jag, "alla har rätt till allt och man ska få det man vill ha" etc.
 5. Det var något bidrag som togs upp i slutdebatten på Tv4 i torsdags (typ). Och där kom Alliansen med att det var något sorts bidrag som kommunen kunde betala ut om de hade råd och ville. Då blev vänstersidan butt och attackerade Alliansen om att de vill skapa bidrag. Kommer faktiskt inte ihåg mer. Tyvärr. Till R2D2: Vi får se hur kvällen slutar. Sverige har fått en Moderat dominerad regering igen!
 6. Okey. Detta blir mitt sista inlägg på detta forum, då ni inkompetenta människor som vägrar läsa vad man skriver om tex Moderaterna, alltså sann fakta som jag har lagt upp flera gånger i politiska trådar. Fattiga jävla vänstermänniskor som måste leva på bidrag för att överleva. Oh. Did I go there? Ja. Ni generaliserar Moderaterna till Övremedelklass och Överklass och alla vi unga är rikemansbarn. Take that fuckers. Lär er tänka, snälla. När ni skriver om de jobb som kan göra människor sysselsatta (på riktigt, inte någon jävla amsåtgärd) så är det städare, sopgubbe och något annat 'dåligt, nedvärderande' jobb. Vem vill jobba lågavlönat? Men hellre lågavlönat än inget alls. Man börjar inte med bästa lönen och sådant. Man jobbar sig upp. Visst, det är inte alltid så, men man börjar från början, så som Fredrik gjorde när han kom in i politiken. Livet är inte lekande lätt, förstå det, allt väntar inte runt hörnet med pengar, hus och allt ni vill ha. Man måse förtjäna det. Allt skriveri om att Alliansen (eller Moderaterna som ni alltid uttrycker det, fästen de är en allians) kommer göra ekonomin sämre och syftar tillbaka på 91-93 är idioter. Hur många gånger ska jag skriva detta? Kjell Olof-Feldt (Ungefär) var finansminister för (s) innan 91 och han har skrivit en bok. En bok som handlar om hur (s) misslyckades hålla ekonomin uppe och lämnade ett sjunkande skepp till M. Kjell insåg att ekonomin skulle sjunka och försökte övertala Palme och någon mer om att de måste ändra ekonomipolitiken, men de lyssnade inte. Det gick ju bra för Sverige. Då lämnades den sjunkande ekonomin till M och M fick ta fallet för detta. De gjorde det som gjordes kunde och nu utnyttjar alla vänstermänniskor detta. Jag vill inte betala er för att ni ligger hemma och gör ingenting, jävla vänsterbidragstiggare Jag anser att (s) är mer utav ett rikemansparti. Någon som såg Uppdrag Granskning? Nästan alla gamla (s) ministrar har fått höga poster inom utskott och dyl och tjänar 2+ miljoner om året. Minst. Vilket arbetarparti (s) är! Woho. Jag är en jävligt stolt MUF:are. Jag är Inte ett rikemansbarn. Jag Måste jobba om jag vill ha mer pengar än det jag får i månaden (750 kr). Man kan tro det när jag börjar berätta om hur jag har det och vad som händer just nu. Nu har jag generaliserat er, puckade vänstermänniskor. Hur känns det? Tack och hej. Kollar om någon svarar på detta inlägg, och är det en människa som förtjänar ett svar så får han/hon det. Det har varit kul på gtasajten. Låt oss fira buffelperssons avgång. CHAMPANGE! Det är Jan Björklund som ska bli skolminister. Det är 99 % säkert om man frågar alla om den posten.
 7. Tack Jacker! Du är en bra man =) Den sosse som var finansminister innan högern fick makten har erkännt att det var S fel att det blev som det blev. Sluta upp med att skylla på högern. Läs han bok. Överklassen som luras? Nej du. Det är S som hjälper överklassen, då S ministrar får jobb som ger mångmiljoner. Såg du ens uppdrag granskning om Göran P? Tror inte det. Läs på. Sossarna vill stänga ner vissa internetsidor, alltså begränsa utrymmet för oss medborgare. De vill ta bort de sidor som konkurrerar med dom (spelbolag osv). Har du hört talas om Kina? Nordkorea? Jaa! Vi ska leva i ett sådant land där vi har begränsningar på vad vi får läsa och höra. Toppen.
 8. Okey. Har ströläst och skrattar mig mätt. Vilka roliga argument ni har. Man kan skylla på den sossestyrda regeringen att våldtäcktsfallen har ökat. De har inte satsat tillräckligt med pengar i rättsväsendet och det är ~ 14% av alla brottsfall som löses upp. Då kan man lätt komma undan med en våldtäckt. Det är så man tänker. Puckon. Nya Moderaterna. Läs vad som har förändrats från den tiden vi hade makten och räddade det som räddades kunde. Läs på. SNÄLLA. Tack och hej
 9. Isf jobbar de svart. Läs tack. Det är sossarna som har fixat detta så att man inte ska tjäna pengar, utan låna av dom och sedan måste man betala tillbaka. Vad är det som funkar i Sverige? På vilket sätt är de korkade? Det korkaste inlägget kom från dig, detta som jag svarar på. Är det acceptabelt med ~ 1 miljon arbetslösa? Alldeles för långa köer till vård? Etc. Lägre skatt som gör det lönsamt att arbeta istället för att ligga och lata sig hemma och få pengar. Du kanske vill ha mer pengar till staten för att finansiera slipstensmusser i Norrland och hattmuseer i Lund (se: 1200 miljarder, filmen på hemsidan med samma namn!) Det är kommer inte bli dåligt att vara pensionär i Sverige när Alliansen styr. De kommer ju att få betala mindre skatt om de sparar privat. Dåligt? Tillsammans har de inte lyckas skapa ett gemensamt förslag på vänstersidan. Eller vad för påstående har du läst? Sossarna har ju skapat denna klyfta som finns Alliansen vill minska den. Sossarna kommer öka den om bidragen höjs och skatten höjs. Det Ska löna sig att arbeta och utbilda sig. Du får 80 % om du har familj (fru och barn) i 450 dagar istället. Du pratar rapparkalja om det dära påståendet om sjukpenningen. Alliansen har kommit överens om att låta sjukpenningen vara. Sluta tro på påståenden. Tack för denna stund.
 10. ´ All sänkning från högern är alltid kraftig eller extrem om man lyssnar på vänstern. 52 Miljarder kommer alliansen att sänka totalt. Inte någre 250 Miljarder som (S) påstår. Man får fortfarande mer pengar än pensionärerna, de har bara 64 %. Men det är väl inte så farlig, för Alliansen kommer ju inte att röra den. Men om de skulle det, så är det "en kraftig sänkning" av det som skulle höras i vänsterleden. Man kan ju gå till AMS och få baka bullar istället då. Är det det du vill? Visst, Alliansen är inte överens om det, men vad har vänstersidan för överenskommelse? Har du glömt dom? Nej, juste. Man pratar inte om sina egna så att de framstår som misslyckade. Det är ju den sittande regeringen som har kunnat göra något åt detta tidigare, men det har dom sketat i. Nu ska jag kampanja på en skola. Syns kanske på forumet senare idag eller i morgon.
 11. Nu ër jag sür. GE MIG KLADDKAKA. Nü. På momangen. :'( Faaaan. Är hungrig, ser på denna film, blir hungrigare. Skit. Vad kostar det att få er att baka en till kladdkaka hemma hos mig?
 12. Såg Tweaks först, svarar på den först. I princip ja. Men M vill satsa mera pengar på Rättstrygghet eller vad vi kallar det. Kommer med antalet pengar strax. M satsar mer än (S). Och (S) stängde ju ner polishögskolorna något år på 90-talet. För att Spara. Edit: Hittade ej exakta summan, men vad jag vet är det ca 2-3 miljarder mer än vad (S) satsar. Om Studiemedlen vet jag lite, väldigt lite om. Men det jag vet ska skrivas. M (Och kanske hela Alliansen) vill ta bort en lag som gör så att om man tjänar en viss summa på ett halvår så dras studiebidraget in. Detta gör att om man tjäner mycket på ett jobb som man kanske hade en månad så behåller man dem pengarna som man har kvar efter skatt och sitt studiebidrag. Som det är nu så är det att om du tjänar 1 kr mer än tillåtet, dras studiebidraget in. Kul va?
 13. Japaner Japaner Japaner. istheshit.
 14. Jo. Det går ju poliser i pension. Och det är med dessa 4 000 nya poliser (S) vill ersätta med. Det kanske blir ca 17 000 poliser totalt. M vill utöka till 20 000 poliser, även ersätta de som går i pension och dyl. Snabbt och enkelt. Dagens lilla webbkampanj. Jag kan förklara några saker om något som har med M att göra om ni undrar, säg vad. Skriver här.
×
×
 • Create New...